Rashka Опубликовано: 15 декабря 2012 Опубликовано: 15 декабря 2012 блин а мне эти диски так понравились
AVTOMANYAK Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 На приоре Ленсо очень хорошо смотрятся. блин а мне эти диски так понравились 2
West Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Aglini yig bawiva! 1500-3000 nedi diske verirsen??? Sen bakidadane yadindan chixartma! Birde disk cartlasa neyniyeceksen??? Get lucwe bazarda bax geweng bir wey tapsan weklini chek baxaq, esli cto al. Work mork baw qowma olara... Pnevma amma yaxwi sohbetdi, ona pul yig.. 1
Android788 Опубликовано: 16 декабря 2012 Автор Опубликовано: 16 декабря 2012 Aglini yig bawiva! 1500-3000 nedi diske verirsen??? Sen bakidadane yadindan chixartma! Birde disk cartlasa neyniyeceksen??? Get lucwe bazarda bax geweng bir wey tapsan weklini chek baxaq, esli cto al. Work mork baw qowma olara... Pnevma amma yaxwi sohbetdi, ona pul yig.. Ziya mende kitaya pul vermek istemirem. Orijinal birwey qoyum hem gozel olsun hemde keyfiyyetli. Vossen-in kitayi varsa aliram Pnevmada daniwiram rusiya ile. deyibler bugune qiymet ve dastavkani deyecekler. Planimda 5minAZN-dir mawina qoya bileceyim xerc. Menede esas lazimdir disk, pnevma, oblicovka, vixlop, devil eyes. Uje 250AZN vixlopa 80AZN vixlop pipleri 90AZN Oblicovka to be continued Onansa burda yig da pnevmani)) Harda? Tuning atelyelerde? 2500 hele jiquliye veriler. Mazda uchun en olusu 3500 isteyecekler ustanovkasiz. Oda serf etmir, Rusiyada mene 2600$ deyibler. dastavka ile 3000$ olacaq, ustanovkanida yungul vari yavaw yavaw ozumuz ederik. orda elektrik ve satexnikani bacaran insan lazimdir. I vsyo, yadaki uzagi 300AZN versem yigib vererler. Sen ucuz yer bilirsense denen gedim baxim, daniwim, Kim deyir onu? Uyğundur! Çünki Yaponiya maşınlarının demək olar ki, hamısında 5 X 114.3-dür. http://www.workwheelsusa.com/media/wheels/44/119/Gnosis%20GS3_SPEC10A1.pdf Böyük offsetli disk yox, enli diski rahatlıqla qoya biləcəksən. Work diskləri də qəşəngdir. Bir photoshop-da düzəldən olsaydı, düz-qoş edərdik, baxardıq. Eger arka boyuyursen offset deyiwmir? Diskin specifikasiyasinda 114.3 qeyd olunmayib ona gore Photoshopu kim bacarir? deyek bir yaratsin 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 (изменено) Dediyim odur ki, bedxerclik eleme.В тюнинге главное чтобы тебе самому нравилось. Я и сам сейчас на VOSSEN-ы коплю. Изменено 16 декабря 2012 пользователем AVTOMANYAK 1
Rashka Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Indi qoydugum nomreleri,men rus saytlarinan goturmuwem,bunlar Rusiyada olanlarin predstavitelyar Bakida05152038810557769479 1
Android788 Опубликовано: 16 декабря 2012 Автор Опубликовано: 16 декабря 2012 Dediyim odur ki, bedxerclik eleme. Ziya kim etmek isteyer? sadece yaxwi etmek lazimdir, chunki sonra mene demesinlerki Muslemanin ikinci agli, Chunki pnevma zad xerc qoyacam mawina kitayski disklerle, bilen guler mene ki oqeder xercin qarwisinda orijinal disk alamadi.В тюнинге главное чтобы тебе самому нравилось. Я и сам сейчас на VOSSEN-ы коплю.Nese yaxwi birwey elemek lazimdir ki, sonra pewman olmayasan. Indi qoydugum nomreleri,men rus saytlarinan goturmuwem,bunlar Rusiyada olanlarin predstavitelyar Bakida05152038810557769479Sagol, Zeng etdim biri aguaprinte baxir biri pnevmaya. Amma ancaq getirirler, yigmairlar. Yigmaq yenede menim boynuma qalir. forumdaki ustalarla oturub yigariq eger alinsa inwaAllah. 1
Wa1do Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Eger arka boyuyursen offset deyiwmir?Diskin specifikasiyasinda 114.3 qeyd olunmayib ona gore Photoshopu kim bacarir? deyek bir yaratsinƏlbəttə ki, offset dəyişmir. Arkanın diskin offsetinə nə aidiyyatı ola bilər? Sadəcə enli disk qoya bilirsən. Əmioğluya yazmışdım, səhər yazdı ki, edərəm. Hələ deməmişəm hansı maşındır, hansı disk zad. 1
West Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Ziya kim etmek isteyer? sadece yaxwi etmek lazimdir, chunki sonra mene demesinlerki Muslemanin ikinci agli, Chunki pnevma zad xerc qoyacam mawina kitayski disklerle, bilen guler mene ki oqeder xercin qarwisinda orijinal disk alamadi.Nese yaxwi birwey elemek lazimdir ki, sonra pewman olmayasan. Sagol, Zeng etdim biri aguaprinte baxir biri pnevmaya. Amma ancaq getirirler, yigmairlar. Yigmaq yenede menim boynuma qalir. forumdaki ustalarla oturub yigariq eger alinsa inwaAllah.Salamati vossendi, chunki elede baha deyil. Hemde vossen o qiymete deyer... 2
AVTOMANYAK Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Salamati vossendi, chunki elede baha deyil. Hemde vossen o qiymete deyer... +100500. 1
Android788 Опубликовано: 16 декабря 2012 Автор Опубликовано: 16 декабря 2012 Əlbəttə ki, offset dəyişmir. Arkanın diskin offsetinə nə aidiyyatı ola bilər? Sadəcə enli disk qoya bilirsən. Əmioğluya yazmışdım, səhər yazdı ki, edərəm. Hələ deməmişəm hansı maşındır, hansı disk zad.Aha aydindir.onda qabaga 8 arxaya 8.5 qoymaq olar. Ok, denen lap gedim yanina baxsin belke deyecek mumkun deyil.Salamati vossendi, chunki elede baha deyil. Hemde vossen o qiymete deyer... Bir bir qardash www.vossenwheels.com saytina xil ol ve menim mawinim uchun 19" standarti olan hansidiski meslehet gorersen?
West Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Aha aydindir.onda qabaga 8 arxaya 8.5 qoymaq olar. Ok, denen lap gedim yanina baxsin belke deyecek mumkun deyil. Bir bir qardash www.vossenwheels.com saytina xil ol ve menim mawinim uchun 19" standarti olan hansidiski meslehet gorersen? http://www.vossenwheels.com/wheels/VVS087.aspx http://www.vossenwheels.com/wheels/VVS082.aspx
Wa1do Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 (изменено) http://www.vossenwheels.com/wheels/VVS087.aspx http://www.vossenwheels.com/wheels/VVS082.aspx Problem orasındadır ki, 19 X 8.5J +45 offsetlə çölə çıxır. Şəkildə baxa bilərsən necə görünür. Изменено 16 декабря 2012 пользователем Avtomaniya
Rashka Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Ziya kim etmek isteyer? sadece yaxwi etmek lazimdir, chunki sonra mene demesinlerki Muslemanin ikinci agli, Chunki pnevma zad xerc qoyacam mawina kitayski disklerle, bilen guler mene ki oqeder xercin qarwisinda orijinal disk alamadi.Nese yaxwi birwey elemek lazimdir ki, sonra pewman olmayasan. Sagol, Zeng etdim biri aguaprinte baxir biri pnevmaya. Amma ancaq getirirler, yigmairlar. Yigmaq yenede menim boynuma qalir. forumdaki ustalarla oturub yigariq eger alinsa inwaAllah.soruwdun neciye getirir?
AVTOMANYAK Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 Problem orasındadır ki, 19 X 8.5J +45 offsetlə çölə çıxır. Şəkildə baxa bilərsən necə görünür.VOSSEN-in ozune mektub yaza biler berkem sifarishnen getirirler yadaki Resula muraciet etsin berkem o komek eledi.
Android788 Опубликовано: 16 декабря 2012 Автор Опубликовано: 16 декабря 2012 http://www.vossenwheels.com/wheels/VVS087.aspx http://www.vossenwheels.com/wheels/VVS082.aspx 1-ci ancaq BMW-lerchundurler. hemde deyesen sen borta ustunluk verirsen? Problem orasındadır ki, 19 X 8.5J +45 offsetlə çölə çıxır. Şəkildə baxa bilərsən necə görünür. rauf axi saytlarda poisk verende mazda uchun 42+ deyirler axi? yeni 42 45 50 offset menim amwinima rahat gedir soruwdun neciye getirir? dedi VIN nomreni yaz axwama deyecem.
Wa1do Опубликовано: 16 декабря 2012 Опубликовано: 16 декабря 2012 (изменено) rauf axi saytlarda poisk verende mazda uchun 42+ deyirler axi? yeni 42 45 50 offset menim amwinima rahat gedirET 50 səndə stock-du. ET 50 də qoymaq olar, amma mən baxdığım saytda 45 məsləhət görürlər. 42-i də qoymaq olar. Ancaq diskin eni söhbəti var. 8.5J-ni gərək minimum 50 offsetlə qoyasan ki, çölə çıxmasın. Səndə üstündəki disklər 18X7.5J-dir. Deməli 19 X 8.5J bir az problem yaradacaq. 8.5J-ni 50 offsetlə qoysan, ola bilsin içəridən harasa sürtsün, bilmirəm dəqiq. Изменено 16 декабря 2012 пользователем Avtomaniya 1
Android788 Опубликовано: 16 декабря 2012 Автор Опубликовано: 16 декабря 2012 VOSSEN-in ozune mektub yaza biler berkem sifarishnen getirirler yadaki Resula muraciet etsin berkem o komek eledi. Vossene mektub azymiwam, onlarda mektubu oxyub Azerbaycan oldugunu gorende Resula perevod edirler hemen mektubu. Amma Resullada daniwdim, deyir Haminiz ne olub Vossene oturmusuz? yazdin? tex pasportu indi getdim goturdum yaziram 2
Рекомендуемые сообщения