Перейти к содержанию

Hyundai Genesis Coupe 90-LK-211

211

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Shekilleri cekib goysan yaxshi olar :)

Eziyyet deyilse, bele hecne basha dushmedim ))

ok Tural muellim) sabah qoyacam)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

ok Tural muellim) sabah qoyacam)

Cox saol Mikayil muellim maragli oldu mene ))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mikayıl, halal olsun, gələn kimi maşını təmizləmisən. :)

gaga 10 gundu mawin qalib:) qar ozu tamizlayib

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Diskl'ri deyishmey fikrin yoxdu?

Miku artig alib 20 lik disk Dubaydan getizdirir gara xrom obodnan deyesen ))

Ok ok sorry sorry yene oz movzum deyil ))))))

Опубликовано:

he Tural duz qeyd eledi :D Disk hazirdi amma hala Gondarmamiwam, birde takar hala almamiwam, front 245/35/R20, back 275/40/R20. bu takarlarda cox bahadi :(

• Yeri var! 1
Опубликовано:

he Tural duz qeyd eledi :D Disk hazirdi amma hala Gondarmamiwam, birde takar hala almamiwam, front 245/35/R20, back 275/40/R20. bu takarlarda cox bahadi :(

Beli ve Bakida cetin meseldir onu tapmag, ordan sifarish etsen yaxwidir,oz disklerini neynemek fikirindesen ? :)

Опубликовано:

Beli ve Bakida cetin meseldir onu tapmag, ordan sifarish etsen yaxwidir,oz disklerini neynemek fikirindesen ? :)

oz Disklarini hele bilmiram :( yaqin ki satacam... amma inanmiram norm qiymat veran olar :(

Опубликовано:

oz Disklarini hele bilmiram :( yaqin ki satacam... amma inanmiram norm qiymat veran olar :(

Oda var, amma imkan varsa sene bir meslehet verim, onlari garaja goy, mashini satsan zavod diskleri vurarasan ustune bunlari ise satarsan r20 :)

Опубликовано:

Oda var, amma imkan varsa sene bir meslehet verim, onlari garaja goy, mashini satsan zavod diskleri vurarasan ustune bunlari ise satarsan r20 :)

Muellim manimda ele o fikrim var, onsuzda mawini satanda ustunde ne var ne yox onlara hec qiymat vermirlar, Qluwiteller + Disklari cixardib zavodun vurub satacam :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Телебашня, там красиво и фотка соответственно красивенько вышла))

Опубликовано:

Телебашня, там красиво и фотка соответственно красивенько вышла))

Hand Made :)

Опубликовано:

bazarda var, ele de cetin deyil... prosto bahadi ozumde ele teker razmerleridi. hem gabag hem dal.

Опубликовано:

bazarda var, ele de cetin deyil... prosto bahadi ozumde ele teker razmerleridi. hem gabag hem dal.

35 Профиль?

Ну спасибо обрадовал, я думал надо заказывать :)

Опубликовано:

tochno onnandi, yuxarida yazilan razmerlerdi. Bazarimiz deyshetdi, axtaran tapar, men arxa tekerin birin cixmishdim, to4no onnan tapdim aldim) ozde teze veziyyetde.

*cirmishdim

• Yeri var! 1
Опубликовано:

gaga biliram var 2 takar 600 manata yaxindi, 4 danasi 1200 manata yaxin bawa galir. ondansa gozduyub ondanda yaxwi ondanda ucuz takar alaram...

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...