Togrul193 Опубликовано: 8 ноября 2012 Опубликовано: 8 ноября 2012 Ela gorsenecek, amma yasamal yollari ucun bu boyda pasadkaynan narahatciliq olacaq mence 1
GuliyevicH Опубликовано: 8 ноября 2012 Автор Опубликовано: 8 ноября 2012 (изменено) Ela gorsenecek, amma yasamal yollari ucun bu boyda pasadkaynan narahatciliq olacaq menceTogrul shekildeki mashin dibine kimi enib daha.. mende ele olmayacaq.. bir de ehtiyatla sursen bir problem olmaz mence.. Изменено 8 ноября 2012 пользователем GuliyevicH
Togrul193 Опубликовано: 8 ноября 2012 Опубликовано: 8 ноября 2012 (изменено) Togrul shekildeki mashin dibine kimi enib daha.. mende ele olmayacaq.. bir de ehtiyatla sursen bir problem olmaz mence?Baxma da, ne qeder ehtiyatli sursen da herden ele olurki biraz fikirli olursan veee.. yama )Amma deyirsense bu hundurlukde olmayacaq onda normaldi, cox geseng gorsenir Изменено 8 ноября 2012 пользователем Togrul193
Abbas_DXB Опубликовано: 8 ноября 2012 Опубликовано: 8 ноября 2012 Spoileri goysan,, Baki shexerin butun bardyur ve tratuarlarinin qenimi olacagsan
Nadir Опубликовано: 8 ноября 2012 Опубликовано: 8 ноября 2012 (изменено) Mehti orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!! o full bodykit-dir Wald.. 10 000 pulun vrsa ver alim.. Mehti Orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!!Orxan GRUZIN yaduva dushur????? Изменено 8 ноября 2012 пользователем Nadir
GuliyevicH Опубликовано: 8 ноября 2012 Автор Опубликовано: 8 ноября 2012 (изменено) Mehti orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!! Mehti Orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!! Orxan GRUZIN yaduva dushur????? ala bu nedi ee.. Goresen heqiqeten bele oynamaq olar? Profidir qaqash Gruzin de omrumu xarab elemishdi.... Изменено 8 ноября 2012 пользователем GuliyevicH
Назим Опубликовано: 8 ноября 2012 Опубликовано: 8 ноября 2012 Лучше копи и на будущее собери Wald пакет. А пока она и так красива.
Nadir Опубликовано: 9 ноября 2012 Опубликовано: 9 ноября 2012 (изменено) ala bu nedi ee.. Goresen heqiqeten bele oynamaq olar? Profidir qaqash Gruzin de omrumu xarab elemishdi.... Грузини казнить еледимде ядыва дющюр озде пычагнан кесдим ону точка B алмаг истеирди гизденмишди)))амма бу гагаш догурдан беле ойнаир.....Грузине галанда биз озимиз онун юстине чыхырдыг)))к стати Back to Kandagar aldim....ustanovka eliyim orda teze silahlarda var)) Изменено 9 ноября 2012 пользователем Nadir
West Опубликовано: 9 ноября 2012 Опубликовано: 9 ноября 2012 Mence indi coilover qoysa. Daha yaxwidi, deymez i qeder pul bu spoilere.. 1
GuliyevicH Опубликовано: 9 ноября 2012 Автор Опубликовано: 9 ноября 2012 Грузини казнить еледимде ядыва дющюр озде пычагнан кесдим ону точка B алмаг истеирди гизденмишди))) амма бу гагаш догурдан беле ойнаир.....Грузине галанда биз озимиз онун юстине чыхырдыг)))к стати Back to Kandagar aldim....ustanovka eliyim orda teze silahlarda var)) Nadir mende back to Karkand var... Qeshey missiyalar da var... .. Inshallah qayit xeber ele axsham girek nakazat eleyek onlari.. Coilover uje istemirem.. Hiss edirem ki problem olacaq... Prujin mence bes eder.. Bu yaxinlarda yaxshi brendlerin olacaq... 1
moFF Опубликовано: 9 ноября 2012 Опубликовано: 9 ноября 2012 Mehti orxanin arzusunu ureyinde goyma bir borey geder hormeti yoxdu yanunda?? sat boreyi goy getsin alsun Wald!!!Menim boyreyimnen ne ishiviz var?
GuliyevicH Опубликовано: 9 ноября 2012 Автор Опубликовано: 9 ноября 2012 Mani gazdirarsan mashinda? seni kukla kimi kapotun ustunde otuzduraram.. 4
Android788 Опубликовано: 9 ноября 2012 Опубликовано: 9 ноября 2012 Orxan senin mawini canli olaraq gormemiwdim, Amma o drag gunu axirdaki geldinhaaa onda gordum, heqqi sagligina qismet cox gozel mawindir. Focust Studionun abrabotkasindan sonra dahada gozel gorunur. Ledler xususi fusunkar gozellik verir. Belek bele video marali geler.Chunki mene cox xow gelir bu video.http://www.youtube.com/watch?v=Ht-_CxBB-kc&feature=player_embedded#! 1
GuliyevicH Опубликовано: 11 ноября 2012 Автор Опубликовано: 11 ноября 2012 Orxan senin mawini canli olaraq gormemiwdim, Amma o drag gunu axirdaki geldinhaaa onda gordum, heqqi sagligina qismet cox gozel mawindir. Focust Studionun abrabotkasindan sonra dahada gozel gorunur. Ledler xususi fusunkar gozellik verir. Belek bele video marali geler.Chunki mene cox xow gelir bu video. http://www.youtube.com/watch?v=Ht-_CxBB-kc&feature=player_embedded#! bele pis chixmasin men tu testi bir defe Turalla heyata kechirmishem... Tural goresen onda senin urek doyuntulerin ne qeder idi?
IsI606 Опубликовано: 11 ноября 2012 Опубликовано: 11 ноября 2012 Super mashindi qaqa sagliqnan suresen!!!!
Турал Опубликовано: 12 ноября 2012 Опубликовано: 12 ноября 2012 bele pis chixmasin men tu testi bir defe Turalla heyata kechirmishem... Tural goresen onda senin urek doyuntulerin ne qeder idi? Deqiq bilmirem amma sesim batmishdir onan sora ))
GuliyevicH Опубликовано: 12 ноября 2012 Автор Опубликовано: 12 ноября 2012 Gozluyurem, gelsin)) Bugun arxasini emeliyyata verdim.. InshAllah Resulchik maraqli bir shey fikirlesher..... 3
GuliyevicH Опубликовано: 14 ноября 2012 Автор Опубликовано: 14 ноября 2012 (изменено) heee ushaqlar novbede maraqli ideyalar gelir.. CutOut-u chixarmaq qerarina geldim.. arxa Muffler deyishilecek.. Magnaflowdan 3.5-lere geden universal Muffler alacayiq..sakit basli ses olacaq. Variantlar choxdur.. ureyimden kechen nasadlari deyishib, buferi ona uygun deyishdirmek idi.. dual exhaust tip (her yandan 2 chixintili nasadka).. 1-ci ideya standart: Magnalfow-un nasadkasi, her yandan 2 eded.. nasadkanin birinin diametri texmini shekildeki kimi olacaq.. biryerde qoyub gozeyari baxdim.. mene ele geldi ki, ki chox boyuk olacaq.. menim variantim: 2012 Mercedes AMG-lerin nasadkasi.. Resul dedi ki boyuk gorsenecek menim mashinimda.. amma men ele fikirleshmirem.. Bu nasadkanin qiymetini oyrendim 600 manatdir.. duzdur biraz shoka dushdum. amma beyenilse alacam.. Sizce hansi daha yaxshi olar? Изменено 14 ноября 2012 пользователем GuliyevicH 1
Рекомендуемые сообщения