Перейти к содержанию

Hyundai Grandeur 10 FJ 007

Elvin207

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)
 Yox  test ucun  helelik taxdirmisdim sport purjinlari ))

5aff042836b1.jpg Konkursda qalib geldim )

Tebrik edirem ele dunen axsham Diamondda gordum sheklini deyirem ala bu mashin tanish gelir mene, Nomrene baxdim dedim bu 100% Elvinin mashinidir

Nese feri bir hediyye verecekler? yoxsa mashin etri verecekler sagol salamat qal!!!

Изменено пользователем Android788
Опубликовано:
Tebrik edirem ele dunen axsham Diamondda gordum sheklini deyirem ala bu mashin tanish gelir mene, Nomrene baxdim dedim bu 100% Elvinin mashinidir

Nese feri bir hediyye verecekler? yoxsa mashin etri verecekler sagol salamat qal!!!

Cox sagol qaqam masindan iy gelmek ucun asmgag yolka verecekler  ))))))))) 

Coming Soon My Led Car Изменено пользователем Elvin207
Опубликовано:
Mashinin altina qurashdirilir.

hm,bu alti alcaq mawinlara daha cox yarawar.Nivaliq deyil :) bir ara qayilar bunlarada iliwirdiler,indi goresen veziyyet necedi.

Опубликовано:
hm,bu alti alcaq mawinlara daha cox yarawar.Nivaliq deyil :) bir ara qayilar bunlarada iliwirdiler,indi goresen veziyyet necedi.

He mencede alcaq mashinlarlara yarashir. Qailar hech bilmir neye ilishsin iki gun bundan qabaq meni saxlamishdiki prujin kesmisen ozude Muranoda.  :cerime:

Опубликовано:
He mencede alcaq mashinlarlara yarashir. Qailar hech bilmir neye ilishsin iki gun bundan qabaq meni saxlamishdiki prujin kesmisen ozude Muranoda.  :cerime:

muranonun daldada qabaqdada peredoku ele hundur olurki ora az qala baw girsin :) onada iliwiblerse demeli abedde yemek almaga pullari yox imiw :D

Опубликовано:
Eladi,bunu hara vurassan ?

MASININ ALTINA vurcam

Tezlikle coxlu sekiller yerlesfirilecek hele hazirdeyil ustanin dediyine gore 5-6 saat vaxt serf olunur 

Polis irisir duz deyirsiz amma  bilirsiz nece irisir hansiki alt isilaqr tez tez deyisende tek isiq yananda irismirler ustanin dediyine gore

Опубликовано:
MASININ ALTINA vurcam

Tezlikle coxlu sekiller yerlesfirilecek hele hazirdeyil ustanin dediyine gore 5-6 saat vaxt serf olunur 

Polis irisir duz deyirsiz amma  bilirsiz nece irisir hansiki alt isilaqr tez tez deyisende tek isiq yananda irismirler ustanin dediyine gore

Elvin qardashim ilishmeye hemishe birshey taparlar. Onu fikirleshme inshAllah gesheng bir shey alinar. :)

Elvin qardashim ilishmeye hemishe birshey taparlar. Onu fikirleshme inshAllah gesheng bir shey alinar. :)

Mende de bele bir sey olacaq  )  Insallah Изменено пользователем Elvin207
Опубликовано:
  Mende de bele bir sey olacaq  )  Insallah

Qardash bele birshey eleme. yeri yoxdur. Sence o Maxima full cixib?

Опубликовано:
Qardash bele birshey eleme. yeri yoxdur. Sence o Maxima full cixib?

Ancaq altindaki ishiqlardan yigdiracag men bilen.

Опубликовано:
Ancaq altindaki ishiqlardan yigdiracag men bilen.

Hec onunda yeri yoxdur. Alta ishiq o mashina yigarlarki onun vidi bele olsun

1000082_52e59d222e0d1cc7b00c2e15b5ed6c2c

Опубликовано:
Hec onunda yeri yoxdur. Alta ishiq o mashina yigarlarki onun vidi bele olsun

bele viddi mawinnan sen bakida hec 100 metre gede bilmezsen :)

bele viddi mawinnan sen bakida hec 100 metre gede bilmezsen :)

Niye surmursen?Forumda nece nefer varki zanijenia ile sururler. Heckimin shikayetide yoxdur. lap bele zanijeniya olmasin diskteker buuferler bele olsun. Stok mashina ishiqlari vuranda shit gorunecek 100%. mashinin vidinde hec olmasa 50% sport vid olmalidir ki onu o ishiqlar tutsun

Изменено пользователем Android788

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...