Перейти к содержанию

Vaz 2107 90-LM-093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

dunen most-un motorun yagni deyiwdim mawin srazu raxatlawdi :)

Опубликовано:

mawina vid verirsen yuyursan temizleyirsen hansisa dilenci yol dilencisi mawinvi wtrafnoya basir,bezdiribbler uje bular,axir mawin wtrafnoydadi

• Yeri var! 2
Опубликовано:

hem arxa hemde deyir peredokun var,men bilmirdim sen deme 10 barmag peredokum var imiw

Опубликовано:

mawina onsuz 3 aydir zaderjanie verilib,obursu mawinla yan perdelere gore cerme yazmiwdilar yadimnan cixmiwdi odememiwdim fefraldan olarda 07ye zaderjanie veribler.691 brat helem getmirem uje bezmiwem getsem oxuyacag taniw bir adam var onla gedecem cixardacam helem mende 3 aydi zaderjanie var oda gelecek ustune axir vlip ocen

Опубликовано:

mawina onsuz 3 aydir zaderjanie verilib,obursu mawinla yan perdelere gore cerme yazmiwdilar yadimnan cixmiwdi odememiwdim fefraldan olarda 07ye zaderjanie veribler.691 brat helem getmirem uje bezmiwem getsem oxuyacag taniw bir adam var onla gedecem cixardacam helem mende 3 aydi zaderjanie var oda gelecek ustune axir vlip ocen

Hech narahat olma. San bu axir 3 ay mashini surursense, onda sene zaderjanieni hansisa inak qai verib, yani zaderjanie zad yoxdur. Bosh sheydir.

Zaderjanieni her adam vera bilmir. Eger versaydilar, choxdan mashini gelib qapinnan aparardilar. Kimsa seni qorxdumaq istayir, ki pul alsin.

• Yeri var! 4
Опубликовано:

dunen mawni cixartdim,mawni cixardiblar yigiblar bir yere rewad melim photosessya edib 07leri,kompasin wunurnu dartiblar uzanib galib boyunlarna hecne goymag olmur.uje bezdiribler

Опубликовано:

dunen mawni cixartdim,mawni cixardiblar yigiblar bir yere rewad melim photosessya edib 07leri,kompasin wunurnu dartiblar uzanib galib boyunlarna hecne goymag olmur.uje bezdiribler

Taxtabaşdılar da. Özlərini bir zibil hesab edirlər.

Sən niyə dirəşirsən? Arxasını qaldır bir balaca, altı düz dursun, vəssəlam da. Niyə artıq problem axtarırsan özüvə?

Опубликовано:

а че они придираются к стойке, подвески машины ?

Опубликовано:

а че они придираются к стойке, подвески машины ?

Да.

Опубликовано:

точнее - зачем? они ведь не имеют на это права, откуда они это взяли? исполн советди няди?))) а переспорить нельзя? мол не трогали подвеску))

Опубликовано:

точнее - зачем? они ведь не имеют на это права, откуда они это взяли? исполн советди няди?))) а переспорить нельзя? мол не трогали подвеску))

Они уже так над****лись на это все,что все от и до знают.Что доказать?Что изменил заводскую конструкцию,которая была поставлена на оффициальном заводе?)как?)

Опубликовано:

Nə qədər xərcin cıxdı?

Sənə lazım idi bu? Özün də bilirdin ki maşın palyonnudu. Normal stoyka ver, DYP-də saxlayanda da nayezjat elə üstünə.

Kimin nə ixtiyarı var maşın ştrafnoyda olanda qapısını acib icinə girsin.

Опубликовано:

пусть они докажут, что ты что-то изменил) можно такое придумать и наговорить, что они точно фиг поймут, и ниче не докажут, "говоришь на русском, улыбаешься и суешь им, что они не правы" :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

пусть они докажут, что ты что-то изменил) можно такое придумать и наговорить, что они точно фиг поймут, и ниче не докажут, "говоришь на русском, улыбаешься и суешь им, что они не правы" :D

Для этого ты должен с ними поехать на штраф стоянку,разобрать свои пружины и показать что там столько,сколько должно быть.А это выйдет дороже,чем штрафная.Да и зачем все это делать до конца,если знаешь,что в конце концов выйдешь неправым?Это же и ежику ясно,что если у тебя машина смотрит вверх,значит или передок поднят,или зад опущен)

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Bir variant var, maraqlanmışam, amma polislər foruma da nəzarət edir, yəni oxuyurlar forumu.

Onu etsələr, polis özünü divara çırpsın ki, ora sən nəsə əlavə qoymusan. :D

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...