Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Qaqaaaa, Hekim deyirse onda satacam. O vaxti pajero sururdu, az gala girmishdi 099a, ona gore satdi pajeronu, getdi 77nin 06sini aldi.

Amma eslinde uje rulu burmiyandada ses elyir e qaqa((( biri deyib guya raspredvalin sesidi. Ancag yerinnen terpedende olur

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Qaqaaaa, Hekim deyirse onda satacam. O vaxti pajero sururdu, az gala girmishdi 099a, ona gore satdi pajeronu, getdi 77nin 06sini aldi.

Amma eslinde uje rulu burmiyandada ses elyir e qaqa((( biri deyib guya raspredvalin sesidi. Ancag yerinnen terpedende olur

Резко газ даёшь когда? Может пальчики стучат от бензина?

Опубликовано:

Как только с R на D, или наоборот переключаю и трогаюсь с места, этот звук идет. Даже газ не нажимаю. Но если нажму этот звук увереннее бывает.

Опубликовано:
Как только с R на D, или наоборот переключаю и трогаюсь с места, этот звук идет. Даже газ не нажимаю. Но если нажму этот звук увереннее бывает.

Slesar deyilem ,amma rastlashdigim hallar olub ki, karobkanin yagi zay olanda ele edir, mende W202-de bele olurdu. Mende deyerdim sat Pajeronu qoshul sedan ve kupeshnikler cergesine ;)

Опубликовано:

Birincisi 77nin deyil 86dir menim masinim,Ikincisi de dehset zarafatcilsan ey.Seher yukleyerem pajeromun sekillerini 90 cj 380

Опубликовано:

Doktorsan nesen, mene bir sheyi basha sal. Men ne problemnen bolushdum, sen ne danishirsan. Men filan problemimnen bolushdum ki, mashinda filan ses gelir. Indi sen gedib az gala 099a girmey meselesini mene achiglada. Hech dexli var? Mende bir defe 06nan gedirdim, saxliya bilmedim bardyura girdim. Bir defede camriynen gedirdim tormoz zeyif tutdu. Hech dexli var? Menim mashinimda ftulka deyilen bir shey xereb olub. Ona gore mende mashini satmaliyam? Sen gedib hara girirsen gir e, amma yazanda bir mentiqnen yaz.

Mashinin 87 yox lap 37 olsun. Mene ne?

Ceyhun, ftulkanin sesidi sen deme)

Ceyhun, az galib, pajero evin mashindi, amma bu yaxinlarda babaaaat sedan gelejey e)))

• Yeri var! 6
Опубликовано:
Bir defe men az qala 099a girecekdim mektebin qabaginda.bir zorla saxladim masini.Men de getdim sordum sorusdurdum dediler hamisinda beledir bu masinlarin

Bosh sohbatdi hakim, inanma.

Belke de xeyal zad olub e.

Men o mashini 2 il surmusham, Azerbaycanda chixmadigi dag, girmadiyi chay qalmamishdi.

Axirda da Pradoya vurdum, o da gedib 2 dene mashin spisat eladi. Yani berk mashindi.

Xahish edirem, Sinani hirslendirme :(

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Bosh sohbatdi hakim, inanma.

Belke de xeyal zad olub e.

Men o mashini 2 il surmusham, Azerbaycanda chixmadigi dag, girmadiyi chay qalmamishdi.

Axirda da Pradoya vurdum, o da gedib 2 dene mashin spisat eladi. Yani berk mashindi.

Xahish edirem, Sinani hirslendirme :(

Qardas men olani ve yasadigimi deyirem.Kim isteyir saglignan sursun,xeyirli olsun

Опубликовано:

Mercedes surenler, скажите пожалуйста что это такое ? досталось черт знает откуда,в гараже нашел , подключил к 12 вольт , вроде компрессор-качает воздух, а вот что это именно незнаю

post-8872-0-17479900-1368214049_thumb.jp

post-8872-0-56746600-1368214071_thumb.jp

Опубликовано:

Bmw surenler, RR GHOSTda korobka P-ya kechmir, bmw korobkasidi ele bilin. Neden ola biler? Kompyuterniy oshibka yoxdu,

Her shey zordu bir dene Pya kechmir. Improtex yoxladi tapmadi.

Опубликовано:
Здравтсвуйте,стоить ли купить эту машину за 2000-2500 долларов машина 1977 года но в 1979 году кузов поменяли ни разу не участвовал в аварии

Motor 1.5 ? posle zamene kuzova shto yesho delali s ney? za 2000 2500 luchshe ne kupish, luchshe ele bunu al..

Опубликовано:
про мотор не спросил 

На вид нормальная.. За такую цену ты не найдешь лучше. Краска нормальная?

Опубликовано:

Dostlar, belə bir sualım var.

Bu həftə içərisində mənə iki ədəd məktub gəldi ki, bəs sürət həddini aşmısan.Yalandan nə deyim ki, yox olmayıb, məncə də aşmışam.Məsələ bunda deyil.

ALLAHIN İzni İlə həll etdim, İnşAllah!

Mənə bir şey maraqlıdır ki, özləri yalandan bir radar kağızını dəyişiklik edib, dəfələrlə göndərə bilərlər?

Bu arada iki məktubun ikisində də eyni yerdə düşmüşəm.

Опубликовано:

Qardashlar, abiler!

Men hansi saytda oz cerimemi odeye bilerem?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Qardashlar, abiler!

www.apus.az

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Qardashlar, abiler!

auto.az)))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Qardashlar, abiler!

lazimdi pravavin nomresin denen men odeyerem))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
lazimdi pravavin nomresin denen men odeyerem))

Opuram sani, manim qardashim.

Qo gorum ozum na oyun chixardiram :D

Olmasa pa libomu sana muraciat edajam :kiss:

auto.az)))

Ordan admin calaq goturur :(

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...