Перейти к содержанию

Моя Нива 10-RF-086

Firudin

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Yox e Rovwen bir defeliy 3D qoyacam probkada baxacam :D

• Yeri var! 2
Опубликовано:

brat axirinci wekilda mawnin babat stoykasi var sene deyim,el deyma galdirma cox

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Togrul hem bele stoykadan xowum gelir hemde duz stoykadan. Bilmirem neyniyim. Bele qai saxlasa qaldiracam :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ismail sen ne vaxtdan bawdadun ?:D senide pozdular? Senki bele deildin :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

indi 2 krugnandi? Firudin o prujinleri cixarmag asantdi? yani ozun salib ozun cixara bisen? men 07 de ozum edirdim asant idi,deyirler nivada voobwe asantdi he?

Опубликовано:

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Firudin" data-cid="1115688" data-time="1358676432"><p>

Ismail sen ne vaxtdan bawdadun ?:D senide pozdular? Senki bele deildin :D</p></blockquote>

Men coxdan bilirdim prosto susurdum :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

He asandi. Men ozum deyiwdim. Mende indi 2 krugdu. Ozum 4ixardim -4,5 krugu taxdim. Amma tezden obratno taxmag bir az 4etindi.amma -2ni 4ixardib zavod prujini ozun taxa bilmersen

Isik sendede var axi :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Firudin" data-cid="1115731" data-time="1358681559"><p>

He asandi. Men ozum deyiwdim. Mende indi 2 krugdu. Ozum 4ixardim -4,5 krugu taxdim. Amma tezden obratno taxmag bir az 4etindi.amma -2ni 4ixardib zavod prujini ozun taxa bilmersen<br />

<br />

Isik sendede var axi :D</p></blockquote>

Eybi yox gorushende gorersen :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Сегодня сделано:

Развал-схождения

Текерлерин хавасы

Мойка 

Бензинчик

Немного фото

Наконец фотки поставил. Мой тебе совет сделай ровную стойку это всетаки Нива. :)

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Ramin да сам меняю. Данкрат хорошо :)

Автоманьяк сделаю ровно скоро. Bir az bezim bu stoykadan potom :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Efsana geri dondu!!! :)

Brat arxada plonkadi yoxsa perde?

Hahaha :D

Plenkadi brat

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Hahaha :D

Plenkadi brat

Arada bir perde zad taxmishdin. 

Indi ne planlar var Firudin? 

Belke peredoku va disklari rengledesen?

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Arada bir perde zad taxmishdin. 

Indi ne planlar var Firudin? 

Belke peredoku va disklari rengledesen?

Perde helede qalir. Arada plenkanin altinnan taxiram

Peredoku nece rengliyim? Osvejit elemey istiyirem

Diskleri martda zadda rengliyecem

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Peredoku nece rengliyim? Osvejit elemey istiyirem

Diskleri martda zadda rengliyecem

Peredoku rangliyanda sana qashang bir yama lazim olacag, danqrata qaldirib 2 tekerin ikisinida sokmalisan. Imkan olan yerda podyomnik olsa lap yaxshi olar - rahatliga gore deyiram.

Rangi isa adi shotka ila vurulur. Kagiz skochla lazimi yerlari - bolt-qaykalari ortursan, qaralanasi yerlari isa bashliyirsan ranglamaya.

Ortada - karterin zashitnikini isa achib qiraqda rengleyirsen. Onu ise matt ayrozolla renglemek lazimdir.

Опубликовано:
Peredoku rangliyanda sana qashang bir yama lazim olacag, danqrata qaldirib 2 tekerin ikisinida sokmalisan. Imkan olan yerda podyomnik olsa lap yaxshi olar - rahatliga gore deyiram.

Rangi isa adi shotka ila vurulur. Kagiz skochla lazimi yerlari - bolt-qaykalari ortursan, qaralanasi yerlari isa bashliyirsan ranglamaya.

Ortada - karterin zashitnikini isa achib qiraqda rengleyirsen. Onu ise matt ayrozolla renglemek lazimdir.

Bratka mene usta demiwdiki rengliyennen sonra napor verende pis gune duwur. Sende ele oldu yoxsa normal? 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Bratka mene usta demiwdiki rengliyennen sonra napor verende pis gune duwur. Sende ele oldu yoxsa normal? 

Ay brat o baxir senin vurdugun ranga. 

Man adi damir rangi vurdurmusham. Sonra mana burda Ceyhun - Android788 maslahat verdiki gemi rengi vuranda lap yaxshi olur.

Man 2 - 3 aydi ranglamisham.  Ozuda man, mashinin uzunnan chox, altinin temiz olmasinin azarkeshiyam)) Yani altini uzunnan chox udurduram.

Halaki bir problem yoxdu)

Vurdurursansa birdafalik gemi rengi vurdur getsin. Qoy lap ureyinca olsun! :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...