Перейти к содержанию

GAZ31105 – 10CS062

VIP062

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

usta deyir ki, oborot verme qabag naklatkani da deyishmishem naklatka birez yiyilene kimi oborot vermiyecem

naklatkanl oborota vermeye ne tesiri var ?

• 2 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

yeri var amma mene ele gelir ki qara diskiler yarasmlr birde resotkanl deyisib zavod qoysan olar fulll

Изменено пользователем Elxan849
Опубликовано:

yeri var amma mene ele gelir ki qara diskiler yarasmlr birde resotkanl deyisib zavod qoysan olar fulll

men isteyirem mashindsa ne nikel var hamisin qara eliyim neter meslehetdi ;) setka zavoddu deyishmemishem

Опубликовано:

bu kohne zavod setkasldl sonradan basqa cur geldi isdesen oz maslnlmln sekilin qoyaram baxarsan.men meslehet gormerem her yeri qara edesen bu menim fikirimdi.birde yadlmnan clxdl deyim arxa faranl gerek deyismezdin.

Опубликовано:

bu kohne zavod setkasldl sonradan basqa cur geldi isdesen oz maslnlmln sekilin qoyaram baxarsan.men meslehet gormerem her yeri qara edesen bu menim fikirimdi.birde yadlmnan clxdl deyim arxa faranl gerek deyismezdin.

mendede kohnedi 2004 model.... arxa stopu kishinin xoshuna geldiyi ucun deyishdim))

Опубликовано:

Maşın gəşəngdi! :) Bu gün gördüm

Elxan düz deyir arx stoplar köhnısi lap yaxşıdı

qesheng gunun cox olsun=)

e1b7a670c36d.jpg

bele baxanda duz deyirsen yarashir kohneler

Опубликовано:

Keçən şənbə günü səni Dəryada gördüm.

Arxa işıqları yaraşmır.

lap yaxshi sen de orda idin amma sorry seni gormedim men=)

qaqa bu mashinin arxa stopu yoxdu olkede))) bir defe azsamant arxadan gelib vurmushdu bunun bir dene stopu qirildi bir de bufer bir balaca yeri qirildi sonra utulendi amma o stopu daha axtarmadigim yer tapmadi axirda getdim sumqayitda dilerden aldim sehv elemiremse 150 manat idi biri)

Shekilleri forumin ozune yukleyin.

ok

Опубликовано:

lap yaxshi sen de orda idin amma sorry seni gormedim men=)

qaqa bu mashinin arxa stopu yoxdu olkede))) bir defe azsamant arxadan gelib vurmushdu bunun bir dene stopu qirildi bir de bufer bir balaca yeri qirildi sonra utulendi amma o stopu daha axtarmadigim yer tapmadi axirda getdim sumqayitda dilerden aldim sehv elemiremse 150 manat idi biri)

Görmədin, çünki mən səsimi çıxartmadım. :)

Sən ailə ilə idin, ona görə çağırmadım.Sən gedəndə biz elə maşından düşdük. :)

Məncə köhnə işıqlardan tapa bilsən əla olar.

Опубликовано:

Görmədin, çünki mən səsimi çıxartmadım. :)

Sən ailə ilə idin, ona görə çağırmadım.Sən gedəndə biz elə maşından düşdük. :)

Məncə köhnə işıqlardan tapa bilsən əla olar.

=)

indi deqiq bilmireme brat oz pulumnan deyishereme) bu stopu laklasam nece mence yarashar he? (qirmizi rengle)

Опубликовано:

Saglignan qardash)) Mendede var 2004 3110 restayling olmuyandi ama :)

Bu gun surdum lezzet eledi :) Amma trassda rul chox yulguldu lomka eliyir 140da..

Опубликовано:

Saglignan qardash)) Mendede var 2004 3110 restayling olmuyandi ama :)

Bu gun surdum lezzet eledi :) Amma trassda rul chox yulguldu lomka eliyir 140da..

31 ela mashindi duzdu minuslari da var baxmasan biraz da coxalar amma her halda gemidi bir soznen nece deyerler esl kishi mashinidi)) sende 140 da lomka eliyirse mende 160 da lomka eliyir mashin titriyiy amma 170 de titreyish yox olur tekerde shish var ona goredi(

Опубликовано:

herı hegıgetende Volga kısı masınıdı ,mende de 24 cox maragli idi 80 catanda oborotnan istiyirdi 90 da butun masin vibraciya eliyirdi krestavinide deyisdirdim gene eyni sey amma 90 kecenden sonra hersey ela cekmeyide duzelir ta 120 geder gesen cekir , helebilki 80 -90 arasi sureti 100-120 eyni vahta yigirdi . kim biler niye gore bele olurdu ???

Опубликовано:

herı hegıgetende Volga kısı masınıdı ,mende de 24 cox maragli idi 80 catanda oborotnan istiyirdi 90 da butun masin vibraciya eliyirdi krestavinide deyisdirdim gene eyni sey amma 90 kecenden sonra hersey ela cekmeyide duzelir ta 120 geder gesen cekir , helebilki 80 -90 arasi sureti 100-120 eyni vahta yigirdi . kim biler niye gore bele olurdu ???

onu deqiq deye bilmerem amma ki, elitle uzbeuzde taksi motorniy var orda bele deyek volqa servisi var butun volqa sinfine aid mashinlar gelir bura yolun dushse sen bir apar ora goster bacariqli ustalar var orda

Опубликовано:

onu deqiq deye bilmerem amma ki, elitle uzbeuzde taksi motorniy var orda bele deyek volqa servisi var butun volqa sinfine aid mashinlar gelir bura yolun dushse sen bir apar ora goster bacariqli ustalar var orda

cox sagol heleliy bakida deyilem , bakiya gayidankimi gedicem ora

• 4 недели спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...