Firudin Опубликовано: 19 января 2013 Автор Опубликовано: 19 января 2013 Yox e Rovwen bir defeliy 3D qoyacam probkada baxacam 2
093 Опубликовано: 20 января 2013 Опубликовано: 20 января 2013 brat axirinci wekilda mawnin babat stoykasi var sene deyim,el deyma galdirma cox 1
Firudin Опубликовано: 20 января 2013 Автор Опубликовано: 20 января 2013 Togrul hem bele stoykadan xowum gelir hemde duz stoykadan. Bilmirem neyniyim. Bele qai saxlasa qaldiracam 1
Firudin Опубликовано: 20 января 2013 Автор Опубликовано: 20 января 2013 Ismail sen ne vaxtdan bawdadun ? senide pozdular? Senki bele deildin 1
093 Опубликовано: 20 января 2013 Опубликовано: 20 января 2013 indi 2 krugnandi? Firudin o prujinleri cixarmag asantdi? yani ozun salib ozun cixara bisen? men 07 de ozum edirdim asant idi,deyirler nivada voobwe asantdi he?
Isik Опубликовано: 20 января 2013 Опубликовано: 20 января 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Firudin" data-cid="1115688" data-time="1358676432"><p> Ismail sen ne vaxtdan bawdadun ? senide pozdular? Senki bele deildin </p></blockquote> Men coxdan bilirdim prosto susurdum 1
Firudin Опубликовано: 20 января 2013 Автор Опубликовано: 20 января 2013 He asandi. Men ozum deyiwdim. Mende indi 2 krugdu. Ozum 4ixardim -4,5 krugu taxdim. Amma tezden obratno taxmag bir az 4etindi.amma -2ni 4ixardib zavod prujini ozun taxa bilmersen Isik sendede var axi 1
Isik Опубликовано: 20 января 2013 Опубликовано: 20 января 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Firudin" data-cid="1115731" data-time="1358681559"><p> He asandi. Men ozum deyiwdim. Mende indi 2 krugdu. Ozum 4ixardim -4,5 krugu taxdim. Amma tezden obratno taxmag bir az 4etindi.amma -2ni 4ixardib zavod prujini ozun taxa bilmersen<br /> <br /> Isik sendede var axi </p></blockquote> Eybi yox gorushende gorersen 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 20 января 2013 Опубликовано: 20 января 2013 Сегодня сделано:Развал-схождения Текерлерин хавасы Мойка Бензинчик Немного фото Наконец фотки поставил. Мой тебе совет сделай ровную стойку это всетаки Нива. 3
Firudin Опубликовано: 20 января 2013 Автор Опубликовано: 20 января 2013 Ramin да сам меняю. Данкрат хорошо Автоманьяк сделаю ровно скоро. Bir az bezim bu stoykadan potom 1
Tofiq Опубликовано: 20 января 2013 Опубликовано: 20 января 2013 Efsana geri dondu!!! Brat arxada plonkadi yoxsa perde? 1
Firudin Опубликовано: 20 января 2013 Автор Опубликовано: 20 января 2013 Efsana geri dondu!!! Brat arxada plonkadi yoxsa perde? Hahaha Plenkadi brat 1
Tofiq Опубликовано: 20 января 2013 Опубликовано: 20 января 2013 Hahaha Plenkadi brat Arada bir perde zad taxmishdin. Indi ne planlar var Firudin? Belke peredoku va disklari rengledesen? 2
Firudin Опубликовано: 20 января 2013 Автор Опубликовано: 20 января 2013 Arada bir perde zad taxmishdin. Indi ne planlar var Firudin? Belke peredoku va disklari rengledesen?Perde helede qalir. Arada plenkanin altinnan taxiramPeredoku nece rengliyim? Osvejit elemey istiyiremDiskleri martda zadda rengliyecem 1
Tofiq Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Peredoku nece rengliyim? Osvejit elemey istiyiremDiskleri martda zadda rengliyecemPeredoku rangliyanda sana qashang bir yama lazim olacag, danqrata qaldirib 2 tekerin ikisinida sokmalisan. Imkan olan yerda podyomnik olsa lap yaxshi olar - rahatliga gore deyiram. Rangi isa adi shotka ila vurulur. Kagiz skochla lazimi yerlari - bolt-qaykalari ortursan, qaralanasi yerlari isa bashliyirsan ranglamaya. Ortada - karterin zashitnikini isa achib qiraqda rengleyirsen. Onu ise matt ayrozolla renglemek lazimdir.
Firudin Опубликовано: 21 января 2013 Автор Опубликовано: 21 января 2013 Peredoku rangliyanda sana qashang bir yama lazim olacag, danqrata qaldirib 2 tekerin ikisinida sokmalisan. Imkan olan yerda podyomnik olsa lap yaxshi olar - rahatliga gore deyiram.Rangi isa adi shotka ila vurulur. Kagiz skochla lazimi yerlari - bolt-qaykalari ortursan, qaralanasi yerlari isa bashliyirsan ranglamaya.Ortada - karterin zashitnikini isa achib qiraqda rengleyirsen. Onu ise matt ayrozolla renglemek lazimdir.Bratka mene usta demiwdiki rengliyennen sonra napor verende pis gune duwur. Sende ele oldu yoxsa normal? 1
Tofiq Опубликовано: 21 января 2013 Опубликовано: 21 января 2013 Bratka mene usta demiwdiki rengliyennen sonra napor verende pis gune duwur. Sende ele oldu yoxsa normal? Ay brat o baxir senin vurdugun ranga. Man adi damir rangi vurdurmusham. Sonra mana burda Ceyhun - Android788 maslahat verdiki gemi rengi vuranda lap yaxshi olur. Man 2 - 3 aydi ranglamisham. Ozuda man, mashinin uzunnan chox, altinin temiz olmasinin azarkeshiyam)) Yani altini uzunnan chox udurduram. Halaki bir problem yoxdu) Vurdurursansa birdafalik gemi rengi vurdur getsin. Qoy lap ureyinca olsun!
Рекомендуемые сообщения