Oraclist Опубликовано: 28 февраля 2012 Автор Опубликовано: 28 февраля 2012 (изменено) Saglignan.Qashang alinibAmma original al kantaranin metrasi hardasa 120 manata galir chixir Bakiya.Yagin keyfiyyatli poddelkadirJavid he eledir, ele usta ile 110 azn almishiq metrpodoriginallada ediller bunu onun metresi 70 azn,demek olar originalla hech ferqlenmirburda duzelen alikantarda var metr 10 azn, chox nazik arxasi qupqali, onu choxusu pataloka istifade edir Изменено 28 февраля 2012 пользователем Oraclist 1
Javid Опубликовано: 28 февраля 2012 Опубликовано: 28 февраля 2012 Javid he eledir, ele usta ile 110 azn almishiq metr podoriginallada ediller bunu onun metresi 70 azn,demek olar originalla hech ferqlenmir burda duzelen alikantarda var metr 10 azn, chox nazik arxasi qupqali, onu choxusu pataloka istifade edir Keyfiyyatli podoriginal demak olar ki hech sechilmir! Birda saglignan!
RA1000 Опубликовано: 28 февраля 2012 Опубликовано: 28 февраля 2012 sana prosta halaldi. cox ideal alinib .brat mubarakdi 1
Oraclist Опубликовано: 28 февраля 2012 Автор Опубликовано: 28 февраля 2012 Keyfiyyatli podoriginal demak olar ki hech sechilmir! Birda saglignan! Beli demek olarki ferqlenmir, bunu bashi chixmayan ferqlendire bilmez.
AlekperoFF Опубликовано: 28 февраля 2012 Опубликовано: 28 февраля 2012 Mübarəkdir! Qəşəng alınıb. Angaq bej və ya süd rəngi eləseydin super olardı.
Oraclist Опубликовано: 28 февраля 2012 Автор Опубликовано: 28 февраля 2012 Mübarəkdir! Qəşəng alınıb. Angaq bej və ya süd rəngi eləseydin super olardı.Choxsagol, bu reng xoshuma geldi, achiq rengler tez chirklener, hemde bu reng tozuda bildirmir 1
054 Опубликовано: 28 февраля 2012 Опубликовано: 28 февраля 2012 Saglignan gardash, chox qesheng yigilib. Yeri var Nivanin. 1
Cafarli_Seymur Опубликовано: 1 марта 2012 Опубликовано: 1 марта 2012 (изменено) Xeyirli olsun gaga geweng alinib amma el vurmuwdun gelek ele gapilarida eletdirerdun, gapinin propkalari zadi gizleneceydi lap super gorsenerdi )) arxani birazda yatizidrsan lap geweng gorsener, imkan olsa geweng zerkalni al nomre vur ustune full olacey amma yenede sen bilen meslehetdu bide gaga rucnoy gorsenmir legv eletdirmisen yoxsa ?? Изменено 1 марта 2012 пользователем Cafarli_Seymur
Oraclist Опубликовано: 1 марта 2012 Автор Опубликовано: 1 марта 2012 (изменено) Xeyirli olsun gaga geweng alinib amma el vurmuwdun gelek ele gapilarida eletdirerdun, gapinin propkalari zadi gizleneceydi lap super gorsenerdi )) arxani birazda yatizidrsan lap geweng gorsener, imkan olsa geweng zerkalni al nomre vur ustune full olacey amma yenede sen bilen meslehetdu bide gaga rucnoy gorsenmir legv eletdirmisen yoxsa ?? CHox sagol Seymur. 1. Mashini ele bezshumka elemishemki qapinin abivkasinin achilmasina ureyim gelmir (belke eletdirdim ) Qapinin probkasi nedir? 2. Arxani yatizdirmaq razi deyilem, bele daha yaxshi gorsenir, birazcda arxa ashagidir, kifayetdir (zovge goredir) 3. Bu nomreni mene veribler 551 4. Ruchnoy knopka iledir 5. Bele lap super fulldur mence Изменено 1 марта 2012 пользователем Oraclist 1
Cafarli_Seymur Опубликовано: 1 марта 2012 Опубликовано: 1 марта 2012 (изменено) Deymez gaga Dediyim probkalari shekilde rengliyib iware elemiwem belede gewengdi yeni men oz fikrimi bildirdim xeyirli olsun )) Изменено 1 марта 2012 пользователем Cafarli_Seymur 1
Oraclist Опубликовано: 5 марта 2012 Автор Опубликовано: 5 марта 2012 Dostlar,Belelikle men mashini satmaq qerarina geldim, 3 ayin mashini .2011 noyabrda almisham. Mashin kifayet qeder sheherde taninir ve nece yigilib ne duzeldilib forumdan bilirsiz, Kifayet qeder adam meni yolda saxlatdirib hetta mashinimi surub baxib ozlerinkini bu mashin kimi yigdirmaq isteyiller. Esli chestno ustume 16500$-a oturub.probeg 4000 kmSatish qiymeti : 14800$
PcTec Опубликовано: 5 марта 2012 Опубликовано: 5 марта 2012 А какой резон покупать?Собирать?И продовать?
Oraclist Опубликовано: 5 марта 2012 Автор Опубликовано: 5 марта 2012 (изменено) А какой резон покупать?Собирать?И продовать?Bashqa mashin var onu goturecem Изменено 5 марта 2012 пользователем Oraclist
Oraclist Опубликовано: 6 марта 2012 Автор Опубликовано: 6 марта 2012 Almaq istediyim mashin bugun teessufki satildi,Chox gozel bir S class getirmishdiler 2004 cu il,menim mashinimin satmagida texire dushdu
Ricco Опубликовано: 6 марта 2012 Опубликовано: 6 марта 2012 Неплохо прошили сиденья ) .P.S Лучше тему создай для продаже авто , а эту потом закроем если продастся
FRHD Опубликовано: 6 марта 2012 Опубликовано: 6 марта 2012 Təki xeyirlisi olsun! Məncə, bu maşını özün sür. özün istədiyin kimi yığdırmısan. MaşAllah Olsun, qəşəng də maşındır. Adama uzaqdan gəl-gəl deyir. Təsəvvür elə maşını uzaqdan gördüm, yaxınlaşan da nömrəsinə baxdım tanıdım. 1
Oraclist Опубликовано: 6 марта 2012 Автор Опубликовано: 6 марта 2012 Неплохо прошили сиденья ) . P.S Лучше тему создай для продаже авто , а эту потом закроем если продастся Achdmishdim orda tema, artiq adimine yazmisham baglasin Təki xeyirlisi olsun! Məncə, bu maşını özün sür. özün istədiyin kimi yığdırmısan. MaşAllah Olsun, qəşəng də maşındır. Adama uzaqdan gəl-gəl deyir. Təsəvvür elə maşını uzaqdan gördüm, yaxınlaşan da nömrəsinə baxdım tanıdım. chox sagol FRHD. He eledir . Hami sen deyeni deyir 1
Ricco Опубликовано: 6 марта 2012 Опубликовано: 6 марта 2012 Готово , ты когда пишешь , говори какую тему )) 1
Рекомендуемые сообщения