Elxan849 Опубликовано: 6 октября 2012 Опубликовано: 6 октября 2012 usta deyir ki, oborot verme qabag naklatkani da deyishmishem naklatka birez yiyilene kimi oborot vermiyecemnaklatkanl oborota vermeye ne tesiri var ? Цитата
VIP062 Опубликовано: 6 октября 2012 Автор Опубликовано: 6 октября 2012 naklatkanl oborota vermeye ne tesiri var ? yani ki, oborot vermemeyim bir muddetlikdi de Цитата
Elxan849 Опубликовано: 16 октября 2012 Опубликовано: 16 октября 2012 (изменено) yeri var amma mene ele gelir ki qara diskiler yarasmlr birde resotkanl deyisib zavod qoysan olar fulll Изменено 16 октября 2012 пользователем Elxan849 Цитата
VIP062 Опубликовано: 16 октября 2012 Автор Опубликовано: 16 октября 2012 yeri var amma mene ele gelir ki qara diskiler yarasmlr birde resotkanl deyisib zavod qoysan olar fulll men isteyirem mashindsa ne nikel var hamisin qara eliyim neter meslehetdi setka zavoddu deyishmemishem Цитата
Elxan849 Опубликовано: 16 октября 2012 Опубликовано: 16 октября 2012 bu kohne zavod setkasldl sonradan basqa cur geldi isdesen oz maslnlmln sekilin qoyaram baxarsan.men meslehet gormerem her yeri qara edesen bu menim fikirimdi.birde yadlmnan clxdl deyim arxa faranl gerek deyismezdin. Цитата
VIP062 Опубликовано: 16 октября 2012 Автор Опубликовано: 16 октября 2012 bu kohne zavod setkasldl sonradan basqa cur geldi isdesen oz maslnlmln sekilin qoyaram baxarsan.men meslehet gormerem her yeri qara edesen bu menim fikirimdi.birde yadlmnan clxdl deyim arxa faranl gerek deyismezdin. mendede kohnedi 2004 model.... arxa stopu kishinin xoshuna geldiyi ucun deyishdim)) Цитата
Firudin Опубликовано: 16 октября 2012 Опубликовано: 16 октября 2012 Maşın gəşəngdi! Bu gün gördüm Elxan düz deyir arx stoplar köhnısi lap yaxşıdı Цитата
VIP062 Опубликовано: 16 октября 2012 Автор Опубликовано: 16 октября 2012 Maşın gəşəngdi! Bu gün gördüm Elxan düz deyir arx stoplar köhnısi lap yaxşıdı qesheng gunun cox olsun=) bele baxanda duz deyirsen yarashir kohneler 1 Цитата
Anar Опубликовано: 16 октября 2012 Опубликовано: 16 октября 2012 Shekilleri forumin ozune yukleyin. Цитата
FRHD Опубликовано: 17 октября 2012 Опубликовано: 17 октября 2012 Keçən şənbə günü səni Dəryada gördüm.Arxa işıqları yaraşmır. Цитата
VIP062 Опубликовано: 17 октября 2012 Автор Опубликовано: 17 октября 2012 Keçən şənbə günü səni Dəryada gördüm.Arxa işıqları yaraşmır.lap yaxshi sen de orda idin amma sorry seni gormedim men=)qaqa bu mashinin arxa stopu yoxdu olkede))) bir defe azsamant arxadan gelib vurmushdu bunun bir dene stopu qirildi bir de bufer bir balaca yeri qirildi sonra utulendi amma o stopu daha axtarmadigim yer tapmadi axirda getdim sumqayitda dilerden aldim sehv elemiremse 150 manat idi biri)Shekilleri forumin ozune yukleyin.ok 1 Цитата
FRHD Опубликовано: 19 октября 2012 Опубликовано: 19 октября 2012 lap yaxshi sen de orda idin amma sorry seni gormedim men=) qaqa bu mashinin arxa stopu yoxdu olkede))) bir defe azsamant arxadan gelib vurmushdu bunun bir dene stopu qirildi bir de bufer bir balaca yeri qirildi sonra utulendi amma o stopu daha axtarmadigim yer tapmadi axirda getdim sumqayitda dilerden aldim sehv elemiremse 150 manat idi biri) Görmədin, çünki mən səsimi çıxartmadım. Sən ailə ilə idin, ona görə çağırmadım.Sən gedəndə biz elə maşından düşdük. Məncə köhnə işıqlardan tapa bilsən əla olar. Цитата
VIP062 Опубликовано: 19 октября 2012 Автор Опубликовано: 19 октября 2012 Görmədin, çünki mən səsimi çıxartmadım. Sən ailə ilə idin, ona görə çağırmadım.Sən gedəndə biz elə maşından düşdük. Məncə köhnə işıqlardan tapa bilsən əla olar. =) indi deqiq bilmireme brat oz pulumnan deyishereme) bu stopu laklasam nece mence yarashar he? (qirmizi rengle) Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 25 октября 2012 Опубликовано: 25 октября 2012 Saglignan qardash)) Mendede var 2004 3110 restayling olmuyandi ama Bu gun surdum lezzet eledi Amma trassda rul chox yulguldu lomka eliyir 140da.. Цитата
VIP062 Опубликовано: 28 октября 2012 Автор Опубликовано: 28 октября 2012 Saglignan qardash)) Mendede var 2004 3110 restayling olmuyandi ama Bu gun surdum lezzet eledi Amma trassda rul chox yulguldu lomka eliyir 140da.. 31 ela mashindi duzdu minuslari da var baxmasan biraz da coxalar amma her halda gemidi bir soznen nece deyerler esl kishi mashinidi)) sende 140 da lomka eliyirse mende 160 da lomka eliyir mashin titriyiy amma 170 de titreyish yox olur tekerde shish var ona goredi( Цитата
1923 Опубликовано: 28 октября 2012 Опубликовано: 28 октября 2012 herı hegıgetende Volga kısı masınıdı ,mende de 24 cox maragli idi 80 catanda oborotnan istiyirdi 90 da butun masin vibraciya eliyirdi krestavinide deyisdirdim gene eyni sey amma 90 kecenden sonra hersey ela cekmeyide duzelir ta 120 geder gesen cekir , helebilki 80 -90 arasi sureti 100-120 eyni vahta yigirdi . kim biler niye gore bele olurdu ??? Цитата
VIP062 Опубликовано: 28 октября 2012 Автор Опубликовано: 28 октября 2012 herı hegıgetende Volga kısı masınıdı ,mende de 24 cox maragli idi 80 catanda oborotnan istiyirdi 90 da butun masin vibraciya eliyirdi krestavinide deyisdirdim gene eyni sey amma 90 kecenden sonra hersey ela cekmeyide duzelir ta 120 geder gesen cekir , helebilki 80 -90 arasi sureti 100-120 eyni vahta yigirdi . kim biler niye gore bele olurdu ???onu deqiq deye bilmerem amma ki, elitle uzbeuzde taksi motorniy var orda bele deyek volqa servisi var butun volqa sinfine aid mashinlar gelir bura yolun dushse sen bir apar ora goster bacariqli ustalar var orda Цитата
1923 Опубликовано: 28 октября 2012 Опубликовано: 28 октября 2012 onu deqiq deye bilmerem amma ki, elitle uzbeuzde taksi motorniy var orda bele deyek volqa servisi var butun volqa sinfine aid mashinlar gelir bura yolun dushse sen bir apar ora goster bacariqli ustalar var ordacox sagol heleliy bakida deyilem , bakiya gayidankimi gedicem ora Цитата
VIP062 Опубликовано: 24 ноября 2012 Автор Опубликовано: 24 ноября 2012 Stoplari tuning eledim)) +5 at gucu) mence pis deyil 2 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.