Перейти к содержанию

GAZ31105 – 10CS062

VIP062

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Yuxarida yazdigim kimi endire bilersen en asand yollarinda biridir.

bele eliyibler? umumiyyetle eshitmisenmi bele bir shey elesinler? her halda sabah gedecem ustamin yanina gorum ne deyir ele alinsa lap ela

Опубликовано:

bele eliyibler? umumiyyetle eshitmisenmi bele bir shey elesinler? her halda sabah gedecem ustamin yanina gorum ne deyir ele alinsa lap ela

Rus forumlarinda baxdim en asand yol kimi onu sechibler choxlari. Amma eger chox endirmek isteyirsense onda bashqa mesele.

Опубликовано:

Rus forumlarinda baxdim en asand yol kimi onu sechibler choxlari. Amma eger chox endirmek isteyirsense onda bashqa mesele.

yox brat cox yox qali 2 sm qabagi da 2--4 sm tekce arxani endirsem xoruz kimi gorsenecey bu 07 deyil axi ona gore qabagi da endirecem inshallah

Опубликовано:

yox brat cox yox qali 2 sm qabagi da 2--4 sm tekce arxani endirsem xoruz kimi gorsenecey bu 07 deyil axi ona gore qabagi da endirecem inshallah

Qabaqda prujin olmalidi olarda onnan problem olmaz mence arxanida dediyim kimi ede bilersen en asand yoludur.

Опубликовано:

Qabaqda prujin olmalidi olarda onnan problem olmaz mence arxanida dediyim kimi ede bilersen en asand yoludur.

prujinlari 1 kruq besdirmi? bir kruq nece sm endirecek ashagi?

Опубликовано:

prujinlari 1 kruq besdirmi? bir kruq nece sm endirecek ashagi?

Salamati evvel arxani yatizdir sonra 0.5 qabagi kes bes elemese 0.5-de kesersen chunki birden 1 kruq kestin oda chox olar...

• 1 месяц спустя...
Опубликовано:

Masln da artlq cox seyler var onlar clxart.diskini oz rengin de renglet.mutleq paLirovka ele rengi olub menim fikirimce onlar elesen yaxsl gorsener.Cip tuning eletdirmisen ?

Опубликовано:

Artig sheyler var amma heleki qalib bir muddetden sonra cixardacam polirovkani umumi regleyishden sonra edecem inshallah yazda. Yox qardashim cip tuning hara 31hara bu agir mashindi seviyyesi var:) Cavan mashini olsaydi en azindan beynini gondermishdim mosskvaya ;)

Опубликовано:
Artig sheyler var amma heleki qalib bir muddetden sonra cixardacam polirovkani umumi regleyishden sonra edecem inshallah yazda. Yox qardashim cip tuning hara 31hara bu agir mashindi seviyyesi var:) Cavan mashini olsaydi en azindan beynini gondermishdim mosskvaya ;)

Duz eliyirsen!Hami nece gonderir,sende hele gondererdun!

Опубликовано:
Машина похожа на машины маньяков из ужастиков. :(

Давай называть веши своими именами да)

Она ужастна

Такие машины тут на форуме называют колхозом)

Владелец,не обижайся)

Просто ты изуродовал машину)

Опубликовано:

Она ужастна

Владелец,не обижайся)

Просто и красиво.  :Keks:

http://az.auto.az/10JU209

Опубликовано:
Antenalari hardan tapmisan? :)

pisdirki brat ? capayevden avtomaniya-ile uzbeuz. teessuf ki, magazanin adi deqiq yadimda qalmayib 40 manata aldim =)

Duz eliyirsen!Hami nece gonderir,sende hele gondererdun!

cavan mashini olsaydi gondererdim.

Она ужастна

Владелец,не обижайся)

:)))) haya kuye dushmushdum biraz ona gore bu yaxinlarda cixardacam hamisini..

Просто и красиво.  :Keks:

http://az.auto.az/10JU209

sozlerine qoshuluram =)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...