Перейти к содержанию

Hyundai Grandeur 10 FJ 007

Elvin207

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

menda tezadi hele ki prujinlar yatmayib,yatisn mendada bele olacey ,ama men prujin axtaram  alib kesmey ucun zavodlari ama saxlayacam

Опубликовано:
pul, pul, pul...

dema day menimde nehe vaxtdi 20-lik Vossen beynima dushub amma sen demishken... :(

VINILIN ARXADA OLANI CIXARDARDIN ?)

Mutleq faralarin ustundekinde, ashagidakinda. :)

Опубликовано:
dema day menimde nehe vaxtdi 20-lik Vossen beynima dushub amma sen demishken... :(

zovqsuz :D Sen yolda gorsen hec bele dimersene :D

man yatdim gecavis heyra sabah goruwerik Elvin dunannan yatmamiwam 

GECEN XEYRE )

Опубликовано:

Tuning, disk menim bashima oyun achdi, sozun duzu. Proses, ustalarin ishlemekleri, netice hech ureyimce olmadi. Seligesizlik. QART menim bashima oyun achdi

Vinil vurursuz ?)

Satirig

Опубликовано:
Tuning, disk menim bashima oyun achdi, sozun duzu. Proses, ustalarin ishlemekleri, netice hech ureyimce olmadi. Seligesizlik. QART menim bashima oyun achdi

Satirig

iSINIZ  Ugurlu olsun satsazda 

Опубликовано:
zovqsuz :D Sen yolda gorsen hec bele dimersene :D

GECEN XEYRE )

Ola biler...

Paketide QART yigirdi?

Опубликовано:
Ola biler...

Paketide QART yigirdi?

Paketi onlardan sifarish etdim, malyar kraskaladi, daha sonra primerka elediler, hansi ki evvelden primerka olunmali idi, duz gelmedi, peredelka olundu bezi hisseler, reng duz gelmedi, 4 defe eyni detallari rengletdirdim, disklerim cizilib, gisaca yola verdiler meni. Yaydan beri gedirem, tezelikce mashin yigilib, o da ureyimce deyil bezi sheyler. Buferi sokende, onun kraskasi gedib, hansi ki buferlik bir ish yokh idi, selige gormedim. Nece var ele de galdi, Bugun de orda idim, esebleshdim, bashini burakhdim bu ishin.. 

Elvin bagishla da, senin movzunda offtop etdiyim uchun.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...