Javid Опубликовано: 28 апреля 2013 Опубликовано: 28 апреля 2013 Agdamlilarin praflaktoriyasi deyil bu? AY sagol. Hershey ustasi olan yerdi. Bir ustadir, hem matarisdi, hem malyardi, hem aparatura yigandi. Orxan, apparaturaya 89200 manat verdin? Denan da, neler deyishib, ne firmasi ve s... 3
GuliyevicH Опубликовано: 28 апреля 2013 Автор Опубликовано: 28 апреля 2013 (изменено) Kakoy Agdamli moy brat?.. Lexus servisdir bura.. Usta da Roma-dir.. PIO-DEDEButun akustik sistem deyishib.. Evvel de qeyd elediyim kimi ilk once ses vibro izolyasiya oldu.. Sonra da butun ses sistemi.Qapilar DLS Refence seriyasindanmerkez Focal-dir tam modelini bilmirem.Subwoofer-ler AudiobahnProsessor Rockford Fosgate 3sixtyUsiteller de biri JL Audio-dandir, o birisi de Soundstream.umumilikde ise tam istediyimi almisham.. Zavod keyfiyyetden eser elamet qalmayib.. Mahni parchalari daha da canli olub.. Eshidirsen ki nese var.. Tam tenzimlenmeyib sistem.. 3-4 gunden sonra yene aparacam regulirovka versin Roma..Bir de ushaqlar bu izolyasiyadan, sistem yigilandansonra mashin agirlashib lap dushub ashagi.. Uje mashina ozumden elave bir nefer de oturanda uje arxa tekerler emelli bashli yeyilir mashin yellenende.. Rezin surtulub qalir arkada.. Srochno riloya barmaq elemek lazimdir.. Hara meslehetdir.. Изменено 28 апреля 2013 пользователем GuliyevicH 6
Android788 Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 Gozel. kalonkalar hamisi lazim olanlardir. Processor ve usilitelerde daxil. Xeyirli olsun. Yashi bir shey alinmalidir 1000%. Requlirovkani Valeryani meslehet gorurler. KIm aparatura yigirsa reqilirovkaya gedir Valeryanin yanina. 1
Phobia Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 Gozel. kalonkalar hamisi lazim olanlardir. Processor ve usilitelerde daxil. Xeyirli olsun. Yashi bir shey alinmalidir 1000%. Requlirovkani Valeryani meslehet gorurler. KIm aparatura yigirsa reqilirovkaya gedir Valeryanin yanina.Валерьяна - лечебная трава (mualicevi ot)Валера - сокращенное от имени Валерий. Это как Азяр и Азик. 11
Farid Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 Kakoy Agdamli moy brat?..Lexus servisdir bura.. Usta da Roma-dir.. PIO-DEDE Heee.. Tanidim indi, Roma Bakinskiy, evveller Savetskide qalirdi, Rasimgilin Maskvichin mostunu yigmishdi, karbiratora ligurovka eliyirdi... Sonra basdilar onu icheri, shey satirdi klientlere, pravani da resheniya etdiler... Indi buraxiblar gorurem. Malades Roma! Inkishaf var! O gun olsun gozubagli ksenyonlari nastroyka elesin, qulagbagli Shivaki maytafon qoshdursun! Bir de ushaqlar bu izolyasiyadan, sistem yigilandan sonra mashin agirlashib lap dushub ashagi.. Uje mashina ozumden elave bir nefer de oturanda uje arxa tekerler emelli bashli yeyilir mashin yellenende.. Rezin surtulub qalir arkada.. Srochno riloya barmaq elemek lazimdir.. Hara meslehetdir.. Kriloya barmaq heyifdi axi 14
Addicted 029 Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 Salam Dunen aeroport yolunda arxanca gelirdim qaqaw sagligiva qismet dehwetli bir weydi nece deyerler Pechatdi) men evvelce ele bildim pasatkasini salmisan amma sonra bildim adam var arxada. 1
Javid Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 Duz deyir. MEnde hela hesab eliyirem ki Respublikada butun Lexuslarin pechati bu mashindir. 11
GuliyevicH Опубликовано: 29 апреля 2013 Автор Опубликовано: 29 апреля 2013 Salam Dunen aeroport yolunda arxanca gelirdim qaqaw sagligiva qismet dehwetli bir weydi nece deyerler Pechatdi) men evvelce ele bildim pasatkasini salmisan amma sonra bildim adam var arxada. chox sagol qardash.. Onsuz da pasatkasini lap ashagi salmisham.. Adam oturub lap dushmushdu ashagi uje arkalara surturdu..
Android788 Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 Валерьяна - лечебная трава (mualicevi ot)Валера - сокращенное от имени Валерий. Это как Азяр и Азик.Aha sene oshibka tutuansanda bele gorunur. Cox sag ol infoya gore. Menim postlarima diqqet yetir olur arada 1-2 herif artiq veya eksik yaziram. chox sagol qardash.. Onsuz da pasatkasini lap ashagi salmisham.. Adam oturub lap dushmushdu ashagi uje arkalara surturdu..Orxan mashinin arkalarini Resul rolik ile genishlendirmishdi yoxsa nece?
Phobia Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 Aha sene oshibka tutuansanda bele gorunur. Cox sag ol infoya gore. Menim postlarima diqqet yetir olur arada 1-2 herif artiq veya eksik yaziram. Orxan mashinin arkalarini Resul rolik ile genishlendirmishdi yoxsa nece?Buyur ay birad. Amma bu eslinde oshibka tutanliq deyildi ) 2
GuliyevicH Опубликовано: 29 апреля 2013 Автор Опубликовано: 29 апреля 2013 Aha sene oshibka tutuansanda bele gorunur. Cox sag ol infoya gore. Menim postlarima diqqet yetir olur arada 1-2 herif artiq veya eksik yaziram. Orxan mashinin arkalarini Resul rolik ile genishlendirmishdi yoxsa nece? yox Ceyhun.. O da dedi ay kesek dograyaq.. Roliki var idi.. Amma dedi ay volna verecek ay ele gorsenecek.. Men de daha el vurmadim.. 1
Android788 Опубликовано: 29 апреля 2013 Опубликовано: 29 апреля 2013 (изменено) yox Ceyhun.. O da dedi ay kesek dograyaq.. Roliki var idi.. Amma dedi ay volna verecek ay ele gorsenecek.. Men de daha el vurmadim.. youtube-de eshelenmishem emelli bashli 90% rolike ustunluk verir. Amma 1 qram valna vermir. Belkede onun duzgun etme usulu var bizimkilerin hovselesi chatmir. Orda deyilirdi cox cox yavash yavash etmek lazimdir. ve arada fen ile isitmek lazimdir.hetta bir Golfun arkasini emelli genishlendirmishdi rolik ile ve ela netice alinir. video bax goreceksen nece sebr ve duzgun ishleyir. Bizde ise inanmiram kimse bele sebr ve temkin ile bele ish gorer. Изменено 29 апреля 2013 пользователем Android788 2
GuliyevicH Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 Getdikce qirmizi reng gozumden dushur..Bugun ashagidaki qirmizi diodlari chixartdirdim.. Bu yaxinlarda vaxtim olanda disklerdeki qirmizi kantlardi da sildirecem,o hisseleri de mashinin renginde rengletdirecem.. Cutout-u chixardacam.. Arxa qazanlari sport bir sheye deyishderecem.. ses chox chixmasin, amma maraqli ses olsun.. 7
Android788 Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 Getdikce qirmizi reng gozumden dushur..Bugun ashagidaki qirmizi diodlari chixartdirdim.. Bu yaxinlarda vaxtim olanda disklerdeki qirmizi kantlardi da sildirecem,o hisseleri de mashinin renginde rengletdirecem.. Cutout-u chixardacam.. Arxa qazanlari sport bir sheye deyishderecem.. ses chox chixmasin, amma maraqli ses olsun..Bu uje bashqa bir yenilikdir. Seni tam destekleyirem. amma tek qabaqdaki ishiqlar pis deyildi. ruslar demishken "Budu sledit" 1
GuliyevicH Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 Bu uje bashqa bir yenilikdir. Seni tam destekleyirem. amma tek qabaqdaki ishiqlar pis deyildi. ruslar demishken "Budu sledit" sen fikirlesh gor arkalari ne edek e. 1
Android788 Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 (изменено) sen fikirlesh gor arkalari ne edek e. Men pnevmani yigim qurtarim sonra o barede fikirleshecem. Chunki krilonun neqeder ve nece surteceyini bilmirem hal hazirda. Amma eger yesli surtse ancaq gedecem tuning salonlarinin birine. SRT-eye getmishem. Nobel Design-ada gedecem. Krilolari genishlendirib yungul bodykit etmeli olacam ki eybecer gorunmesin. Amma sende yenede gostermelisen, eger sende az surturse onu doymek ile hell etmek olar. Eger mende ki, kimi qabaq teker krilodan 1sm cole cixirsa onda heeee ishler shuluqdur demekdir http://www.auto.az/forum/index.php/topic/36693-project-black-samurai-airlift-suspension/ Изменено 8 мая 2013 пользователем Android788 1
Javid Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 (изменено) Disklerin kantina ve cut outa men de yox deyirem. Amma qirmizi ishiq babat gorsenirdi axi... Изменено 8 мая 2013 пользователем Javid 4
GuliyevicH Опубликовано: 9 мая 2013 Автор Опубликовано: 9 мая 2013 Ne bilim ee ay brat. Kimse beyendi kimse yox. Sen deyen ozumun de ureyince deyildi. Hem de sheherde uje choxalib ee qirmizi diod vuranlar.. Nese bashqa shey elemek lazimdir uje.. 3
Elnur Опубликовано: 9 мая 2013 Опубликовано: 9 мая 2013 Позавчера видел эту машину, по дискам узнал, красиво смотрится) 1
Рекомендуемые сообщения