XOSS Опубликовано: 8 марта 2012 Опубликовано: 8 марта 2012 Salam brat! Mashiniva soz ola bilmez gozeldir her bir sheyi! podlokotniki kim yigib, eger sirr deyilse deyardin mende elasini yigdirmag istiyirem!
XOSS Опубликовано: 8 марта 2012 Опубликовано: 8 марта 2012 Men gedib bir usta ile danishdim polni obesshumka, solon yeniden tikilmesi potolok pol sidenyalar! Intasi elim galxmadi o pulu verim ona, 2400 manat istediler! Amma kojazamenitel alkantarasi prosto super idi! No senin mashinivin solonunu tiken ustaya halaldi giymetide zordu! Imkan varsa onun unvanini ve adin de mene
Oraclist Опубликовано: 8 марта 2012 Автор Опубликовано: 8 марта 2012 Men gedib bir usta ile danishdim polni obesshumka, solon yeniden tikilmesi potolok pol sidenyalar! Intasi elim galxmadi o pulu verim ona, 2400 manat istediler!Amma kojazamenitel alkantarasi prosto super idi! No senin mashinivin solonunu tiken ustaya halaldi giymetide zordu! Imkan varsa onun unvanini ve adin de meneSalam XOSS , chox sagol.he eger yaxshi eleyillerse sen deyen qiymet chixir. Men duzu usta pulu vermemishem, ama tekce bezshumka materiallara hardasa 700AZN-e yazxin chixib(sideniyalar bura aid deyil ama)Личные сообщения yazdim sene yoxla. 1
FRHD Опубликовано: 9 марта 2012 Опубликовано: 9 марта 2012 Sözün düzü Nivadan o qədər xoşum gəlmirdi. Ancaq sənin, Raminin, Fuadın Nivasını görəndən sonra fikrim dəyişdi. MaşAllah Olsun! 1
Oraclist Опубликовано: 11 марта 2012 Автор Опубликовано: 11 марта 2012 (изменено) Снег! ! Внимание!6.6 Запрещено использование ненормативной лексики (мата), а также грубых выражений. +20% Изменено 11 марта 2012 пользователем Турал 3
Oraclist Опубликовано: 19 марта 2012 Автор Опубликовано: 19 марта 2012 Bu gun beh verdiler mashinima,Alan adamin ishleri var, inshallah 1 hefteye gelib mashini aparacaq.
Tofiq Опубликовано: 20 марта 2012 Опубликовано: 20 марта 2012 Bu gun beh verdiler mashinima,Alan adamin ishleri var, inshallah 1 hefteye gelib mashini aparacaq.Xeyirlisi nedi, o olsun..
XOSS Опубликовано: 20 марта 2012 Опубликовано: 20 марта 2012 Bu gun beh verdiler mashinima, Alan adamin ishleri var, inshallah 1 hefteye gelib mashini aparacaq. Allah xoshbaxt elasin ) xeyirli olsun 1
Oraclist Опубликовано: 25 марта 2012 Автор Опубликовано: 25 марта 2012 машина продана,админ закройте тему
Рекомендуемые сообщения