Android788 Опубликовано: 28 ноября 2012 Автор Опубликовано: 28 ноября 2012 Kiraya göndərməyi maraqlanmasını demişəm. Diski deməmişəm. Deyərəm, görüm nə deyəcək.Problem yoxdur ele gondermeyide oyrensin, Eger Kira tapa bilmese ele bawqa yola el ataram gorum hardan bir ip ucu taparam. Yadindadirsa sen demiwdim senin taniwlarindan kimse DOTZ zakaz elemiwdi o hardan zakaz etmiwdi?
Wa1do Опубликовано: 28 ноября 2012 Опубликовано: 28 ноября 2012 (изменено) Yadindadirsa sen demiwdim senin taniwlarindan kimse DOTZ zakaz elemiwdi o hardan zakaz etmiwdi? Elə Kira sifariş vermişdi. Öncəki şərhlərin hansındasa bu haqda yazmışam. 7-8 kq yüngül lehimli disklərdir (кованные). Bu disklər lehimlidir və çəkisi az deyil, amma çox da deyil. Gətizdirməyi Kirayla da həll etmək olar. Kira deyir bir firmayla müqaviləm var, onlara sifariş vermişdim. Göndərməyi də öyrənib, deyəcək. Изменено 28 ноября 2012 пользователем Avtomaniya
Android788 Опубликовано: 28 ноября 2012 Автор Опубликовано: 28 ноября 2012 Elə Kira sifariş vermişdi. Öncəki şərhlərin hansındasa bu haqda yazmışam. Aha men bu yazdigini onda tam bawa duwmemiwdim, Onda Sen de Kiraya beleke ele ucuz bawa geler. elave Ordan talline sifariw vermemrem daha. Denen qaqasi eziyyetinden cixacaq sadece herweyi oyrensin)))) Hem dastavkani hemde menim mawin uchun o muqavilsei olan firmadan soruwsun neciye gelecek.
Android788 Опубликовано: 28 ноября 2012 Автор Опубликовано: 28 ноября 2012 Sence hansi nulevik yaxshidir ?K&N Typhoon 69 Seriesbuda sene komekci linklerhttp://www.ebay.com/itm/HYUNDAI-Coupe-2-7L-V6-F-I-02-05-K-N-TYPHOON-INTAKE-KIT-69-5300TS-/271026410601?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f1a6ed469http://www.ebay.com/itm/K-N-Cold-Air-Kit-69-5300TS-HYUNDAI-Coupe-2-7i-V6-02-05-/390325849072?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5ae13bcbf0 1
Android788 Опубликовано: 30 ноября 2012 Автор Опубликовано: 30 ноября 2012 Vopwim bugun Menim Air Intake sistemim geldi, ele axwmanan mawini verdim iwiqli yere sokdum qoydum hava filtirini yere, ve yavawca seliqeli ozum qurawdirdim hamisini. Qaranliq oldugundan weklini cekmedim, sabah seher inwaAllah wekilleri cekib yerlewdirecem.Uje deqiqlewdirdim ki, mawina ele perde yox 100%-liq Amerikanka plyonka cekdirecem. Perde ile bagli bugun uzun uzadi fikirlewdim ve qerarimi verdim Amerikanka plyonka. Mende mawin Xetchbek olduguna gore perde orda cetin duracaq hemde pis gorunecek, chunki padpres bawqa avtolar kimi maili deyil. bawqalarinda 60-70derecedirse, mende 40derecedir. Hemde perdeden arxani tam rahat gormuyecem. Plyonkada azdan coxdan gorunecek. Sabah seher gedecem plyonka cekdirmeye. Yaxwi yer bilen varmi? 3
Wa1do Опубликовано: 30 ноября 2012 Опубликовано: 30 ноября 2012 Vopwim bugun Menim Air Intake sistemim geldi, ele axwmanan mawini verdim iwiqli yere sokdum qoydum hava filtirini yere, ve yavawca seliqeli ozum qurawdirdim hamisini. Qaranliq oldugundan weklini cekmedim, sabah seher inwaAllah wekilleri cekib yerlewdirecem.Xeyirli olsun, Ceyhun! 1
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 Xeyirli olsun, Ceyhun! InwaALlah Senin Audin uchun olsun 1
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 (изменено) Buda gozlenilen wekiller. Cold air intake ve Arxa 100% Plyonka Amerikanka. Rauuuuuuuuuuf Qazanlar ne olduuuuuuuuuu Uje ureyim partlayir. Filtirden cixan ses sadece dehwet birweydir. Amma deyim mawinin cekmeyinde azda olsa deyiwiklik hiss edirem. Bilirem deyessen bu sene ele gelirki filtir deyiwmisen amma ele deyil, Heqqi nese var. Filtir komplekt 100AZN ustanovka 0AZN (ozum eledim herweyi) Plyonka 30AZN Ustanovka Gratis Изменено 1 декабря 2012 пользователем Android788 10
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 У тебя мотор 4 котловый чтоли????4 silindir demek istedin yeqin hmmm? eledirse beli 4 silindir 16V
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 я думал там 6 котлов...V6 ancaq Mazda 6 3.7L Amerikanski versiyadadir
AvtozavR Опубликовано: 1 декабря 2012 Опубликовано: 1 декабря 2012 Buda gozlenilen wekiller. Cold air intake ve Arxa 100% Plyonka Amerikanka. Rauuuuuuuuuuf Qazanlar ne olduuuuuuuuuu Uje ureyim partlayir. Filtirden cixan ses sadece dehwet birweydir. Amma deyim mawinin cekmeyinde azda olsa deyiwiklik hiss edirem. Bilirem deyessen bu sene ele gelirki filtir deyiwmisen amma ele deyil, Heqqi nese var. Filtir komplekt 100AZN ustanovka 0AZN (ozum eledim herweyi) Plyonka 30AZN Ustanovka Gratis Exi bu filtr K&N di de ? Bunu Bakidan almisan yoxsa Ebaydan ? Mende bunnan isteyirem, mayesi ile birlikde. Qiymeti neciye basha geldi ? 1
Wa1do Опубликовано: 1 декабря 2012 Опубликовано: 1 декабря 2012 Rauuuuuuuuuuf Qazanlar ne olduuuuuuuuuu Uje ureyim partlayir. Qazanları deyəcəm sənə. Gələn həftəyə cavab gəlməlidi. 1
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 Exi bu filtr K&N di de ? Bunu Bakidan almisan yoxsa Ebaydan ? Mende bunnan isteyirem, mayesi ile birlikde. Qiymeti neciye basha geldi ?Aycan Exi)))))bu K&N deyil, Ona oxwar Bawqa bir firmadir. Amerikadan zakaz etdim geldi. Keyfiyyeti pis deyil. Materiallar eladir, InwaAllah axwam dragda baxarsan xowun gelse birwey hell ederik. Sesine ise soz yox 1
AvtozavR Опубликовано: 1 декабря 2012 Опубликовано: 1 декабря 2012 (изменено) Aycan Exi)))))bu K&N deyil, Ona oxwar Bawqa bir firmadir. Amerikadan zakaz etdim geldi. Keyfiyyeti pis deyil. Materiallar eladir, InwaAllah axwam dragda baxarsan xowun gelse birwey hell ederik. Sesine ise soz yox Goresen menim ceshkama olar? cunki mendede iki gribok 1 dene de balaca gribok olmalidi, sende ise 1 gribok 1 balaca gribokdu ))) bax bele bir shey Изменено 1 декабря 2012 пользователем AVTOZAVR041 1
Android788 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 Goresen menim ceshkama olar? cunki mendede iki gribok 1 dene de balaca gribok olmalidi, sende ise 1 gribok 1 balaca gribokdu ))) bax bele bir shey Mende hele o balacadan biri yoldadir))))) baxib axtarmaq lazimdir
Турал Опубликовано: 3 декабря 2012 Опубликовано: 3 декабря 2012 O nulevoy, tebrik geweng bir weydir ))Mende bele bir shey istiyirem ))Teshkil elemek mumkundur ?
Android788 Опубликовано: 3 декабря 2012 Автор Опубликовано: 3 декабря 2012 O nulevoy, tebrik geweng bir weydir )) Mende bele bir shey istiyirem )) Teshkil elemek mumkundur ? Ayib ediyorsun kardeshim. Bu nasil soz. Elbetde mumkundur. 165AZN -e gelib cixar. Gorurem hamihevese duwub Men Sen Avtizavr Ruslan Azad Allah hamiya qismet etsin. Yaxwi weydi. 1
Рекомендуемые сообщения