Перейти к содержанию

2013 Genesis Coupe 3.8

10 GT 005

Рекомендуемые сообщения

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Hava filterini deyishdirdim service-de. Men 1ci defedi goruremki bele xidmet gostersinler. Mashini iceri qoymadilar salim,qapinin agzinda deyishdiler filteri tez bazar. Deyirem ustayaki mashini iceri niye qoymursuz salim,deyir burda ne varki 2deq hell eliyecem. Bugun seher qaz verdim,oborot qalxanda mashin esir ele bil. Olar bilermiki filteri duz yerine qoymasinlar? Hava filterine gore bele bir sey ola biler?

Опубликовано:
Hava filterini deyishdirdim service-de. Men 1ci defedi goruremki bele xidmet gostersinler. Mashini iceri qoymadilar salim,qapinin agzinda deyishdiler filteri tez bazar. Deyirem ustayaki mashini iceri niye qoymursuz salim,deyir burda ne varki 2deq hell eliyecem. Bugun seher qaz verdim,oborot qalxanda mashin esir ele bil. Olar bilermiki filteri duz yerine qoymasinlar? Hava filterine gore bele bir sey ola biler?

Motordan gelen ses gurlashib berk ses verir ?

Ve hansi servise aparmiasan ?

Опубликовано: (изменено)
Motordan gelen ses gurlashib berk ses verir ?

Ve hansi servise aparmiasan ?

Ses deyishmiyib. Ele bil getmek istemir,bashdiyir esmeye. Birazda qaz verende duzelir. Hyundai-ya kralin yanindakina

Изменено пользователем 10 GT 005
Опубликовано: (изменено)
Ses deyishmiyib. Ele bil getmek istemir,bashdiyir esmeye. Birazda qaz verende duzelir. Hyundai-ya kralin yanindakina

Ora fililadi, dernegule get, hemde hava filtrin yerini yoxla, ola biler pis goyublar

Изменено пользователем Турал
  • Yeri var! 1
Опубликовано:
Ora fililadi, dernegule get, hemde hava filtrin yerini yoxla, ola biler pis goyublar

Mencede pis qoyublar gerek gedim. Cox sagol Tural :)

Опубликовано:
Mencede pis qoyublar gerek gedim. Cox sagol Tural :)

Deymez yani sen onu ozunde baxa bilersen, ac hava filterin korobkasini, filtri cixart yeniden otuzdur yaxshi yerinde ve bagla )

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Deymez yani sen onu ozunde baxa bilersen, ac hava filterin korobkasini, filtri cixart yeniden otuzdur yaxshi yerinde ve bagla )

Service-de ozderi gucnen acib deyishdiler,risk elemirem :)

Опубликовано:
Service-de ozderi gucnen acib deyishdiler,risk elemirem :)

O cox rahat acilib baglanir ele yagin onu gucnen eliyibler, ona gore pis oturub, yerine salmiyiblar.

• Yeri var! 2
  • 3 недели спустя...
Опубликовано:
Disklerin rengini belke deyishesen? :)

Yarashmaz axi :)

Опубликовано:

Ola biler he yarashmasin ,amma Birini gormushdum qara rengde elemishdi :)

Опубликовано:
B)

cox gozel gorunushu var. Sagliqla sur. 3.8 oz sozun deyer.

• Yeri var! 1
  • 4 недели спустя...
Опубликовано:

Как на счет Встречи Купеводов :) ?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Как на счет Встречи Купеводов :) ?

Men razi,ela fikirdi :zor:

• Yeri var! 2
Опубликовано:
O cox rahat acilib baglanir ele yagin onu gucnen eliyibler, ona gore pis oturub, yerine salmiyiblar.

Getir men deyiwim M6da deyiwe bilirem :)

• 2 недели спустя...
Опубликовано:

Mehlede, arxa buferi surtubler :(

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...