Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Sabah kechsem o tereflerden getirerem.

Qaga sabah cumedir yadindan cixartma, men mescidde olacam. Saat 13:00 kimi ishde olacam sonra uje mescide ofise ve ishe qayidacam bilmirem

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Qaga sabah cumedir yadindan cixartma, men mescidde olacam. Saat 13:00 kimi ishde olacam sonra uje mescide ofise ve ishe qayidacam bilmirem

Yadimdadir. Sen olmasan, magazin'e vererem, chatdirarlar sene :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Yadimdadir. Sen olmasan, magazin'e vererem, chatdirarlar sene :)

Yox verme maqazine. Ozum senle gorushmek isteyirem, sabah namazdan sonra kececem siz terefe.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Bugunki Fotoset by Android Photography

N6chvNKR.jpg

kukolka ;)

• Yeri var! 4
Опубликовано:
kukolka ;)

:blush: 

Mashinin 1-ci klipinde senin vehshini gormek isterik. video by Fuad Gold olacaq onu deyim ;) . 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
:blush:

Mashinin 1-ci klipinde senin vehshini gormek isterik. video by Fuad Gold olacaq onu deyim ;) . 

Boyuk memnuniyyetle ;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Boyuk memnuniyyetle ;)

Sen Fuada zeng edende men yaninda idim. telefonu goturdu ve He Vako, dedim ne Vako, bizim Vako? sorushdum dedi he ele o Vako :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Sen Fuada zeng edende men yaninda idim. telefonu goturdu ve He Vako, dedim ne Vako, bizim Vako? sorushdum dedi he ele o Vako :)

Fuad urekdi bro ;)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Fuad urekdi bro ;)

Raziyam adina layiq heqiqetende Qizil oglandir. Indi qulaqlari qaynayiree Fuadin

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Операционная система

Ты создал что-то невероятное для нашего города:)

Тут больше всё по Пердок и Задок

А также некоторые тюнеры Тазов,Лексус Диски рянги -профи)

КрасавЧег!

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Операционная система

Ты создал что-то невероятное для нашего города :)

Тут больше всё по Пердок и Задок

А также некоторые тюнеры Тазов,Лексус Диски рянги -профи)

КрасавЧег!

Ruslan Cox sag senden hemishe qeyri adi postlar gelir.

O Kapota Samurai shekline ne fikirleriniz var? menim fikrimce qeshen gorunecek.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Лично я против этой наклейки...Пусть все останется в строгом стиле

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Я тоже. Будет слегка щиттий мне кажется

Опубликовано:
Лично я против этой наклейки...Пусть все останется в строгом стиле

Uzi shekilde qara texturlar coxdur. Orda yashi goy,m sari veya ag yerler demek olar yoxdur. Photoshopda menim uchun vizualni yara bilersen? Please :Keks:

Я тоже. Будет слегка щиттий мне кажется

Eto nakleyka kak aeroqrafika na kapotu korlamamaq uchun vinil optimal variant. hemshe shekilde shittiy hecne yoxdur axi.

7KXxWj6R.jpg

Опубликовано:

Ceyhun, sən qırılmışlarla danış, gör, mühərrik bölməsinin qapağında yapışqan olduğuna görə səni incitməyəcəklər? 

Опубликовано:
Ceyhun, sən qırılmışlarla danış, gör, mühərrik bölməsinin qapağında yapışqan olduğuna görə səni incitməyəcəklər? 

mene hecne ede bilmezler, Qanuna esasen mashinin xarici gorunushunu 25%deyishe bilerem. 75% taninma olmalidir

Опубликовано:

Не делай этого:(Рано или поздно эта наклейка сотрётся,и будет выглядеть как Г на постном масле

Опубликовано:
Не делай этого :(Рано или поздно эта наклейка сотрётся,и будет выглядеть как Г на постном масле

Ruslan O nakleykanin ustunden prozracni zashitniy vinil vurdurmaq isteyirem ki ele onu qorusun. Dash, cinqil deyende cirilib dagilmasin

Опубликовано:
Bura kimi yaxshi galmishdin haa :lol:

Bele sade kapotla qesheng gorsenir, Amma adina layiq nese elemek isteyirem. Bilmirem ne edim ki kenardan baxanda bilinsin adi Black Samurai-dir

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...