Перейти к содержанию

Ваз 2103 Red Star

RA1000

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

kohne velotrek-in icinde? yoxsa 3 mkr-a duwen yolda? i ewe orda bmw oluxanasi var  

• Yeri var! 1
Опубликовано:
kohne velotrek-in icinde? yoxsa 3 mkr-a duwen yolda? i ewe orda bmw oluxanasi var  

yox brat ora deil, elabil Yasamal polis idarasini kecanda sora krugdan donursan saga uzu 20 yanvar terefe,saga donannan sonra 250 metr kecib goracaysan ki 2 shlagbaum var birini kecib goracaysan, duz basha sala bildim?

• Yeri var! 2
Опубликовано:
yox brat ora deil, elabil Yasamal polis idarasini kecanda sora krugdan donursan saga uzu 20 yanvar terefe,saga donannan sonra 250 metr kecib goracaysan ki 2 shlagbaum var birini kecib goracaysan, duz basha sala bildim?

he bawa duwdum xele o terefde galiram men gedib deyeren boyuk hevesnen

Опубликовано:

Duz bizim evin yani :) 

Bir gun deyecem Inshallah! Ne komeklik lazim oldu xeber ele Ramin. Menim evimnen ora 2 deg yoldu

• Yeri var! 2
Опубликовано:

xele menimde evme cox yaxindi,nese sronco ustaya catdirmag lazim olsa ya mene yada Firudine deye bilersen

• Yeri var! 2
Опубликовано:
cox sagolun gardashlar))

menim spidometrim mashindadi ? sabah yaginki gallib goturejem aparajam ustanovkaya )

Опубликовано:
цвет будет тот же?

нет все таки  решил красный типо рубина )

Цвет рубин))

спасибо Назим )ава в тему ! гардашсан 

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Men hele yungulvari yigiram mashini uje sebrim qalmayib hemde tez chixsaydi surerdim tessevur eleyirem sen neler chekirsen 0-dan yigirsan ozude neyi var super.Allah sebir versin sene.

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Men hele yungulvari yigiram mashini uje sebrim qalmayib hemde tez chixsaydi surerdim tessevur eleyirem sen neler chekirsen 0-dan yigirsan ozude neyi var super.Allah sebir versin sene.

Okush inanirsan ki uje yorulmaga bashlairam )amma geri yol yoxtu ancag irali,onuda deim ki kim sifirdan mashin yigmag istasa masalani cox darinnan fikirlashsin ki axira gadar bacara bilsin ,manim sabrim da ki sizin mana dastak oldugu ucun man irali gediram haminiz cox sagolun 

• Yeri var! 6
Опубликовано:
Okush inanirsan ki uje yorulmaga bashlairam )amma geri yol yoxtu ancag irali,onuda deim ki kim sifirdan mashin yigmag istasa masalani cox darinnan fikirlashsin ki axira gadar bacara bilsin ,manim sabrim da ki sizin mana dastak oldugu ucun man irali gediram haminiz cox sagolun 

Allah komeyin olsun esas odu ideal olsun amma deyer bu qeder ezyete neticeni gorende.Mende ele bele salonu yigdiraram uje deyirme tez hazir olsun surum mashini.Ne qeder usta yanina get zapchast al ne al.

• Yeri var! 2
Опубликовано:
спасибо Назим )ава в тему ! гардашсан 

Мяндя Гелики вермишям краскайа ))

Онли рубин ))

• Yeri var! 5
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...