Перейти к содержанию

2013 Lexus GS 350 F Sport

GuliyevicH

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

fisgirig!

sende de ele bil totushu goydedi, mendekimi, bu skritiy g**uy deyesen btun mashinlarda var, boyuk disk goyanda dali galir goyde )

• 2 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

Millet arxa stopu bele elemek isteyirem.. Sari yere vinil.. sizce deyer elemeye ya yox?

stok stop

61eb797a7dfb.jpg

vinille olan

36dc8535d7c0.jpg

Изменено пользователем GuliyevicH
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Millet arxa stopu bele elemek isteyirem.. Sari yere vinil.. sizce deyer elemeye ya yox?

Mən hə deyirəm. :)

Опубликовано: (изменено)

elemirem.. sizin fikirlerinizi sorushmaq isteyirdim.. :) yalniz sari yeri.. Maraqlisi budur ki, Amerikada da stoplari qirmizi vinilleyirler.. :)

sadece biraz yarashdi amma..

Изменено пользователем GuliyevicH
Опубликовано:

Ayda, sen neter adamsan... Kechen defe men Alishka ile durmushdug, o da shahid idi, sene onun yaninda dedim ki faranin SARISINI yigishdir, ag ele, bele yarashmir. Sen ne cavab verdin mene? Demedim - aa yox aaa, ne danishirsan, bashiva hava gelib? Indi ne oldu bes, ay ponchik salto vuran qede? :punish:

Sene quzu keserem, burda hamminin fikirine hormetle yanashiram, amma Vossen diskleri ile sari povorotnikler yaman eybecer gorsenir. Amma yenede oz zovguve yigdir.

Опубликовано:

Ayda, sen neter adamsan... Kechen defe men Alishka ile durmushdug, o da shahid idi, sene onun yaninda dedim ki faranin SARISINI yigishdir, ag ele, bele yarashmir. Sen ne cavab verdin mene? Demedim - aa yox aaa, ne danishirsan, bashiva hava gelib? Indi ne oldu bes, ay ponchik salto vuran qede? :punish:

Sene quzu keserem, burda hamminin fikirine hormetle yanashiram, amma Vossen diskleri ile sari povorotnikler yaman eybecer gorsenir. Amma yenede oz zovguve yigdir.

xiyarto gede sari olan yeri men nece agarda bilerem? sen ele shey eshitmisen?

Опубликовано:

xiyarto gede sari olan yeri men nece agarda bilerem? sen ele shey eshitmisen?

Ay seni, o menada demirdimki! Agart, yeni onu ag ele. Не понимай все прямо мой пончик гардаш. Onu istesen elemek olar.

Опубликовано:

mence bele yarashmadi...

bax bu qeder kesilse bes edecek.. :)

1577549dc45c.jpg

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Мехх, вот мне интересно, как ты ему предлагаешь убрать желтизну?)) В хлорке что ли отбелить?:D ))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Мехх, вот мне интересно, как ты ему предлагаешь убрать желтизну?)) В хлорке что ли отбелить? :D ))

men de onu deyirem de.. :)

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...