Перейти к содержанию

Вопрос-Ответ по автомобильным темам (Часть 2)

moFF

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Где можно достать универсальные блоки автоскладывания зеркал, доводчика стекол и багажника и можно ли подключить все это дело к штатной сигналке?

Опубликовано: (изменено)

кто-нибудь подскажите как вытащить воздух с систему охлаждения,поменял тосол,сказали что вставить шланчик когда потикёт тосол с дроссельной заслонки и с самого шланчика,в этот момент надо вставить,но почему тосол текёт только с Д/З-кибне могу ничего понять)))

Изменено пользователем Rashka
Опубликовано:

Salam Aleykum Dostlar!

Mənə məsləhətiniz lazımdır.Dostum Mitsibushi Airtrek almaq istəyir.

Təxmini 2002-2003-cü il 100.000 yaxın sürüşlə 12.000-13.000$`a 2.4 mühərrik almaq olar.

Mən ona deyirəm ki, bu qiymətə belə maşın satırlarsa, deməli Airtrek`in problemləri çox olur ki, bu qiymətə verirlər.

Sonra dedim ki, maraqlanıb sənə deyərəm.Ona görə zəhmət olmasa, mənə məsləhətlərinizi verərdiniz də.

Əvvəlcədən təşəkkürlər!

Опубликовано:

Salam Aleykum Dostlar!

Təxmini 2002-2003-cü il 100.000 yaxın sürüşlə 12.000-13.000$`a 2.4 mühərrik almaq olar.

Mən ona deyirəm ki, bu qiymətə belə maşın satırlarsa, deməli Airtrek`in problemləri çox olur ki, bu qiymətə verirlər.

Sonra dedim ki, maraqlanıb sənə deyərəm.Ona görə zəhmət olmasa, mənə məsləhətlərinizi verərdiniz də.

Əvvəlcədən təşəkkürlər!

BIlmirem neye gore,amma mene de chox adam meslehet vermirdi.Daha bilmirem neye gore.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Они все перекидки, поэтому такая дешевая цена

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Salam Aleykum Dostlar!

Əvvəlcədən təşəkkürlər!

men ewitdiyime gore ehtiyyat hisselerinin bahaligina ve cetin satilmasina gore
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Dostlar, çox təşəkkür edirəm!:)

Mən elə bilirdim ki, burada bir şey var.Amma izah edə bilmirdim səbəbini.:)

2002-2003 Outlander`lər haradasa 12.500-13.500$`dır.

Bu Airtrek`lər görünüşcə, Outlander`dən qəşəngdir.Bəs necə olur ki, ondan ucuz olur.

Mən deyirəm ki, sedan alaq.Deyir yox, mənə hündür maşın lazımdır.

Outlander almağa dəyər bəs?

Опубликовано:

Dostlar, çox təşəkkür edirəm! :)

Mən elə bilirdim ki, burada bir şey var.Amma izah edə bilmirdim səbəbini. :)

2002-2003 Outlander`lər haradasa 12.500-13.500$`dır.

Bu Airtrek`lər görünüşcə, Outlander`dən qəşəngdir.Bəs necə olur ki, ondan ucuz olur.

Mən deyirəm ki, sedan alaq.Deyir yox, mənə hündür maşın lazımdır.

Outlander almağa dəyər bəs?

Farhad, Airtek hamisi perekidkadir.

Onun zavod sol sukanli olani olmur.

Mence almaga deymez

Они все перекидки, поэтому такая дешевая цена

Indi gordum cavabivi, ay brat :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Cavid, təşəkkürlər! :)

Abbas da elə deyir.

Mən buna deyirəm ki, gəl qəşəng C Class alaq.Deyir yox, hündür maşın istəyirəm.:)

Qardaş, bəs Outlander haqqında bir məlumatın yoxdur?

Опубликовано:

Cavid, təşəkkürlər! :)

Abbas da elə deyir.

Mən buna deyirəm ki, gəl qəşəng C Class alaq.Deyir yox, hündür maşın istəyirəm. :)

Qardaş, bəs Outlander haqqında bir məlumatın yoxdur?

Outlander bobat mashindir. Bajanag surur, problemleri yoxdur demek olar.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Outlander bobat mashindir. Bajanag surur, problemleri yoxdur demek olar.

Qardaş, sən bir zəhmət ondan maraqlana bilərsən bu maşın haqqında?

Mənfi və müsbət cəhətləri haqqında.Ehtiyat hissələri bahadır ya necə?

Ümumiyyətlə, pul verməyə dəyər ya yox?

Çünki deyərəm, gedib, alar.Sonra bir şey olsa ALLAH Etməsin, bütün günü danışacaq ki, bəs bu nə maşındı mənə məsləhət gördün.:)

Опубликовано:

Qardaş, sən bir zəhmət ondan maraqlana bilərsən bu maşın haqqında?

Mənfi və müsbət cəhətləri haqqında.Ehtiyat hissələri bahadır ya necə?

Ümumiyyətlə, pul verməyə dəyər ya yox?

Çünki deyərəm, gedib, alar.Sonra bir şey olsa ALLAH Etməsin, bütün günü danışacaq ki, bəs bu nə maşındı mənə məsləhət gördün. :)

Mashinin xercleri cox deyil, zapcastlar da baha deyil. Sossuz ki yaxshi mashin secmek lazimdir birincisi. Meslehet vererdim Russiya forumlarinda elave malumat axtararsiniz.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

BIlmirem neye gore,amma mene de chox adam meslehet vermirdi.Daha bilmirem neye gore.

Men eshitmishdim ki,bu mashinlar radiasiyalidi.Cunki bir ara lap cox getirilimeye bashlandi Bakiya

Опубликовано:

На неровной дороге на маленькой скорости появляется звук снизу под рулем. Изначально как купил не мог понять что конкретно это за звук т.к. никогда не сталкивался с этим. Но сегодня узнал, что это звук рулевой рейки. Массовый брак. Завтра поеду в сервис если не исправят по гарантии (изза дисков) придется чинить самому. Так вот.. где и как можно это исправить ? Есть знакомые мастера хорошие и какова цена вопроса ?

Опубликовано:

На неровной дороге на маленькой скорости появляется звук снизу под рулем. Изначально как купил не мог понять что конкретно это за звук т.к. никогда не сталкивался с этим. Но сегодня узнал, что это звук рулевой рейки. Массовый брак. Завтра поеду в сервис если не исправят по гарантии (изза дисков) придется чинить самому. Так вот.. где и как можно это исправить ? Есть знакомые мастера хорошие и какова цена вопроса ?

Togrul bawin sag olsun. Amma defektin disklere ne adiyyati var? birdeki sen beyem bele surursen ki, 1 ay kecmemiw diskler ruulavoyu chezdirib?
Опубликовано:

Togrul bawin sag olsun. Amma defektin disklere ne adiyyati var? birdeki sen beyem bele surursen ki, 1 ay kecmemiw diskler ruulavoyu chezdirib?

Hec bir adiyyati yoxdu. Men demek istiyirdim ki onlar diskleri gorende garantiyadan cixara bilerler mashinimi. Ve bu problemi garantiyadan yox, oz cibimnen duzeltmeli olacam. Birde ki bu rulevoy reykanin sesi evvelceden da olub, qardashimda da Rio, onda da hemen ses gelir

Опубликовано:

Hec bir adiyyati yoxdu. Men demek istiyirdim ki onlar diskleri gorende garantiyadan cixara bilerler mashinimi. Ve bu problemi garantiyadan yox, oz cibimnen duzeltmeli olacam. Birde ki bu rulevoy reykanin sesi evvelceden da olub, qardashimda da Rio, onda da hemen ses gelir

Kohne disk-teker galib? Galibsa eger, muveggeti deyish zavod disklere get servise :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Kohne disk-teker galib? Galibsa eger, muveggeti deyish zavod disklere get servise :)

yox, satmisham ))

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...