Перейти к содержанию

Ваз 2103 Red Star

RA1000

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Fikir eləmə qaqul, hamısı düzələcək. Cətini başlayana qədərdi.

post-5142-0-66761500-1355084082_thumb.jp

• Yeri var! 7
Опубликовано: (изменено)

eh brat ela dard mani aparib ki day bilmiram neca ozumu sakitlashtirim?neca yigilacag ?neca kraskalanacag? va sonra neca son olacag hamisi mani dali elair 

Изменено пользователем RA1000
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

eh brat ela dard mani aparib ki day bilmiram neca ozumu sakitlashtirim?neca yigilacag ?neca kraskalanacag? va sonra neca son olacag hamisi mani dali elair 

Mən maşını yığdıranda  elə bilirdim hec vaxt qurtarmayacaq.

Ancaq indi artıq il yarım kecib üstündən.

• Yeri var! 6
Опубликовано:

Рамин может после того  как закончишь машину забабахаем в нее компрессор Саймона? будет большим сюрпризом для всех кто будет пытаться посмотреть на машину спереди при движении)))

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Рамин может после того  как закончишь машину забабахаем в нее компрессор Саймона? будет большим сюрпризом для всех кто будет пытаться посмотреть на машину спереди при движении)))

можно но не хочу Надир возни с ним много будет ,

Ребят помогите с гаражом  :perla:

Опубликовано:

Рамин а где будешь красить?у дв.брата знакомый в бмв сервисе маляром работает,но не берётся красить,типо с 06 возни много,кант и т.д

а на самом деле причина в том что мой дв.брат сильно придирчив

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Рамин а где будешь красить?у дв.брата знакомый в бмв сервисе маляром работает,но не берётся красить,типо с 06 возни много,кант и т.д

а на самом деле причина в том что мой дв.брат сильно придирчив

красить пока выбираю есть два варианта .с краской все так говорят а если даже кто берется меньше 1200 азн не кто не покрасит 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

красить пока выбираю есть два варианта .с краской все так говорят а если даже кто берется меньше 1200 азн не кто не покрасит 

Roma, sən nə danışırsan. 1200azn - ə C-300 kompleksi almaq olareee.

Təmizi mən 500 azn-ə kraskalatmışdım. Üstündən il yarım kecib. Yayda günün, qışda qarın altında yatır. Hələ də moykadan sonra parıldıyır.

Jiqulini kraskalamağa 200 azn-lik material (keyfiyyətlisi) bəs edir.

• Yeri var! 6
Опубликовано:

Ramin, 2 variant men sene teklif ede bilerem. Menim 2 ustam var.

1) baha iwleyir amma sene pulun muqavilinde iw verir. Bahali material ve kraskalardan istifade edir

2)Indi zeng etdim soruwdum. Splawnoy mawin polirovka daxil, ne reng olacagindan asili olaraq 600-700AZN etrafi.

Hansini istesen caliyaram daniwarsan.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ramin, 2 variant men sene teklif ede bilerem. Menim 2 ustam var.

1) baha iwleyir amma sene pulun muqavilinde iw verir. Bahali material ve kraskalardan istifade edir

2)Indi zeng etdim soruwdum. Splawnoy mawin polirovka daxil, ne reng olacagindan asili olaraq 600-700AZN etrafi.

Hansini istesen caliyaram daniwarsan.

Cox sagol gardash, damirci ishi gutarsin malarin yanina gedib yerinda soybat edarik onunla 

Опубликовано:

damir ishini planlashtirirdim ayin abvalina amma halaki ?uzanir hardasa ayin 20 sina inshallah dagigdi , cunki hala gapilarda sokulmalidir, istairam ozum sokum cunki havasim var,

• Yeri var! 1
Опубликовано:

damir ishini planlashtirirdim ayin abvalina amma halaki ?uzanir hardasa ayin 20 sina inshallah dagigdi , cunki hala gapilarda sokulmalidir, istairam ozum sokum cunki havasim var,

Eger ozun edirsense sene RESPEKT. menimde xowum gelir elimden gelen neise oz mawinimda etmeye. Ele insanda boyuk sevinc hissi yaranir. Onu eliyenler biler.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Ооооо Джавид это олюмские диски 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ramin Jestovnoy ve molyar ishindan bashqa bir ishi olacaq?

Salonda chatishmayan ishi olmamalidir men bilen. :)

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...