VIP062 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 Yuxarida yazdigim kimi endire bilersen en asand yollarinda biridir.bele eliyibler? umumiyyetle eshitmisenmi bele bir shey elesinler? her halda sabah gedecem ustamin yanina gorum ne deyir ele alinsa lap ela Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 1 декабря 2012 Опубликовано: 1 декабря 2012 bele eliyibler? umumiyyetle eshitmisenmi bele bir shey elesinler? her halda sabah gedecem ustamin yanina gorum ne deyir ele alinsa lap elaRus forumlarinda baxdim en asand yol kimi onu sechibler choxlari. Amma eger chox endirmek isteyirsense onda bashqa mesele. Цитата
VIP062 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 Rus forumlarinda baxdim en asand yol kimi onu sechibler choxlari. Amma eger chox endirmek isteyirsense onda bashqa mesele.yox brat cox yox qali 2 sm qabagi da 2--4 sm tekce arxani endirsem xoruz kimi gorsenecey bu 07 deyil axi ona gore qabagi da endirecem inshallah Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 1 декабря 2012 Опубликовано: 1 декабря 2012 yox brat cox yox qali 2 sm qabagi da 2--4 sm tekce arxani endirsem xoruz kimi gorsenecey bu 07 deyil axi ona gore qabagi da endirecem inshallahQabaqda prujin olmalidi olarda onnan problem olmaz mence arxanida dediyim kimi ede bilersen en asand yoludur. 1 Цитата
VIP062 Опубликовано: 1 декабря 2012 Автор Опубликовано: 1 декабря 2012 Qabaqda prujin olmalidi olarda onnan problem olmaz mence arxanida dediyim kimi ede bilersen en asand yoludur.prujinlari 1 kruq besdirmi? bir kruq nece sm endirecek ashagi? Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 1 декабря 2012 Опубликовано: 1 декабря 2012 prujinlari 1 kruq besdirmi? bir kruq nece sm endirecek ashagi?Salamati evvel arxani yatizdir sonra 0.5 qabagi kes bes elemese 0.5-de kesersen chunki birden 1 kruq kestin oda chox olar... 1 Цитата
023 Опубликовано: 4 декабря 2012 Опубликовано: 4 декабря 2012 Qaqa mawinivin babat sesi vara 1 Цитата
VIP062 Опубликовано: 4 декабря 2012 Автор Опубликовано: 4 декабря 2012 Qaqa mawinivin babat sesi varaqlushitele svarkalanan uclugdandir)) amma deshdirmemishem=) 1 Цитата
VIP062 Опубликовано: 20 января 2013 Автор Опубликовано: 20 января 2013 bir necr shekil.. Teze antennalarim necedi ) 4 Цитата
Elxan849 Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Masln da artlq cox seyler var onlar clxart.diskini oz rengin de renglet.mutleq paLirovka ele rengi olub menim fikirimce onlar elesen yaxsl gorsener.Cip tuning eletdirmisen ? 1 Цитата
VIP062 Опубликовано: 21 января 2013 Автор Опубликовано: 21 января 2013 Artig sheyler var amma heleki qalib bir muddetden sonra cixardacam polirovkani umumi regleyishden sonra edecem inshallah yazda. Yox qardashim cip tuning hara 31hara bu agir mashindi seviyyesi var:) Cavan mashini olsaydi en azindan beynini gondermishdim mosskvaya Цитата
PcTec Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Artig sheyler var amma heleki qalib bir muddetden sonra cixardacam polirovkani umumi regleyishden sonra edecem inshallah yazda. Yox qardashim cip tuning hara 31hara bu agir mashindi seviyyesi var:) Cavan mashini olsaydi en azindan beynini gondermishdim mosskvaya Duz eliyirsen!Hami nece gonderir,sende hele gondererdun! 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Машина похожа на машины маньяков из ужастиков. 3 Цитата
PcTec Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Машина похожа на машины маньяков из ужастиков. Давай называть веши своими именами да) Она ужастна Такие машины тут на форуме называют колхозом) Владелец,не обижайся) Просто ты изуродовал машину) 5 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Давай называть веши своими именами да)Она ужастна Такие машины тут на форуме называют колхозом) Владелец,не обижайся) Просто ты изуродовал машину) Просто и красиво. http://az.auto.az/10JU209 Цитата
VIP062 Опубликовано: 21 января 2013 Автор Опубликовано: 21 января 2013 Antenalari hardan tapmisan? pisdirki brat ? capayevden avtomaniya-ile uzbeuz. teessuf ki, magazanin adi deqiq yadimda qalmayib 40 manata aldim =) Duz eliyirsen!Hami nece gonderir,sende hele gondererdun! cavan mashini olsaydi gondererdim. Давай называть веши своими именами да)Она ужастна Такие машины тут на форуме называют колхозом) Владелец,не обижайся) Просто ты изуродовал машину) ))) haya kuye dushmushdum biraz ona gore bu yaxinlarda cixardacam hamisini.. Просто и красиво. http://az.auto.az/10JU209 sozlerine qoshuluram =) 3 Цитата
VIP062 Опубликовано: 21 января 2013 Автор Опубликовано: 21 января 2013 Yaxshi gorsenir yarashir teshekkurler =) artig sheyleri yigishdirsam lap yaxshi yarashar mence) Цитата
Isik Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Bele antena mene de lazim olacag Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.