AVTOMANYAK Опубликовано: 19 октября 2012 Опубликовано: 19 октября 2012 Где можно достать универсальные блоки автоскладывания зеркал, доводчика стекол и багажника и можно ли подключить все это дело к штатной сигналке?
Rashka Опубликовано: 20 октября 2012 Опубликовано: 20 октября 2012 (изменено) кто-нибудь подскажите как вытащить воздух с систему охлаждения,поменял тосол,сказали что вставить шланчик когда потикёт тосол с дроссельной заслонки и с самого шланчика,в этот момент надо вставить,но почему тосол текёт только с Д/З-кибне могу ничего понять))) Изменено 20 октября 2012 пользователем Rashka
FRHD Опубликовано: 20 октября 2012 Опубликовано: 20 октября 2012 Salam Aleykum Dostlar!Mənə məsləhətiniz lazımdır.Dostum Mitsibushi Airtrek almaq istəyir.Təxmini 2002-2003-cü il 100.000 yaxın sürüşlə 12.000-13.000$`a 2.4 mühərrik almaq olar.Mən ona deyirəm ki, bu qiymətə belə maşın satırlarsa, deməli Airtrek`in problemləri çox olur ki, bu qiymətə verirlər.Sonra dedim ki, maraqlanıb sənə deyərəm.Ona görə zəhmət olmasa, mənə məsləhətlərinizi verərdiniz də.Əvvəlcədən təşəkkürlər!
096 Опубликовано: 20 октября 2012 Опубликовано: 20 октября 2012 Salam Aleykum Dostlar!Mənə məsləhətiniz lazımdır.Dostum Mitsibushi Airtrek almaq istəyir.Təxmini 2002-2003-cü il 100.000 yaxın sürüşlə 12.000-13.000$`a 2.4 mühərrik almaq olar.Mən ona deyirəm ki, bu qiymətə belə maşın satırlarsa, deməli Airtrek`in problemləri çox olur ki, bu qiymətə verirlər.Sonra dedim ki, maraqlanıb sənə deyərəm.Ona görə zəhmət olmasa, mənə məsləhətlərinizi verərdiniz də.Əvvəlcədən təşəkkürlər!BIlmirem neye gore,amma mene de chox adam meslehet vermirdi.Daha bilmirem neye gore. 1
Abbas_DXB Опубликовано: 20 октября 2012 Опубликовано: 20 октября 2012 Они все перекидки, поэтому такая дешевая цена 3
Android788 Опубликовано: 20 октября 2012 Опубликовано: 20 октября 2012 Salam Aleykum Dostlar!Mənə məsləhətiniz lazımdır.Dostum Mitsibushi Airtrek almaq istəyir.Təxmini 2002-2003-cü il 100.000 yaxın sürüşlə 12.000-13.000$`a 2.4 mühərrik almaq olar.Mən ona deyirəm ki, bu qiymətə belə maşın satırlarsa, deməli Airtrek`in problemləri çox olur ki, bu qiymətə verirlər.Sonra dedim ki, maraqlanıb sənə deyərəm.Ona görə zəhmət olmasa, mənə məsləhətlərinizi verərdiniz də.Əvvəlcədən təşəkkürlər! men ewitdiyime gore ehtiyyat hisselerinin bahaligina ve cetin satilmasina gore 1
FRHD Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Dostlar, çox təşəkkür edirəm! Mən elə bilirdim ki, burada bir şey var.Amma izah edə bilmirdim səbəbini. 2002-2003 Outlander`lər haradasa 12.500-13.500$`dır. Bu Airtrek`lər görünüşcə, Outlander`dən qəşəngdir.Bəs necə olur ki, ondan ucuz olur. Mən deyirəm ki, sedan alaq.Deyir yox, mənə hündür maşın lazımdır. Outlander almağa dəyər bəs?
Javid Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Dostlar, çox təşəkkür edirəm! Mən elə bilirdim ki, burada bir şey var.Amma izah edə bilmirdim səbəbini. 2002-2003 Outlander`lər haradasa 12.500-13.500$`dır. Bu Airtrek`lər görünüşcə, Outlander`dən qəşəngdir.Bəs necə olur ki, ondan ucuz olur. Mən deyirəm ki, sedan alaq.Deyir yox, mənə hündür maşın lazımdır. Outlander almağa dəyər bəs? Farhad, Airtek hamisi perekidkadir. Onun zavod sol sukanli olani olmur. Mence almaga deymez Они все перекидки, поэтому такая дешевая цена Indi gordum cavabivi, ay brat 1
FRHD Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Cavid, təşəkkürlər! Abbas da elə deyir. Mən buna deyirəm ki, gəl qəşəng C Class alaq.Deyir yox, hündür maşın istəyirəm. Qardaş, bəs Outlander haqqında bir məlumatın yoxdur?
Monstar Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Cavid, təşəkkürlər! Abbas da elə deyir. Mən buna deyirəm ki, gəl qəşəng C Class alaq.Deyir yox, hündür maşın istəyirəm. Qardaş, bəs Outlander haqqında bir məlumatın yoxdur? Outlander bobat mashindir. Bajanag surur, problemleri yoxdur demek olar. 1
FRHD Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Outlander bobat mashindir. Bajanag surur, problemleri yoxdur demek olar. Qardaş, sən bir zəhmət ondan maraqlana bilərsən bu maşın haqqında? Mənfi və müsbət cəhətləri haqqında.Ehtiyat hissələri bahadır ya necə? Ümumiyyətlə, pul verməyə dəyər ya yox? Çünki deyərəm, gedib, alar.Sonra bir şey olsa ALLAH Etməsin, bütün günü danışacaq ki, bəs bu nə maşındı mənə məsləhət gördün.
Monstar Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Qardaş, sən bir zəhmət ondan maraqlana bilərsən bu maşın haqqında? Mənfi və müsbət cəhətləri haqqında.Ehtiyat hissələri bahadır ya necə? Ümumiyyətlə, pul verməyə dəyər ya yox? Çünki deyərəm, gedib, alar.Sonra bir şey olsa ALLAH Etməsin, bütün günü danışacaq ki, bəs bu nə maşındı mənə məsləhət gördün. Mashinin xercleri cox deyil, zapcastlar da baha deyil. Sossuz ki yaxshi mashin secmek lazimdir birincisi. Meslehet vererdim Russiya forumlarinda elave malumat axtararsiniz. 1
Rennfahrer Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Boz nomreye icaze var? Ilishmiller?
Monstar Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Boz nomreye icaze var? Ilishmiller?Ilishirler 1
Jeyhun Dovlatow Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 BIlmirem neye gore,amma mene de chox adam meslehet vermirdi.Daha bilmirem neye gore.Men eshitmishdim ki,bu mashinlar radiasiyalidi.Cunki bir ara lap cox getirilimeye bashlandi Bakiya
Togrul193 Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 На неровной дороге на маленькой скорости появляется звук снизу под рулем. Изначально как купил не мог понять что конкретно это за звук т.к. никогда не сталкивался с этим. Но сегодня узнал, что это звук рулевой рейки. Массовый брак. Завтра поеду в сервис если не исправят по гарантии (изза дисков) придется чинить самому. Так вот.. где и как можно это исправить ? Есть знакомые мастера хорошие и какова цена вопроса ?
Android788 Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 На неровной дороге на маленькой скорости появляется звук снизу под рулем. Изначально как купил не мог понять что конкретно это за звук т.к. никогда не сталкивался с этим. Но сегодня узнал, что это звук рулевой рейки. Массовый брак. Завтра поеду в сервис если не исправят по гарантии (изза дисков) придется чинить самому. Так вот.. где и как можно это исправить ? Есть знакомые мастера хорошие и какова цена вопроса ?Togrul bawin sag olsun. Amma defektin disklere ne adiyyati var? birdeki sen beyem bele surursen ki, 1 ay kecmemiw diskler ruulavoyu chezdirib?
Togrul193 Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Togrul bawin sag olsun. Amma defektin disklere ne adiyyati var? birdeki sen beyem bele surursen ki, 1 ay kecmemiw diskler ruulavoyu chezdirib?Hec bir adiyyati yoxdu. Men demek istiyirdim ki onlar diskleri gorende garantiyadan cixara bilerler mashinimi. Ve bu problemi garantiyadan yox, oz cibimnen duzeltmeli olacam. Birde ki bu rulevoy reykanin sesi evvelceden da olub, qardashimda da Rio, onda da hemen ses gelir
Ibrahim Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Hec bir adiyyati yoxdu. Men demek istiyirdim ki onlar diskleri gorende garantiyadan cixara bilerler mashinimi. Ve bu problemi garantiyadan yox, oz cibimnen duzeltmeli olacam. Birde ki bu rulevoy reykanin sesi evvelceden da olub, qardashimda da Rio, onda da hemen ses gelir Kohne disk-teker galib? Galibsa eger, muveggeti deyish zavod disklere get servise 1
Togrul193 Опубликовано: 21 октября 2012 Опубликовано: 21 октября 2012 Kohne disk-teker galib? Galibsa eger, muveggeti deyish zavod disklere get servise yox, satmisham ))
Рекомендуемые сообщения