Турал Опубликовано: 3 декабря 2012 Опубликовано: 3 декабря 2012 Ayib ediyorsun kardeshim. Bu nasil soz. Elbetde mumkundur. 165AZN -e gelib cixar. Gorurem hamihevese duwub Men Sen Avtizavr Ruslan Azad Allah hamiya qismet etsin. Yaxwi weydi. Sozun duzu yaxshi shey deyil )) Injektorun atasini agladir,mende olub onan ) Sen harda baxirsan onlara shekili var, men aluminum trubkaynan istiyirem,vozduxamerin shtokuynan )) 1
Android788 Опубликовано: 3 декабря 2012 Автор Опубликовано: 3 декабря 2012 Sozun duzu yaxshi shey deyil )) Injektorun atasini agladir,mende olub onan ) Sen harda baxirsan onlara shekili var, men aluminum trubkaynan istiyirem,vozduxamerin shtokuynan )) Tural neyin ziyani varki? Dunyada hami istifade edir. Havanin beyem injektora adiyyati varmi? Vozduxamer wtoku yeni datcikin yeri olsun? Eger onu deyirsense modele uygun olaraq ele zakaz edib alirsanda. Aliminium trubka ile gerek interteni gezib axtarasan
Турал Опубликовано: 3 декабря 2012 Опубликовано: 3 декабря 2012 Bizim tozlu havamiza uygun olmur, mende 35 min getmiw main ona gore bogulurdu, injektor palciqin icindeyidi svecalar pis gundeyidi )Men butun nulevikleri demirem belkede mende pis nulevik idi ona gore tozu yigmiwdi ozune )Beli ele men aliminum trubkali axtariram,ebayda baxmiram 338 dollardi hardasa ))O geder pul ona vermek istemirem, hemde gozlemek var ki ordan gelib cixsin ) 2
Android788 Опубликовано: 3 декабря 2012 Автор Опубликовано: 3 декабря 2012 (изменено) Bizim tozlu havamiza uygun olmur, mende 35 min getmiw main ona gore bogulurdu, injektor palciqin icindeyidi svecalar pis gundeyidi )Men butun nulevikleri demirem belkede mende pis nulevik idi ona gore tozu yigmiwdi ozune )Beli ele men aliminum trubkali axtariram,ebayda baxmiram 338 dollardi hardasa ))O geder pul ona vermek istemirem, hemde gozlemek var ki ordan gelib cixsin ) Duzdur ola biler yaxwisi olmayib. Men hele buna qoruyucu yigacam plastikadan veya metaldan sonra arxa hissesine teplo izolyasiya edecem ki qeti isti hava filtire teref cox gelmesin. Hemde mewok kecirecem ustune tozlardan kenar olsun, heftede 2-3 defe torbani cirpirsan olur ter temiz. Bazar gunleride yuyursan)))) Birde emnde ele K&N uchun baxmiwdim 300AZN gelib cixirdi.Olu pulu ona vermek istemedim, Chunki K&N de nese ferq ola biler amma cuzi.K& esas pulu brend olaraq ve orda qoruyucu zad ustunde gelir, rezini ile ve.s.Ona gore baha gelir. Изменено 3 декабря 2012 пользователем Android788 2
Tofiq Опубликовано: 4 декабря 2012 Опубликовано: 4 декабря 2012 Rengletmeyi neyleyirem eger ele belede yaxwidirsan. Sadece O isteyeim diskler emmeli maskadir))) Qai hecne deye bilmez chunki demwemiwem ve elave qurgu qoymamiwam. Zavod istehsalidir, firma malidir. Rengleyende tamam ferqli gorsenir. Yenede sen bilen meslehetdi. Qulshitel masalasina galdikda isa, senin bildiyin ishdir. Ancaq bizim qailere etibar yoxdu. (Qudret demiw, Wlanqa etibar yoxdu )) 2
Android788 Опубликовано: 4 декабря 2012 Автор Опубликовано: 4 декабря 2012 Rengleyende tamam ferqli gorsenir. Yenede sen bilen meslehetdi. Qulshitel masalasina galdikda isa, senin bildiyin ishdir. Ancaq bizim qailere etibar yoxdu. (Qudret demiw, Wlanqa etibar yoxdu )) Rus saytlarinda renglenmiw gormuwem, cox ebecer gorunur bu fiqurlu diksler. Qluwitele hecne deye bilmez hele arxa stoplardaki plyonkani sokecem ve rengletdirecemki, duxu var ondan sonra desin plyonka vurmuwam 1
Tofiq Опубликовано: 6 декабря 2012 Опубликовано: 6 декабря 2012 Ceyhun salam. Ne xeber var?) Olchmadin? Shakillar noldu? 1
Wa1do Опубликовано: 6 декабря 2012 Опубликовано: 6 декабря 2012 (изменено) Ceyhun, indicə Avstriya ilə danışdım, dedilər sifarişlə belə mümkün deyil Mugello modelini sənə lazım olan parametrlərlə istehsal etmək. Изменено 6 декабря 2012 пользователем Avtomaniya 2
Android788 Опубликовано: 6 декабря 2012 Автор Опубликовано: 6 декабря 2012 Ceyhun salam. Ne xeber var?) Olchmadin? Shakillar noldu? Bugun iwim cox idi bawim qariwi idi, axwam yadima duwduki bes men bunu etmeliydim, ona gore axwamnan cekdim ki yalanci olmayim. olcusu 6sm hardasa. Sabah bazara gedecem, orda deqiqi yer tanimirsan gedim baxim Millet, xalq, dostlar sizlerden tecili cavab isteyirem, Mawina 19 diskler qoymaq fikrim var. Ve mene meslhet gorulub Front Strut bar. wekilde gorunen bir wey. Heqiqeten menim ona ehtiyacim olacaqmi, yeni onun mawinin korpusuna xeyri varsa alim. Birde faralar uchun qawa ne deyirsiz. weki awagida 1
Tofiq Опубликовано: 6 декабря 2012 Опубликовано: 6 декабря 2012 Bugun iwim cox idi bawim qariwi idi, axwam yadima duwduki bes men bunu etmeliydim, ona gore axwamnan cekdim ki yalanci olmayim. olcusu 6sm hardasa. Sabah bazara gedecem, orda deqiqi yer tanimirsan gedim baxim Ceyhun, Bakida 8 km bazarinda olmusham sadece. Orda olmamish olmaz. Deyesen dunen duz texminler ireli surdurmushem)) Dunen Dediyim rezin - Jiqulinin arxa krilolarinin altinin su buraxma zaqluwqasi deyirler. Jiquli dukanlarinda maraqlan birinci, hem ucuz hemde materialdan bol yer onlar olacaq. 1
Android788 Опубликовано: 6 декабря 2012 Автор Опубликовано: 6 декабря 2012 Ceyhun, Bakida 8 km bazarinda olmusham sadece. Orda olmamish olmaz. Deyesen dunen duz texminler ireli surdurmushem)) Dunen Dediyim rezin - Jiqulinin arxa krilolarinin altinin su buraxma zaqluwqasi deyirler. Jiquli dukanlarinda maraqlan birinci, hem ucuz hemde materialdan bol yer onlar olacaq. Burani meni bawa sal
Android788 Опубликовано: 7 декабря 2012 Автор Опубликовано: 7 декабря 2012 Джека номер напиши в ПМ!!! Eyib olsun sene qonwunun nomresini qeyd etmirsen? Yuxardaki wekillere fikrini bilmek isterdim birde
Android788 Опубликовано: 7 декабря 2012 Автор Опубликовано: 7 декабря 2012 Bugun aglima girdiki Air intake sistemi radnoy boru ile baglayim. Niye? Chunki radnoy borunun ustunde motorxananin icindeki borular ve datcikleri saxlayan yerler var. Seliqesiz gorunurdu hamisi. Ona gore prob uchun deyiwdim ve bagladim. Hemde vakum uchun men ayrica filtir zakaz etmiwdim(balaca), Bundan sonra onada ehtiyac olmayacaq. 2
Tofiq Опубликовано: 7 декабря 2012 Опубликовано: 7 декабря 2012 Burani meni bawa sal Sen gedib dediyim zaqluwqani mers-bmw dukanindan tapsan sene 5-15 manat qiymen deyecekler. Ancaq jiqulu dukanindan alasi olsan ele bir wey 20-30 qepik vereceksen. P.s - jiquli dukanlarinda samaralarinda, tofashinda ehtiyyat hisseleri olur. Ancag mers-bmw-de ele mers bmw zapcatslari olur. Fijrim chatdi? Basha dushdun meni? 1
Android788 Опубликовано: 7 декабря 2012 Автор Опубликовано: 7 декабря 2012 Sen gedib dediyim zaqluwqani mers-bmw dukanindan tapsan sene 5-15 manat qiymen deyecekler. Ancaq jiqulu dukanindan alasi olsan ele bir wey 20-30 qepik vereceksen. P.s - jiquli dukanlarinda samaralarinda, tofashinda ehtiyyat hisseleri olur. Ancag mers-bmw-de ele mers bmw zapcatslari olur. Fijrim chatdi? Basha dushdun meni? Aldim uje guppuldatdim. Samara dukaninda tapdim, 50qepik, amma sene deyim, niva dukanlarini gezdim tapmadim, hara getdim olmadi axirda Samarada. Bir az uygun deyildi amma hecolmasa sudan ve toz palciqdan qoruyacaq. 1
Tofiq Опубликовано: 7 декабря 2012 Опубликовано: 7 декабря 2012 (изменено) Aldim uje guppuldatdim. Samara dukaninda tapdim, 50qepik, amma sene deyim, niva dukanlarini gezdim tapmadim, hara getdim olmadi axirda Samarada. Bir az uygun deyildi amma hecolmasa sudan ve toz palciqdan qoruyacaq.Xeyirli olsun. Novbede hansi "süprizdər" gözləyir? Изменено 7 декабря 2012 пользователем Tofiq 1
Android788 Опубликовано: 7 декабря 2012 Автор Опубликовано: 7 декабря 2012 Xeyirli olsun. Novbede hansi "süprizdər" gözləyir? Novbede beledirki bugun ele mirta qabaq poba 100% plyonka vurdum, Palavinka ancaq.Sabah hem onun hem bunun weklini yerlewdirecem baxarsiz.. Bilmirem saxlayacaqlar ona gore ya yox. Amma 2 gun surecem sonra sokecem. Amma lezzet edireee
Tofiq Опубликовано: 7 декабря 2012 Опубликовано: 7 декабря 2012 Novbede beledirki bugun ele mirta qabaq poba 100% plyonka vurdum, Palavinka ancaq.Sabah hem onun hem bunun weklini yerlewdirecem baxarsiz.. Bilmirem saxlayacaqlar ona gore ya yox. Amma 2 gun surecem sonra sokecem. Amma lezzet edireeeYarimpolovinka yoxsa lap uzun? Ele cirda xirda sheylerw pul xercleme mence. En vacib olan weylerini al, sonrada dadını chıxart)
Android788 Опубликовано: 7 декабря 2012 Автор Опубликовано: 7 декабря 2012 Yarimpolovinka yoxsa lap uzun?Ele cirda xirda sheylerw pul xercleme mence. En vacib olan weylerini al, sonrada dadını chıxart)palavinka vurmuwam. Mirta elemiwem 3 gunluk. ozude pul vermedim ki, padpresden artiq qalmiwdi ele onu guppuldatdim. Esas weylerden ise Qluwitelleri Estoniyadan zakaz verdim, 3 gun zakaz gunudur, ve 15 gun hardasa dastavka gunu olacaqSonra Front Strut Bar zakaz eledim dunen express poctayla. yeqin 10-15 gune gelerEyni zamanda qawlar zakaz etdim oda ele biryerde gelecek Disklere gore Avstriyaya zeng etdik. Menim mawinin olculerine uygun zakaz qebul etmediler. Ona gore uje bawqasini axtariram. Gorum bakia gele bilen ve mazdaya uygun ne yaxwi olsa onu alacam. Vapwe Vossen isteyerdim alim amma men isteyen ancaq 20" -dir. mende 19"-den yuxari istemirem. 1
Рекомендуемые сообщения