AVTOSUREN Опубликовано: 21 сентября 2012 Опубликовано: 21 сентября 2012 fisgirig!sende de ele bil totushu goydedi, mendekimi, bu skritiy g**uy deyesen btun mashinlarda var, boyuk disk goyanda dali galir goyde )
GuliyevicH Опубликовано: 1 октября 2012 Автор Опубликовано: 1 октября 2012 (изменено) Millet arxa stopu bele elemek isteyirem.. Sari yere vinil.. sizce deyer elemeye ya yox? stok stop vinille olan Изменено 1 октября 2012 пользователем GuliyevicH 1
Alishka Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Gordum bu gun seni! Mashallah mashin kukladi! 1
Wa1do Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Millet arxa stopu bele elemek isteyirem.. Sari yere vinil.. sizce deyer elemeye ya yox? Mən hə deyirəm.
Anar Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Orxan, nein. Furrer ss will be very saden if ull do it
Javid Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Orxan, elama da, qardashimsan. San niya bela eliyirsan axi?! 2
GuliyevicH Опубликовано: 1 октября 2012 Автор Опубликовано: 1 октября 2012 (изменено) elemirem.. sizin fikirlerinizi sorushmaq isteyirdim.. yalniz sari yeri.. Maraqlisi budur ki, Amerikada da stoplari qirmizi vinilleyirler.. sadece biraz yarashdi amma.. Изменено 1 октября 2012 пользователем GuliyevicH
moFF Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Ayda, sen neter adamsan... Kechen defe men Alishka ile durmushdug, o da shahid idi, sene onun yaninda dedim ki faranin SARISINI yigishdir, ag ele, bele yarashmir. Sen ne cavab verdin mene? Demedim - aa yox aaa, ne danishirsan, bashiva hava gelib? Indi ne oldu bes, ay ponchik salto vuran qede? Sene quzu keserem, burda hamminin fikirine hormetle yanashiram, amma Vossen diskleri ile sari povorotnikler yaman eybecer gorsenir. Amma yenede oz zovguve yigdir.
GuliyevicH Опубликовано: 1 октября 2012 Автор Опубликовано: 1 октября 2012 Ayda, sen neter adamsan... Kechen defe men Alishka ile durmushdug, o da shahid idi, sene onun yaninda dedim ki faranin SARISINI yigishdir, ag ele, bele yarashmir. Sen ne cavab verdin mene? Demedim - aa yox aaa, ne danishirsan, bashiva hava gelib? Indi ne oldu bes, ay ponchik salto vuran qede? Sene quzu keserem, burda hamminin fikirine hormetle yanashiram, amma Vossen diskleri ile sari povorotnikler yaman eybecer gorsenir. Amma yenede oz zovguve yigdir. xiyarto gede sari olan yeri men nece agarda bilerem? sen ele shey eshitmisen?
moFF Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 xiyarto gede sari olan yeri men nece agarda bilerem? sen ele shey eshitmisen?Ay seni, o menada demirdimki! Agart, yeni onu ag ele. Не понимай все прямо мой пончик гардаш. Onu istesen elemek olar.
moFF Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Baxda. Realda qozel olacag. Qardash, men sadece meslehet verdim.
Javid Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Baxda. Realda qozel olacag. Qardash, men sadece meslehet verdim.Qesheng!
moFF Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Sadece men bu qirmizi vinilleri butov faraya vurulmagini qebul elemirem.
GuliyevicH Опубликовано: 1 октября 2012 Автор Опубликовано: 1 октября 2012 mence bele yarashmadi... bax bu qeder kesilse bes edecek.. 1
Uzi Опубликовано: 1 октября 2012 Опубликовано: 1 октября 2012 Мехх, вот мне интересно, как ты ему предлагаешь убрать желтизну?)) В хлорке что ли отбелить? )) 1
GuliyevicH Опубликовано: 1 октября 2012 Автор Опубликовано: 1 октября 2012 Мехх, вот мне интересно, как ты ему предлагаешь убрать желтизну?)) В хлорке что ли отбелить? )) men de onu deyirem de.. 1
Рекомендуемые сообщения