Турал Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 Yaxshi eledin, gormushem plenkani )Niye deshdirirsen katalizatoru??? Men Otoplaza da olanda,birdene Genesis Coupe geldi, sesi gur cixirdi,men sorshdum ustadan, dedi biz eliyirik bunu,orda glushitelin harasindasa boltu bowaldilar,yaxshisi get Otoplaza orda 5-3 manat ver elesinler )))
Wa1do Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 (изменено) man ayri ayri Faridaki kimi alib yanbayan qurawdira bilmaram? manada maraqlidiki gorasan kasib duzaltmak olar garak sabah ustanan daniwim. alinsa maraqli olar...Elə bu qazanlar da iki dənə ayrı-ayrı qazandı. Qiyməti 230 avrodu. Bu qazanları qoysan, istədiyin kimi iki dənə ayrı qazan kimi görünəcək.Tək qazan isə 120-150 arası dəyişir.Fəridin qazanları Remus idi. FOrumda satırdı, ikisini deyəsən 450 manata satırdı. Sən də qazanlara bir 300-400 avro xərcləyəcəyivi gözə almalısan.İki ayrı qazanı isə rezonatordan sonra "Y" tipli boru qoyaraq gətirə bilərsən. Məsləhət görərdim "Y" tipli borunu 70 ilə qoy, axıra da 76 çıxar. O halda səsi də gur çıxmalıdır.Yaxshi eledin, gormushem plenkani )Niye deshdirirsen katalizatoru??? Men Otoplaza da olanda,birdene Genesis Coupe geldi, sesi gur cixirdi,men sorshdum ustadan, dedi biz eliyirik bunu,orda glushitelin harasindasa boltu bowaldilar,yaxshisi get Otoplaza orda 5-3 manat ver elesinler )))Rezonatordan sonra bağlanan yerdə ola bilsin boşaldıblar. Ondansa iki dənə qəşəng qazan qoymaq daha yaxşıdır. Cut-out da olar. Изменено 3 ноября 2011 пользователем Avtomaniya
211 Опубликовано: 3 ноября 2011 Автор Опубликовано: 3 ноября 2011 turba galir birlawir en axrinci qazana birlawan yerde proklatka var, onlar proklatkani cixardirlar oda butun istiliyi bagajnan salona verir hemde mawin gecikir transmisiyada(
Wa1do Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 turba galir birlawir en axrinci qazana birlawan yerde proklatka var, onlar proklatkani cixardirlar oda butun istiliyi bagajnan salona verir hemde mawin gecikir transmisiyada(Ya cut-out qoy, ya da normal arxa qazanlar. Sən qazan sifariş vermişdin axı, nə oldu?
211 Опубликовано: 3 ноября 2011 Автор Опубликовано: 3 ноября 2011 Ya cut-out qoy, ya da normal arxa qazanlar.Sən qazan sifariş vermişdin axı, nə oldu?qazanlar xowuma galmadi SuperCross firmasi, quliwitelin sasi salonda idi. cutout nece olur?) bir az melumat mumkundusa)
Турал Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 Ustalarin ozleri mene dediler ki, bu matoru dagidir.
Wa1do Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 Sən yaxşısı iki qazan və boru al, qoy guruldasın.
211 Опубликовано: 3 ноября 2011 Автор Опубликовано: 3 ноября 2011 o matordan galan trubalara qowulur?
Wa1do Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 o matordan galan trubalara qowulur?Çıxış sisteminin borusuna qoşulur, rezonatordan qabaq.O arxadaki gazana gowulur.Onu kim deyir? Adətən rezonatordan qabaq qoşulur. Ola bilsin Bakıda arxa qazana qoşulur, onu bilmirəm.
Турал Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 Usta dedi gorsetdi, men imtina edenen sora onan mene dedi ki he duz eliyirsen, bu motoru dagidir,da derine getmedim nie.
211 Опубликовано: 3 ноября 2011 Автор Опубликовано: 3 ноября 2011 yeni cut out maslahat deilda onda... ok onda 2 gluwitel gedib turklarda ustanovka eliacam( amma cut out sasi yaxwi cixir((
211 Опубликовано: 3 ноября 2011 Автор Опубликовано: 3 ноября 2011 (изменено) oke cut out ne buet) Изменено 3 ноября 2011 пользователем Мику
211 Опубликовано: 3 ноября 2011 Автор Опубликовано: 3 ноября 2011 bunu tapdim razmerleri maraqlidii( gorasan nece olar? razmerleri duz olsa goturacam bunu...
Wa1do Опубликовано: 3 ноября 2011 Опубликовано: 3 ноября 2011 (изменено) bunu tapdim razmerleri maraqlidii( gorasan nece olar? razmerleri duz olsa goturacam bunu... Göstəriciləri 2.5-ə vur, sm-lə olan parametrləri əldə edəcəksən. Hansı firmanın qazanıdır bu? Məncə Magnaflow, Nooze Engineering, Simons, Remus kimi istehsalçıların məhsullarına baxmağıvı məsləhət görərdim. Изменено 3 ноября 2011 пользователем Avtomaniya
211 Опубликовано: 3 ноября 2011 Автор Опубликовано: 3 ноября 2011 Göstəriciləri 2.5-ə vur, sm-lə olan parametrləri əldə edəcəksən. Hansı firmanın qazanıdır bu?Məncə Magnaflow, Nooze Engineering, Simons, Remus kimi istehsalçıların məhsullarına baxmağıvı məsləhət görərdim.bakida Turk dediyimiz ustalar bu qluwitellerden qoyullarhttp://www.ebay.com/itm/Matt-Black-Universal-Muffler-Exhaust-2-5-Inlet-Canister-Carbon-Fiber-4-Tip-/160668990224?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AGenesis+Coupe&vxp=mtr&hash=item25689e3b10
Рекомендуемые сообщения