Leylah Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 а против стресса что делать? тихо тихо схожу с ума. Хочется на всех наорать и что-то всем недоволен последнее время. Причем заграницей я себя веду спокойно. Tətil götürmək lazımdı Stressi yaradan səbəblərdən əsəblərin gərginliyidi. Əsəblərin dincəlməyi üçün isə sakit təbiət, dəniz qırağı yarayır 2 Цитата
Wa1do Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Sevirsə, olacaq hərşeyə rəğmən (doğrudan sevir/yalandan sevir - belə ifadələrdən xoşum gəlmir) Ailə dostumuz yoldaşıyla bir qrupda oxumuşdu Tibb Universitetində. Neçə il idi bir-birlərini sevirdilər. Ailə qurdular, alınmadı, ayrıldılar. Bir qızları var. Allah heç kimə elə bir şey göstərməsin. Bir gənc ailə var, oğlanın ailəsiylə ailə dostuyuq. Gürcüstanda yaşayan azərbaycanlılardandılar, amma Rusiyada yaşayırlar. Sevgi, ailə həyatı qurandan sonra yaranıb. Düzdü, sevən qız çox vaxt dözür, ancaq elə olur ki, dözmür. Ona görə konkret nəsə deyə bilmərik. Цитата
Leylah Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Ailə dostumuz yoldaşıyla bir qrupda oxumuşdu Tibb Universitetində. Neçə il idi bir-birlərini sevirdilər. Ailə qurdular, alınmadı, ayrıldılar. Bir qızları var. Allah heç kimə elə bir şey göstərməsin. Bir gənc ailə var, oğlanın ailəsiylə ailə dostuyuq. Gürcüstanda yaşayan azərbaycanlılardandılar, amma Rusiyada yaşayırlar. Sevgi, ailə həyatı qurandan sonra yaranıb. Düzdü, sevən qız çox vaxt dözür, ancaq elə olur ki, dözmür. Ona görə konkret nəsə deyə bilmərik. Müvəqqəti hisslər barədə deyildi dediklərim Mənə görə sevgidirsə (bağlılıq, simpatiya, filan başqa ötəri hisslər deyilsə - çox vaxt insanlar bu hissləri sevgi adlandırırlar), onda necə deyərlər yaxşı gündə də, pis gündə də istər oğlan istər qız sevdiyi insan yanında olacaq. Hisslər belə anlarda sınanır, artıq ondan sonra adlanır sevgi imiş, ya ötəri hisslər 1 Цитата
Wa1do Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 (изменено) Müvəqqəti hisslər barədə deyildi dediklərim Mənə görə sevgidirsə (bağlılıq, simpatiya, filan başqa ötəri hisslər deyilsə - çox vaxt insanlar bu hissləri sevgi adlandırırlar), onda necə deyərlər yaxşı gündə də, pis gündə də istər oğlan istər qız sevdiyi insan yanında olacaq. Hisslər belə anlarda sınanır, artıq ondan sonra adlanır sevgi imiş, ya ötəri hisslər Müvəqqəti hislərdən danışmadıq axı deyəsən. Müvəqqəti hislərə əsaslanıb ailə qururlar? Ailə həyatı qurmadan necə sınamaq olar? Bir də sadəcə maraqlıdır, heç sevdiyiniz oğlan olubmu və ya varmı həyatınızda? Bir də hansı fakültəni bitirmisiniz? Dəqiq elmlərlə əlaqəli fakültəni bitirməmisiniz deyəsən. Изменено 28 сентября 2012 пользователем Avtomaniya Цитата
Leylah Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 7 il birlikdə oxuyub, sonra da ailə qurublarsa, hansı müvəqqəti hislərdən söhbət gedir? Ailə həyatı qurmadan necə sınamaq olar?Bir də sadəcə maraqlıdır, heç sevdiyiniz oğlan olubmu və ya varmı həyatınızda?Burda söhbət mənim şəxsi həyatımdan getmir. Mənim fikirlərim bucürdür. Mənim üçün sevgi adlanan hiss bir gün sönmür. Sönürsə, demək sevgi deyil, başqa bir hissdir. Şəxsi fikirlərimdir.P.S: ailə həyatı qurmadan sevgini çox momentlərdə sınamaq olar..elə sınanır da..maddi vəziyyətin pisləşməsi, və daha yaxşı maddi vəziyyəti olan başqa biriylə rastlaşmaq, əsgərlik, xaricə oxumağa getmək və s. O qədər moment varki.. 1 Цитата
Wa1do Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Burda söhbət mənim şəxsi həyatımdan getmir. Mənim fikirlərim bucürdür. Mənim üçün sevgi adlanan hiss bir gün sönmür. Sönürsə, demək sevgi deyil, başqa bir hissdir. Şəxsi fikirlərimdir.P.S: ailə həyatı qurmadan sevgini çox momentlərdə sınamaq olar..elə sınanır da..maddi vəziyyətin pisləşməsi, və daha yaxşı maddi vəziyyəti olan başqa biriylə rastlaşmaq, əsgərlik, xaricə oxumağa getmək və s. O qədər moment varki..Yazdıqlarınızı əsaslandıra bilmirsiniz. Əsassız söhbətləri xoşlamıram. Bu da mənim şəxsi fikirlərimdir. Siz yazdığınız "momentlərdən" çox görmüşük. Deyəsən çox roman oxuyursunuz. Цитата
Leylah Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 (изменено) Yazdıqlarınızı əsaslandıra bilmirsiniz. Əsassız söhbətləri xoşlamıram. Bu da mənim şəxsi fikirlərimdir. Siz yazdığınız "momentlərdən" çox görmüşük. Deyəsən çox roman oxuyursunuz. Əsaslandırmaq üçün öz şəxsi həyatımı danışmalıyam? Məntiqli deyil Əgər bucür fikirləşirəmsə, bildiyim var deməli. Çox görmüsüzsə, burda mənim roman oxumağımın nə aidiyyatı varki? Roman həyatdan götürülür by the way. Mənim fakultəm elə dəqiq elmlərlə əlaqəlidir. Qarşıdakının fikrinə hörmətli yanaşmağı öyrənin, hörmətli Avtomaniya. Изменено 28 сентября 2012 пользователем Leylah Цитата
Ricco Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Тяжело жить , но жить всеровно приходиться. Мой совет и типа из практики , не когда не оборачивайся назад , все что случилось наверняка к лучшему. А если сам человек нормальный, то ему всегда бог даст. 4 Цитата
Wa1do Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 (изменено) Əsaslandırmaq üçün öz şəxsi həyatımı danışmalıyam? Məntiqli deyil Əgər bucür fikirləşirəmsə, bildiyim var deməli. Çox görmüsüzsə, burda mənim roman oxumağımın nə aidiyyatı varki? Roman həyatdan götürülür by the way. Qarşıdakının fikrinə hörmətli yanaşmağı öyrənin, hörmətli Avtomaniya. Mən öz şəxsi həyatımı danışaraq əsaslandırıram? Deyəsən öz həyatıma dair cümlə yazmamışam. Əgər bildiyiniz varsa, bölüşün. Bizə belə öyrədiblər ki, bildiklərivi bölüş. Deyəsən siz bölüşməyə heç də həvəsli deyilsiniz. Çünki sizin yazdığınız fikirlər romanlardakı fikirləri xatırladır. Romanlar real həyatdan götürülə bilər, amma reallığı əks etdirmir. Fikirimcə hörmətsizlik etmirəm, fikirlərinizin nəyə əsaslandığını bilmək istəyirəm sadəcə. Siz də fikirlərinizi əsaslandırmamaqda israr edirsiniz. Əgər kobud olmuşamsa, üzr istəyirəm. Изменено 28 сентября 2012 пользователем Avtomaniya Цитата
Leylah Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Mən öz şəxsi həyatımı danışaraq əsaslandırıram? Deyəsən öz həyatıma dair cümlə yazmamışam. Əgər bildiyiniz varsa, bölüşün. Bizə belə öyrədiblər ki, bildiklərivi bölüş. Deyəsən siz bölüşməyə heç də həvəsli deyilsiniz. Çünki sizin yazdığınız fikirlər romanlardakı fikirləri xatırladır. Romanlar real həyatdan götürülə bilər, amma reallığı əks etdirmir. Fikirimcə hörmətsizlik etmirəm, fikirlərinizin nəyə əsaslandığını bilmək istəyirəm sadəcə. Siz də fikirlərinizi əsaslandırmamaqda israr edirsiniz. Əgər kobud olmuşamsa, üzr istəyirəm. its ok.. Niyəki? Bölüşürəm də mən də fikirlərimi Amma tanımadığım insanlara şəxsi həyatımı bölüşmürəm Siz də forumdasız, mənim digər mövzularda da öz bildiklərimi bölüşməyimi görə bilərsiz Amma elə mövzu ola bilərki o barədə bildiklərimi bölüşməyim düzgün olmaz. Sadəcə yazdım necə düşündüyümü, bu fikrin mənbəyi romanlar deyil. Halbuki romanlar da realdırlar. Bu mənim şəxsi fikirlərimdi, və tam realdırlar, inanın. Mövzudan yayındığıma görə üzr istəyirəm) Mövzu sevgi olmasa da, gəlib bura çıxdıq. 1 Цитата
Wa1do Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 (изменено) its ok.. Niyəki? Bölüşürəm də mən də fikirlərimi Amma tanımadığım insanlara şəxsi həyatımı bölüşmürəm Siz də forumdasız, mənim digər mövzularda da öz bildiklərimi bölüşməyimi görə bilərsiz Amma elə mövzu ola bilərki o barədə bildiklərimi bölüşməyim düzgün olmaz. Sadəcə yazdım necə düşündüyümü, bu fikrin mənbəyi romanlar deyil. Halbuki romanlar da realdırlar. Bu mənim şəxsi fikirlərimdi, və tam realdırlar, inanın. Mövzudan yayındığıma görə üzr istəyirəm) Mövzu sevgi olmasa da, gəlib bura çıxdıq. Şəxsi həyatınızı bölüşməyinizə ehtiyac yoxdur. Mən öz həyatımdan nümunə göstərirəm? Bildiklərinizi heç kim heç nə hiss etmədən bölüşməyiniz mümkündür. Mənim nümunələrimdə kimlərdən danışdığımı bilirsinizmi? Xeyr, bilmirsiniz. Romanlar mənə görə reallığı əks etdirmir. Reallıq ola bilər, but not hundred per cent. Mövzudan yayınmağınıza forumun qanunvericiliyinə görə mən səbəb olduğumdan, cəza mənə kəsiləcək. Изменено 28 сентября 2012 пользователем Avtomaniya Цитата
Яся Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Мне бы ваши проблемы, Кнопочка Я за возможность хотя бы часик побыть одной на убийство готова))) Утро начинается в 6... Приготовить завтрак ребенку, покормить Привести в порядок свою не выспавшуюся физиономию и разбудить мужа Позавтракать вместе с ним Проводить его на работу, при этом умудряясь улыбаться, пожелав ему приятного дня Убрать всё, что творится на кухне после завтрака Искупать ребенка Встреть няню и дать ей инструкции на весь день Быстренько одеться и самой бежать на работу 9 утра, начался рабочий день Каждые полчаса звонки няне... всё ли в порядке Каждый час звонки мужа с вопросами всё ли в порядке дома Ну и работать приходится, как же без этого 6 вечера, еду домой С порога бегом переодеваться и на кухню, через час вернется муж, надо приготовить ужин Одновременно с готовкой ужина выслушать вечерний отчет няни и потискать своего маленького бандита Встретить мужа, вместе поужинать, обсудить все события дня Он на диван, я к мойке)) Поболтать с подружкой по телефону Уложить ребенка спать Усесться рядом с мужем на диванчик с просьбой... пожалей меня, я так сегодня устала )) Покопаться в инете)) И спать... У меня времени нет на то, чтобы чувствовать себя одинокой, копаться в себе самой... всё ли у меня хорошо... Кто-то называет это бытом, я называю житейскими буднями ) Вечных праздников не бывает, рано или поздно наступают будни, нужно самой уметь видеть праздники даже в обычных рядовых днях. 9 Цитата
Leylah Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Şəxsi həyatınızı bölüşməyinizə ehtiyac yoxdur. Mən öz həyatımdan nümunə göstərirəm? Bildiklərinizi heç kim heç nə hiss etmədən bölüşməyiniz mümkündür. Mənim nümunələrimdə kimlərdən danışdığımı bilirsinizmi? Xeyr, bilmirsiniz. Romanlar mənə görə reallığı əks etdirmir. Reallıq ola bilər, but not hundred per cent. Bu mənim şəxsi fikrimdir, mənə görə realdır. Və mənə görə belə də olmalıdır 1 Цитата
Wa1do Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Bu mənim şəxsi fikrimdir, mənə görə realdır. Və mənə görə belə də olmalıdır Mən sizə heç nə demirəm, şəxsi işinizdir. Sizin kimi mən də öz şəxsi fikirimi bildirdim. 1 Цитата
Javid Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 (изменено) Senin yazdiqlarinnan sonra, adam evlanmak istayir Mence xoshbextchilik budur! Xirda problem, borc, ve s. hamida olur. ALLAH hereye (loru dilde desak) oz kalibrina gore problem verir. Eslinde problemi de insan ozuna yaradir. Hiss eliyirem, ki chox yazacam, ona gore elimi saxliyiam. P.s. Bu heyata gelmishikse, mutlaq yashamaliyir. Bashqa variant yoxdur. Insan doguldugu gunden olume teref gedir. Hechkim bu prosesi saxlaya bilmez. Eger nese bir sehv elamishikse, o sehvin ustunde aglamaga yox, onu hell elamak uchun fikirlashmaliyik. Birce olume chare yoxdur. Bashqa hersheyin chixish yolu var. P.S.s..s.s. Biz chalishmaliyiq, ki ALLAH biza nezer yetirsin (udelal vnimanie). Yoxsa kimse kimese vnimanie gostermir, gul almir, onlar hamisi bosh sheydir!!! Изменено 28 сентября 2012 пользователем Javid 8 Цитата
AlekperoFF Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Əsl xoşbəxtlik budur. inanıram ki, sizə sözün əsl mənasında paxıllıq edən subay rəfiqələrinizin sayı kifayət qədərdir. Knopocka xanım. Birinci dəfədir ki, bu tema da post yazıram. Temanı əvvəldən axıra qədər oxumuşam. Belə qənaətə gəlirəm ki, sizə guclu problemlər lazımdır - hec olmasa bir günlük. Onda siz başa düşərsiniz ki sizin yazdıqlarıniz problem deyil, sadəcə şıltaqlıqdır. Ya da siz nəyisə gizlədirsiniz - acıq və tam yazmırsınız, ya da yaza bilmirsiniz. Problem tamam başqa bir şeydədir.Javid, inandırım səni həyətə girəndə körpələrin "ata-ata" qışqırıb yıxıla-yıxıla üstünə qacmaqdan gözəl an yoxdur 8 Цитата
Javid Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Kash o vaxtlarda yashayardim.... 2 Цитата
Tempoflash Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Bu mənim şəxsi fikrimdir, mənə görə realdır. Və mənə görə belə də olmalıdır Sağol səni. Bir dənə əlivi stola vur qapını çırp get! )) Цитата
Leylah Опубликовано: 28 сентября 2012 Опубликовано: 28 сентября 2012 Sağol səni. Bir dənə əlivi stola vur qapını çırp get! )) Niyə? Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.