Перейти к содержанию

M.B W202 / 90 LT 788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

Satıb nə almağı fikirləşirsən?

Mazda 6 2008 2.5 motor 170a.g probeq 40min, maksimum sborka

Mazda_6_usa_2008_2.jpg

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

Neceye satirsan gagaw?

Qiymeti 10500$ , mawini nece var ele verirem. hecneyi sokmede elemeden. Ustunde Alpine BT125 parrot bluetooth sistemi ile, Ingiltereden aldigim AMG mawin chantasi, Almaniyada aldigim fara silen ve disk temizleyen mayeler. Xadavoyunda 1 denede proble yoxdur. 3-4 gun qabaq Neriman qardash kompyuter bagiw edib. Vsyo OK. Trasda 7-8 weherde 10-11. Cekmeyinede bawqa 1.8-lerden yaxwi cekir. Baxmaq istesen qabaqcadan zeng ele goruwek bax. 055-578-87-88 Ceyhun.

Ve ustelik Almandan gelen 4 eded disklerni ve 4 eded yay movsum tekerleri verirem. Elave ablicovkani verirem. Mene artiq lazim olmaacaq.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Qiymeti 10500$ , mawini nece var ele verirem. hecneyi sokmede elemeden. Ustunde Alpine BT125 parrot bluetooth sistemi ile, Ingiltereden aldigim AMG mawin chantasi, Almaniyada aldigim fara silen ve disk temizleyen mayeler. Xadavoyunda 1 denede proble yoxdur. 3-4 gun qabaq Neriman qardash kompyuter bagiw edib. Vsyo OK. Trasda 7-8 weherde 10-11. Cekmeyinede bawqa 1.8-lerden yaxwi cekir. Baxmaq istesen qabaqcadan zeng ele goruwek bax. 055-578-87-88 Ceyhun.

Ve ustelik Almandan gelen 4 eded disklerni ve 4 eded yay movsum tekerleri verirem. Elave ablicovkani verirem. Mene artiq lazim olmaacaq.

ok gagulya men ozume yox dayima isteyirem...mende bunun 2 motorudu..coxda xowuma gelir..Inwallah zenglewib goruwerik mawina baxarig esas odu dayimin

xowuna gelsin)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

ok gagulya men ozume yox dayima isteyirem...mende bunun 2 motorudu..coxda xowuma gelir..Inwallah zenglewib goruwerik mawina baxarig esas odu dayimin

xowuna gelsin)

Nese agsaqqlarin vaxtidir deesen, dunen biride zeng edib deyir babamin mawnini awirmiwam indi babama almaq isteyirem)))))) InwaAllah qaqawim.
Опубликовано:

Aleykuma Salam. Bacoka suyu ele indi gedib tokecem. suya nese goy madde qatim yoxsa ehtiyac yoxdur?

Ürəyin necə istəyir, elə də et.

Опубликовано:

Ürəyin necə istəyir, elə də et.

Onda Camsil qatacam))))))
Опубликовано:

Onda Camsil qatacam))))))

Şüşəsilənə tökmək üçün xüsusi maddə satılır. Bizdə spirt tərkiblidir. Bakıda soyuq olmadığına görə mənfi temperatura davamlı mayeyə elə də ehtiyac yoxdur.

Опубликовано:

Şüşəsilənə tökmək üçün xüsusi maddə satılır. Bizdə spirt tərkiblidir. Bakıda soyuq olmadığına görə mənfi temperatura davamlı mayeyə elə də ehtiyac yoxdur.

O maddeye baxmiwam xowum gelemdi nse ama adam var fairy tokur adamda var camsil. Camsil yaxwidir ki leke samir, fairy kopuk edir ve leke salir. Sadece Fairy bocek qaliqlarini yaxwi silir
Опубликовано:

O maddeye baxmiwam xowum gelemdi nse ama adam var fairy tokur adamda var camsil. Camsil yaxwidir ki leke samir, fairy kopuk edir ve leke salir. Sadece Fairy bocek qaliqlarini yaxwi silir

Xlor zadda tökün də, keçib daha. Fairy nədi, Camsil nədi. O maddənin nəyindən xoşun gəlməlidi? Parfüm zaddı niyə? Spirt qoxusu verir də. Hamısının tərkibi demək olar ki, eynidir.

Опубликовано:

Ən yaxşısı spirtdir. Donmur qışda. Düzdü, şüşələri siləndə içəri xoşagəlməz qoxu (spirt qoxusu) gəlir, amma "za to" təmiz olur..

Опубликовано:

Ən yaxşısı spirtdir. Donmur qışda. Düzdü, şüşələri siləndə içəri xoşagəlməz qoxu (spirt qoxusu) gəlir, amma "za to" təmiz olur..

Mexow eder adami. Men hele Bunu satib MAzdani alim, istesez lap Beluqa aragi tokerem.))))

Neolar satmaga komek edinde 2-3 minim chatmirki nagd alim.

Опубликовано: (изменено)

Mexow eder adami. Men hele Bunu satib MAzdani alim, istesez lap Beluqa aragi tokerem.))))

Etmir :) Pəncərələri qaldırıb silmək lazımdı

Изменено пользователем Leylah
Опубликовано:

Mexow eder adami.

Yox sən də. Sadəcə salona qoxusu gəlir.

Etmir :) Pəncərələri qaldırıb silmək lazımdı

Pəncərələr açıq olanda salona da sıçrayır, fərqi yoxdur adi su və ya spirt.

Опубликовано:

Pəncərələr açıq olanda salona da sıçrayır, fərqi yoxdur adi su və ya spirt.

Məndə salona sıçramır heçvaxt pəncərələr açıq olanda :)

Bir dəfə sıçrayıb, onda da lyuku açmışdım, ona görə sıçradı.

Опубликовано:

Məndə salona sıçramır heçvaxt pəncərələr açıq olanda :)

Bir dəfə sıçrayıb, onda da lyuku açmışdım, ona görə sıçradı.

Məndə isə sıçradır. Görünür sizdə qabaritlər böyük olduğuna görə salona gəlib çata bilmir. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Adeten mawin almaniyadan gelende ve yaxud

Salondan alanda (yeni teze mawin) su bacokunda

goy rengde maye olur hem wuweni temiz silir

hemde goxusu xowuma gelir)) amma bakida hec

maraglanmamiwam var bele bir madde ya yo...

Опубликовано:

Adeten mawin almaniyadan gelende ve yaxud

Salondan alanda (yeni teze mawin) su bacokunda

goy rengde maye olur hem wuweni temiz silir

hemde goxusu xowuma gelir)) amma bakida hec

maraglanmamiwam var bele bir madde ya yo...

men ondan tapmiwdim amma cox balacaq qabda idi. 1 manata aldim tokdum. iyi vardi amma silmeyinde hec ferq gormedim, yagiwli havalar idi
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...