Турал Опубликовано: 20 февраля 2012 Опубликовано: 20 февраля 2012 Məndən sənə məsləhət. Petyaya müraciət et. Telefonu məndə qalmayıb amma uşaqlarda soruşa bilərsən. O işini bacarır.055 2508880 deyesen Цитата
10 KH 540 Опубликовано: 29 апреля 2012 Опубликовано: 29 апреля 2012 Salam qardash...Mashinivi Cinayet ishinde gordum..Yungulvari qeza elemisen deyesen..Ozun SHukur Salamatsan Tv de dediler..Mashin ne veziyetdedir? Her shey yaxshidi ? Kechmish olsun , axirinci olsun InshAllah Цитата
REZ-x Опубликовано: 30 апреля 2012 Автор Опубликовано: 30 апреля 2012 Salam qardash...Mashinivi Cinayet ishinde gordum..Yungulvari qeza elemisen deyesen..Ozun SHukur Salamatsan Tv de dediler..Mashin ne veziyetdedir? Her shey yaxshidi ? Kechmish olsun , axirinci olsun InshAllah Salam bratim . he e. wukur ozum yaxwiyam mawin bir balaca sag terefden ezilmiwdi, olan qizin mawinina olmuwdu. qiz sagdan meni meni kecib sola donurdu men ise saga , gunah mende deyildi ama DYP de meni gunahkar cixardirdilar. wukur Allaha pravami ala bildim . 1 Цитата
10 KH 540 Опубликовано: 30 апреля 2012 Опубликовано: 30 апреля 2012 Salam bratim . he e. wukur ozum yaxwiyam mawin bir balaca sag terefden ezilmiwdi, olan qizin mawinina olmuwdu. qiz sagdan meni meni kecib sola donurdu men ise saga , gunah mende deyildi ama DYP de meni gunahkar cixardirdilar. wukur Allaha pravami ala bildim .Yaxshi ki yungul qutarmisan..Orda,hadise bash veren yerde hemishe ele sheyler olur..Ozde tez-tez..Ehtiyat saxlamaq lazimdi ozde heddinden chox..Chunki yollarda canli bombalar choxdu )) Цитата
REZ-x Опубликовано: 2 мая 2012 Автор Опубликовано: 2 мая 2012 Yaxshi ki yungul qutarmisan..Orda,hadise bash veren yerde hemishe ele sheyler olur..Ozde tez-tez..Ehtiyat saxlamaq lazimdi ozde heddinden chox..Chunki yollarda canli bombalar choxdu ))he bratim dehwet pisdi ora. yaxwi ki mawinda yavaw sururdum. Цитата
Fuad Hasanov Опубликовано: 28 июля 2013 Опубликовано: 28 июля 2013 Öz diskləri qəşəngdir mənim fikrimcə 1 Цитата
Android788 Опубликовано: 14 августа 2013 Опубликовано: 14 августа 2013 Tebrikler, Yaxshi mashindir. 1 Цитата
AngryDriver Опубликовано: 14 августа 2013 Опубликовано: 14 августа 2013 Qardash, sef etmiremse bu mashini tez tez Masallida terefde gorurem.Deyesen buralarda olursan)) 1 Цитата
REZ-x Опубликовано: 16 августа 2013 Автор Опубликовано: 16 августа 2013 Qardash, sef etmiremse bu mashini tez tez Masallida terefde gorurem.Deyesen buralarda olursan)) Bakida oluram, amma vaxt olan kimi hemishe gedirem rayona Qardash sen Masallida olursan? Цитата
AngryDriver Опубликовано: 16 августа 2013 Опубликовано: 16 августа 2013 (изменено) Bakida oluram, amma vaxt olan kimi hemishe gedirem rayona Qardash sen Masallida olursan? Yox mende ele Bakida oluram.Arada yayda gedib gelirem vetene Изменено 16 августа 2013 пользователем AngryDriver Цитата
REZ-x Опубликовано: 16 августа 2013 Автор Опубликовано: 16 августа 2013 Yox mende ele Bakida oluram.Arada yayda gedib gelirem vetene Lap yaxshi yerli 1 Цитата
REZ-x Опубликовано: 17 октября 2013 Автор Опубликовано: 17 октября 2013 Assalamun Aleykum! Komek lazimdi , matorun arxa salnikin ve qranatin salnikin deyishenden sonra bu problemler cixib . Eliktirike gorsetmishem deyir menlik deyil . kime gorsetmek lazimdi ? Assalamun Aleykum! Komek lazimdi , matorun arxa salnikin ve qranatin salnikin deyishenden sonra bu problemler cixib . Eliktirike gorsetmishem deyir menlik deyil . kime gorsetmek lazimdi ? Цитата
AvtozavR Опубликовано: 17 октября 2013 Опубликовано: 17 октября 2013 Assalamun Aleykum! Komek lazimdi , matorun arxa salnikin ve qranatin salnikin deyishenden sonra bu problemler cixib . Eliktirike gorsetmishem deyir menlik deyil . kime gorsetmek lazimdi ? Assalamun Aleykum! Komek lazimdi , matorun arxa salnikin ve qranatin salnikin deyishenden sonra bu problemler cixib . Eliktirike gorsetmishem deyir menlik deyil . kime gorsetmek lazimdi ? Va aleykumussalam Bes bunlari cixardan boynuna goturmur duzeltmeyi ? Lap rossiyadaki kimi diaqnostika edib ki 1) Menasiz oshibkadi mence. 2)Zajiganiyada propusk var - yani Pereboy. 3) Hemen propuskun 3 silindrde oldugunu gosterir, bu da oz yerinde hem forsunka hem muhstuk/babin/sveca ola biler. 4)Kilmat kontrolda nese problme var ? 5)Turbo artiq davleniya gosterir, ya datcik di ya da perepusknoy klapan. Цитата
REZ-x Опубликовано: 17 октября 2013 Автор Опубликовано: 17 октября 2013 (изменено) Va aleykumussalam Bes bunlari cixardan boynuna goturmur duzeltmeyi ? Lap rossiyadaki kimi diaqnostika edib ki 1) Menasiz oshibkadi mence. 2)Zajiganiyada propusk var - yani Pereboy. 3) Hemen propuskun 3 silindrde oldugunu gosterir, bu da oz yerinde hem forsunka hem muhstuk/babin/sveca ola biler. 4)Kilmat kontrolda nese problme var ? 5)Turbo artiq davleniya gosterir, ya datcik di ya da perepusknoy klapan. Goturmut boynuna. sabah sevise aparmaliyam gorek neqeder oxuyacaqlar Изменено 17 октября 2013 пользователем REZ-x Цитата
NAZIMUSS Опубликовано: 18 октября 2013 Опубликовано: 18 октября 2013 (изменено) P0234 - 000 - - Спорадическая.Регулятор давления наддува: выход из диапазона регулирования (больше верхнего предела - это . Передув..закисла геометрия турбины!!)Бывает что ездишь спокойно и турбинка нагаром покрывается. Скорее всего "закис" шток регулятора давления наддува N75. Чаще всего меняют датчик н75 (на твоей наверно стоит старого образца с мембраной) на нового образца. Также проверить байпас-клапан (н249)Как лечить - посмотри что мастера в сервисе скажут или на форумах поищи. Пропуски зажигания в 3-ем цилиндре. Стереть ошибки и если опять вылезут- смотреть. Свечи когда менял на машине и какие поставил?У меня есть комп, если что можешь подъехать - проверим и сотрем. Изменено 18 октября 2013 пользователем NAZIMUSS 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.