10 GT 005 Опубликовано: 23 августа 2013 Автор Опубликовано: 23 августа 2013 Belke dubaidan zakaz eliyesen? Yadimnan cixmishdi menim sigortam oldugunu Sigorta ozu hell eliyecek,indi danishdim deyir problem yoxdu sifarish veribler zeng eleyeceyik sene gelen kimi 1
Vako Опубликовано: 23 августа 2013 Опубликовано: 23 августа 2013 Yadimnan cixmishdi menim sigortam oldugunu Sigorta ozu hell eliyecek,indi danishdim deyir problem yoxdu sifarish veribler zeng eleyeceyik sene gelen kimi Splendid bro sigorta olmasi yaxwidir hem de kupelerde cox yaxwi, ama yene de hyundai service gorunur o qeder de professional yanawmir kupelerine yeqin Genesisin ayrica servisinin acilmasini gozleyir 1
10 GT 005 Опубликовано: 23 августа 2013 Автор Опубликовано: 23 августа 2013 Splendid bro sigorta olmasi yaxwidir hem de kupelerde cox yaxwi, ama yene de hyundai service gorunur o qeder de professional yanawmir kupelerine yeqin Genesisin ayrica servisinin acilmasini gozleyir Servis acilsa ela olar. Genesisin teze modellerinin demek olar cox ehtiyat hisseleri yoxdu Hyundai servisde.
10 GT 005 Опубликовано: 1 октября 2013 Автор Опубликовано: 1 октября 2013 лобовое стекло - deyishdirdim axirki. 1ay yarimdi gozleyirdim Mashin 2 gun Hyundai servisde qaldi. Ne gune salmishdilar salonu, shoka dushmushdum. Oturacaqlarin,shitin ustune ele bil herbi batinkaynan cixmishdilar. Toz torpaq it gununde idi mashinin salonu. 4
10 GT 005 Опубликовано: 1 октября 2013 Автор Опубликовано: 1 октября 2013 Фоток бы побольше) Precisely Bro Indi tel.-nen cekdim ishde 6
Chamilion Опубликовано: 1 октября 2013 Опубликовано: 1 октября 2013 Indi tel.-nen cekdim ishde ))))) saqol, eziyyet chekdin, mence fotoset elesen pis olmaz, meselchun Uzi muellime muraciet etmek olar 1
Vako Опубликовано: 1 октября 2013 Опубликовано: 1 октября 2013 Indi tel.-nen cekdim ishde Bro mawin gozel mawindi bir de sagliqla realda goren ve serniwini olan biri kimi deyirem Mence disklerin rengini deyiw goruntu cox aggressive olacaq 1
10 GT 005 Опубликовано: 1 октября 2013 Автор Опубликовано: 1 октября 2013 ))))) saqol, eziyyet chekdin, mence fotoset elesen pis olmaz, meselchun Uzi muellime muraciet etmek olar Xoshdu. Planda var fotoset Bro mawin gozel mawindi bir de sagliqla realda goren ve serniwini olan biri kimi deyirem Mence disklerin rengini deyiw goruntu cox aggressive olacaq Cox sagol brat Tundleshdirim biraz? 1
Vako Опубликовано: 1 октября 2013 Опубликовано: 1 октября 2013 Xoshdu. Planda var fotoset Cox sagol brat Tundleshdirim biraz? Mence he, ama yene de meslehet senindi Bro 1
Elvin207 Опубликовано: 1 октября 2013 Опубликовано: 1 октября 2013 mence Vossen alsan yaxsi olar cv3 tund du deye gesey yarasacaq 1
Vako Опубликовано: 11 декабря 2013 Опубликовано: 11 декабря 2013 Qewengdi, mence satma bunu hermanito) 1
Firudin Опубликовано: 11 декабря 2013 Опубликовано: 11 декабря 2013 Nomre ramkalarini cixard e qaqa 1
10 GT 005 Опубликовано: 11 декабря 2013 Автор Опубликовано: 11 декабря 2013 Qewengdi, mence satma bunu hermanito) Cox sagol hermanito Mende istemirem satim, yaxshi olar her sey Inshallah Nomre ramkalarini cixard e qaqa Teze alandada demishdilar amma istemedim nese 1
Рекомендуемые сообщения