Перейти к содержанию

VW Passat B6 90-MP-201

REZ-x

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Məndən sənə məsləhət. Petyaya müraciət et. Telefonu məndə qalmayıb amma uşaqlarda soruşa bilərsən. O işini bacarır.

055 2508880 deyesen

• 2 месяца спустя...
Опубликовано:

Salam qardash...Mashinivi Cinayet ishinde gordum..Yungulvari qeza elemisen deyesen..Ozun SHukur Salamatsan Tv de dediler..Mashin ne veziyetdedir? Her shey yaxshidi ?

Kechmish olsun , axirinci olsun InshAllah :)

Опубликовано:

Salam qardash...Mashinivi Cinayet ishinde gordum..Yungulvari qeza elemisen deyesen..Ozun SHukur Salamatsan Tv de dediler..Mashin ne veziyetdedir? Her shey yaxshidi ?

Kechmish olsun , axirinci olsun InshAllah :)

Salam bratim . he e. wukur ozum yaxwiyam mawin bir balaca sag terefden ezilmiwdi, olan qizin mawinina olmuwdu. qiz sagdan meni meni kecib sola donurdu men ise saga , gunah mende deyildi ama DYP de meni gunahkar cixardirdilar. wukur Allaha pravami ala bildim .

Опубликовано:

Salam bratim . he e. wukur ozum yaxwiyam mawin bir balaca sag terefden ezilmiwdi, olan qizin mawinina olmuwdu. qiz sagdan meni meni kecib sola donurdu men ise saga , gunah mende deyildi ama DYP de meni gunahkar cixardirdilar. wukur Allaha pravami ala bildim .

Yaxshi ki yungul qutarmisan..Orda,hadise bash veren yerde hemishe ele sheyler olur..Ozde tez-tez..Ehtiyat saxlamaq lazimdi ozde heddinden chox..Chunki yollarda canli bombalar choxdu ))

Опубликовано:

Yaxshi ki yungul qutarmisan..Orda,hadise bash veren yerde hemishe ele sheyler olur..Ozde tez-tez..Ehtiyat saxlamaq lazimdi ozde heddinden chox..Chunki yollarda canli bombalar choxdu ))

he bratim dehwet pisdi ora. yaxwi ki mawinda yavaw sururdum.

• 3 месяца спустя...
  • 11 месяцев спустя...
  • 3 недели спустя...
Опубликовано:

Qardash, sef etmiremse bu mashini tez tez Masallida terefde gorurem.Deyesen buralarda olursan))

Bakida oluram,  amma  vaxt olan kimi hemishe gedirem rayona :) Qardash sen Masallida olursan? 

Опубликовано: (изменено)

Bakida oluram, amma vaxt olan kimi hemishe gedirem rayona :) Qardash sen Masallida olursan?

Yox mende ele Bakida oluram.Arada yayda gedib gelirem vetene :)

Изменено пользователем AngryDriver
  • 2 месяца спустя...
Опубликовано:

Assalamun Aleykum! Komek lazimdi , matorun arxa salnikin ve qranatin salnikin deyishenden sonra bu problemler cixib . Eliktirike gorsetmishem deyir menlik deyil . kime gorsetmek lazimdi ?

Assalamun Aleykum! Komek lazimdi , matorun arxa salnikin ve qranatin salnikin deyishenden sonra bu problemler cixib . Eliktirike gorsetmishem deyir menlik deyil . kime gorsetmek lazimdi ?

post-8979-0-05461600-1382006791_thumb.jp

post-8979-0-63159200-1382006806_thumb.jp

post-8979-0-00874200-1382006829_thumb.jp

Опубликовано:

Va aleykumussalam

Bes bunlari cixardan boynuna goturmur duzeltmeyi ? Lap rossiyadaki kimi diaqnostika edib ki :)

1) Menasiz oshibkadi mence.

2)Zajiganiyada propusk var - yani Pereboy.

3) Hemen propuskun 3 silindrde oldugunu gosterir, bu da oz yerinde hem forsunka hem muhstuk/babin/sveca ola biler.

4)Kilmat kontrolda nese problme var ?

5)Turbo artiq davleniya gosterir, ya datcik di ya da perepusknoy klapan.

Va aleykumussalam

Bes bunlari cixardan boynuna goturmur duzeltmeyi ? Lap rossiyadaki kimi diaqnostika edib ki :)

1) Menasiz oshibkadi mence.

2)Zajiganiyada propusk var - yani Pereboy.

3) Hemen propuskun 3 silindrde oldugunu gosterir, bu da oz yerinde hem forsunka hem muhstuk/babin/sveca ola biler.

4)Kilmat kontrolda nese problme var ?

5)Turbo artiq davleniya gosterir, ya datcik di ya da perepusknoy klapan.

Goturmut boynuna. sabah sevise aparmaliyam gorek neqeder oxuyacaqlar

Изменено пользователем REZ-x

P0234 - 000 - - Спорадическая.
Регулятор давления наддува: выход из диапазона регулирования (больше верхнего предела - это . Передув..закисла геометрия турбины!!)Бывает что ездишь спокойно и турбинка нагаром покрывается. Скорее всего "закис" шток регулятора давления наддува N75. Чаще всего меняют датчик н75 (на твоей наверно стоит старого образца с мембраной) на нового образца. Также проверить байпас-клапан (н249)

Как лечить - посмотри что мастера в сервисе скажут или на форумах поищи.

Пропуски зажигания в 3-ем цилиндре. Стереть ошибки и если опять вылезут- смотреть. Свечи когда менял на машине и какие поставил?

У меня есть комп, если что можешь подъехать - проверим и сотрем.

Изменено пользователем NAZIMUSS

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...