AlekperoFF Опубликовано: 9 марта 2012 Опубликовано: 9 марта 2012 oz ustasindaBirde belke bilen var hardan tapa bilerem nickellerin original ? bir iki yerden sorusdum dediler satilmirSualı başa düşmədim. Əgər nikel kantları soruşursansa 8-da ölüxanada tapmaq olar.Disklərin hec yeri yoxdur. Yaxşı olar ki, ştampovka ilə dəyişəsən. 3 Цитата
V-zeer Опубликовано: 9 марта 2012 Опубликовано: 9 марта 2012 Disklərin hec yeri yoxdur. Yaxşı olar ki, ştampovka ilə dəyişəsən.+1 1 Цитата
091 Опубликовано: 9 марта 2012 Опубликовано: 9 марта 2012 Sualı başa düşmədim. Əgər nikel kantları soruşursansa 8-da ölüxanada tapmaq olar.Disklərin hec yeri yoxdur. Yaxşı olar ki, ştampovka ilə dəyişəsən.Yada ki qara rengde,MS 079 style* 1 Цитата
DangerousBoy Опубликовано: 9 марта 2012 Автор Опубликовано: 9 марта 2012 Sualı başa düşmədim. Əgər nikel kantları soruşursansa 8-da ölüxanada tapmaq olar.Disklərin hec yeri yoxdur. Yaxşı olar ki, ştampovka ilə dəyişəsən.he nikel kantlari deyirem diskler muvegetidi radnoy kama ile olacak yada melber isteyirem ondan heleki bos bos qalmisken ustune vurdum diskleri Yada ki qara rengde,MS 079 style*qara reng bogar mence 1 Цитата
Ricco Опубликовано: 10 марта 2012 Опубликовано: 10 марта 2012 Yox alikantar olmayacak ne var ozu tent kara cekdirdimbu teze sekiller ele bele cekmisem bir sonra efire cixaracam parlovka olsun ondan sonraДиски отличаються цветом немного , я тоже с таким сталкнулся , потом немного темней зделал и матовый цвет , так сейчас машина просто не доконченна , грязнаю , поэтому с виду не так уж , но после полировки думаю будет веселей , правда кант зад подпресса ,тот что черный поменять на никелный цвет (хромовый кант) у тебя стекла аквариум ) 1 Цитата
eliko089 Опубликовано: 25 марта 2012 Опубликовано: 25 марта 2012 qardash neciye basha geldi kap remont? Цитата
DangerousBoy Опубликовано: 14 сентября 2012 Автор Опубликовано: 14 сентября 2012 sag teref surturdi diske mecbur peredok olmaliydiki surtmesin yada kirlonu eymeliydim az 4 mine basa geldi 3 Цитата
Ricco Опубликовано: 15 сентября 2012 Опубликовано: 15 сентября 2012 sag teref surturdi diske mecbur peredok olmaliydiki surtmesin yada kirlonu eymeliydim az4 mine basa geldiBele pis chixmasin , niye surturdi? beyem kap remontdan cixmadin ? 4 min onda neye pul verdin ki ? 3 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 11 января 2013 Опубликовано: 11 января 2013 Maşının duruşu üçün qabağını qaldırmaq lazımdır. Zavod disk-təkəri ya ağ et, ya da boz rəngdə, əvvəlki zavod disklərin rəngində. O qalır sənin zövqüvə.18 düyümlük Leader disk yoxdur. 17 düyümlük orijinal Leader disk də çətinliklə tapılır artıq. 18 düyümlük Slik sifariş verə bilərsən, amma sadəcə disk üstüvə 1000 manata oturar yəqin. 17 düyümlük 800 manata gəlir Bakıya.Məncə qabağını 7 barmaq qaldır, 215 "Yokohama 352 Radial" şinlər qoy, vəssəlam. Arxaya isə Niva 2121-in yay və amortizatorunu qoysan, nəzəri cəhətdən aşağılıq olmalıdır. Niva 2121-in yayı VAZ-a nisbətən qısa olur. 215 şinlərlə diskləri qara rəngdə rəngləyə də bilərsən. Bilmirəm daha polislə problem olar, ya yox. çünki 215 şinlərlə maşının qabağı hündür olur.Qabağını qaldırmayıb, arxasını düzgün qaydada, idman üslublu yay və amortizatorlar vasitəsilə aşağı endirmək də olar.qaqash, "yay" sozunun bawqa adi var??? mawin bazarinda 'yay' dedim, bawa duwmediler... Цитата
V-zeer Опубликовано: 11 января 2013 Опубликовано: 11 января 2013 qaqash, "yay" sozunun bawqa adi var??? mawin bazarinda 'yay' dedim, bawa duwmediler...Mashin bazarinda onu "burjun" adi ile taniyirlar. 10 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 13 января 2013 Опубликовано: 13 января 2013 salam, "avtomaniya"... 2106-ya arxa niva2121 amartizatoru qoymaq istiyirem, mumkundur????Mashin bazarinda onu "burjun" adi ile taniyirlar.tewekkurler, cox sag olun.... 2106-ya arxaya niva "yay"i nece olar??? bir de niva amartizatorunun ne ustunluyu var???? Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.