Перейти к содержанию

Hyundai Genesis Coupe 90-LK-211

211

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

front Hood Grill :) radiator toru :)

))) ааа başa düşdüm )) облицовка olar ))

• Yeri var! 2
Опубликовано:

))) ааа başa düşdüm )) облицовка olar ))

:D diodlari hansi materialdan eleseler oblicovkada ele olacaq. manca qawang gorsanmalidi ...

• Yeri var! 1
Опубликовано:

:D diodlari hansi materialdan eleseler oblicovkada ele olacaq. manca qawang gorsanmalidi ...

Ay sagol daaa )) Amma heyif ki body kit bəyənmirsən. Diskləri baxmaq istəyərdim. Fevralda gedəcəyini oxudum. Hansılardan istəyirsən?

Опубликовано:

Led'lari verdim Petyaya yigmaga...

+ istayiram parda eliyim arxaya birde fortuckalara. icari rangi qara olacaq bayir rangi istayiram tund goy istayiram.

HElp :)

Опубликовано:

Led'lari verdim Petyaya yigmaga...

+ istayiram parda eliyim arxaya birde fortuckalara. icari rangi qara olacaq bayir rangi istayiram tund goy istayiram.

HElp :)

Tund goy niye? mashinin gara deyil?))

Voobshe, umumiyyetle perde neynirsen? plenka must have :zor:

Опубликовано: (изменено)

Tund goy niye? mashinin gara deyil?))

Voobshe, umumiyyetle perde neynirsen? plenka must have :zor:

plonka krug idi basdilar icari sokdular hamsini :) indi krug agdi )) ag rangdi mawinim :D

Изменено пользователем Мику
Опубликовано:

plonka krug idi basdilar icari sokdular hamsini :) indi krug agdi ))

Senedlerin gaydasindadirsa men bilen wtrafnoya basmamalidilar, yerinde plenka sokmelidiler,arxada plenkanida sokubler?

Perdeni neynirsen, arxa gorunush olmur,cox cetindir surmek, Abbas duz deir plenka ele getsin :)

Опубликовано:

Senedlerin gaydasindadirsa men bilen wtrafnoya basmamalidilar, yerinde plenka sokmelidiler,arxada plenkanida sokubler?

Perdeni neynirsen, arxa gorunush olmur,cox cetindir surmek, Abbas duz deir plenka ele getsin :)

dedilar ozumuz sokuruk, dedim lucwe bassinlar wtrafnoya adam gatirim soksun, ozdari sokanda butun klein izi zadi qalir, hamda mana cerez wtrafnoy cixartmaq asandir. he arxani bir dafalik sokmuwam.

Опубликовано:

dedilar ozumuz sokuruk, dedim lucwe bassinlar wtrafnoya adam gatirim soksun, ozdari sokanda butun klein izi zadi qalir, hamda mana cerez wtrafnoy cixartmaq asandir. he arxani bir dafalik sokmuwam.

Nie arxani da sokmusen?

sen Gabagada plenka vurmuwdun ?

Опубликовано:

Nie arxani da sokmusen?

sen Gabagada plenka vurmuwdun ?

arxa ve yan fortuckalardan bawqa, qapinin wuwalarina, birde loba, 20 % zerkalni plonka :(

Опубликовано:

Бугун сени гёрдюм,каспиан плазанын архасында )

Опубликовано:

Бугун сени гёрдюм,каспиан плазанын архасында )

ola bilar gaga :) ksenonun birinin rangi bir az deyiwib ora gelmiwdim deyiwdirmaya

Опубликовано: (изменено)

Похож на Aston Martin One-77....

Elcin bu tuning ucun body kitdan qawang gorsanmasi ucun : spacer, Wheel 275+, Low springs. 10 000 $ lara yaxin pul eliyir :)

Изменено пользователем Мику
Опубликовано:

+ takar :) nabilim gaa, taxmini o qadar eliyir, mana san diyan o qadarda body kit xowum galmir, disk + spacer + eibach InshAllah bu yaxinlarda olacaq.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...