Перейти к содержанию

2013 Genesis Coupe 3.8

10 GT 005

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Belke dubaidan zakaz eliyesen?

Yadimnan cixmishdi menim sigortam oldugunu :D Sigorta ozu hell eliyecek,indi danishdim deyir problem yoxdu sifarish veribler zeng eleyeceyik sene gelen kimi :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Yadimnan cixmishdi menim sigortam oldugunu :D Sigorta ozu hell eliyecek,indi danishdim deyir problem yoxdu sifarish veribler zeng eleyeceyik sene gelen kimi :)

Splendid bro ;) sigorta olmasi yaxwidir hem de kupelerde cox yaxwi, ama yene de hyundai service gorunur o qeder de professional yanawmir kupelerine yeqin Genesisin ayrica servisinin acilmasini gozleyir :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Splendid bro ;) sigorta olmasi yaxwidir hem de kupelerde cox yaxwi, ama yene de hyundai service gorunur o qeder de professional yanawmir kupelerine yeqin Genesisin ayrica servisinin acilmasini gozleyir :)

Servis acilsa ela olar. Genesisin teze modellerinin demek olar cox ehtiyat hisseleri yoxdu Hyundai servisde.

• 5 недель спустя...
  • 2 недели спустя...
Опубликовано:

лобовое стекло - deyishdirdim axirki. 1ay yarimdi gozleyirdim :) 

Mashin 2 gun Hyundai servisde qaldi. Ne gune salmishdilar salonu, shoka dushmushdum. Oturacaqlarin,shitin ustune ele bil herbi batinkaynan cixmishdilar. Toz torpaq it gununde idi mashinin salonu.

• Yeri var! 4
Опубликовано:

Фоток бы побольше)

Precisely Bro ;)

Indi tel.-nen cekdim ishde :)

post-8006-0-78767300-1380620037_thumb.jp

post-8006-0-76009400-1380620063_thumb.jp

post-8006-0-18802600-1380620087_thumb.jp

• Yeri var! 6
Опубликовано:

))))) saqol, eziyyet chekdin, mence fotoset elesen pis olmaz, meselchun Uzi muellime muraciet etmek olar

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bro mawin gozel mawindi bir de sagliqla realda goren ve serniwini olan biri kimi deyirem ;) Mence disklerin rengini deyiw goruntu cox aggressive olacaq :) 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

))))) saqol, eziyyet chekdin, mence fotoset elesen pis olmaz, meselchun Uzi muellime muraciet etmek olar

Xoshdu. Planda var fotoset :)

Bro mawin gozel mawindi bir de sagliqla realda goren ve serniwini olan biri kimi deyirem ;) Mence disklerin rengini deyiw goruntu cox aggressive olacaq :)

Cox sagol brat :) Tundleshdirim biraz?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Xoshdu. Planda var fotoset :)

Cox sagol brat :) Tundleshdirim biraz?

Mence he, ama yene de meslehet senindi Bro :)

• Yeri var! 1
  • 2 месяца спустя...
Опубликовано:

Qewengdi, mence satma bunu hermanito)

Cox sagol hermanito :) Mende istemirem satim, yaxshi olar her sey Inshallah

Nomre ramkalarini cixard e qaqa

Teze alandada demishdilar amma istemedim nese :)

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...