Перейти к содержанию

Hyundai Grandeur 10 FJ 007

Elvin207

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Sen ssilkani verdiyin yerden.

onda o 2 dene yeqin qosur cutoutki ses daha cox cixsin , onda sen Turklerede edebilersen onlar  2 turbaya birdene cutout birlesdirirler 500 azn'e

Опубликовано:
onda o 2 dene yeqin qosur cutoutki ses daha cox cixsin , onda sen Turklerede edebilersen onlar  2 turbaya birdene cutout birlesdirirler 500 azn'e

Fikirleshirem o qeder pul vermekdense biraz dozub vixlopi deyishim. :)

Опубликовано:

ozum olum bu mawinlara vinil minit gluwitel zat lazim deyil.....yan perdalar fifa lob 15 % gara plenka yawil zat yoxe pasatka men deyen diskler i vse keyf ele

Опубликовано:
ozum olum bu mawinlara vinil minit gluwitel zat lazim deyil.....yan perdalar fifa lob 15 % gara plenka yawil zat yoxe pasatka men deyen diskler i vse keyf ele

sen hele o xeyallarnan oleceksen :D

Опубликовано:
onansa maserati al :))

maserati menim choxdanki arzumdu. :)

Sonrada QAI saxlasin srazu veten xaini elan elesin. :D

Опубликовано:
Sonrada QAI saxlasin srazu veten xaini elan elesin. :D

ona uje man oyrewmiwam 07 vaxtinnan ) peredok verib surenda gayi axtarir adamin gozu hammi sana bahir deyirlar 7ya bah e stoyka zat gagawa halaldi e))

buna gore deyer menca)

10 yp 360 ya 370 yadimda qalmayib  seni saxlasa  sen uje rulu eline goturub oturmusdun strafnoyda )

hacan a yalan daniwma)

Опубликовано:

e4b541c7c545.jpg  heri bizzzz  :)))

ona uje man oyrewmiwam 07 vaxtinnan ) peredok verib surenda gayi axtarir adamin gozu hammi sana bahir deyirlar 7ya bah e stoyka zat gagawa halaldi e))

buna gore deyer menca)

hacan a yalan daniwma)

palit eleme meni saxlayib :D

Опубликовано: (изменено)

blin manim mawnimin lomka duruwu var e eseblawiram bu wekildan ))))

Elvin yadinda o kalon?)) 303 giznan mawinin icinda ora gedir gelir wekil cekir xl 412 nen obursi 96 surur))) galiknan E 500 rivoka durur))) 

delixana ) menim emim oglun ora gelmasi voobwe kadir idi seo.... deyir efir partlayir sizdan

Изменено пользователем 093
Опубликовано:

Avtomanyak hansinin  durusunun yeri var ? :)

Elvin yadinda o kalon?)) 303 giznan mawinin icinda ora gedir gelir wekil cekir xl 412 nen obursi 96 surur))) galiknan E 500 rivoka durur))) 

delixana ) menim emim oglun ora gelmasi voobwe kadir idi seo.... deyir efir partlayir sizdan

men chip tuning elesem haminan duraram hahah :D

Опубликовано:

e4b541c7c545.jpg  heri bizzzz   :)))

Avtomanyak hansinin  durusunun yeri var ? :)

Evvelden demishem de senin mashinin daha ashagidi.... :D Men olsaydim vinili chixardardim 19-luq diskler alib vurardim ustune birde eger lazim olsa pasadka vererdim. :)

Опубликовано:
Evvelden demishem de senin mashinin daha ashagidi.... :D Men olsaydim vinili chixardardim 19-luq diskler alib vurardim ustune birde eger lazim olsa pasadka vererdim. :)

pul, pul, pul...

Опубликовано:

VINILIN ARXADA OLANI CIXARDARDIN ?)

GET QISDARIVIASAGI SAL :D

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...