Перейти к содержанию

Vaz 2107 90-LM-093

093

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Нет эээээ гага, я точно помню, ты мне говорил, что у тебя стоят жёлтые метки. Даже говорил, что у Самира брал их за ~ 22 маната.

Джовани кури меньше да )

093 - yox eksine tullanacaq , çunki amortizatirlar sert olmalidir, stok ise bacarmaz , sert prujin olanda amortizator da biraz sert olmalidir.

Опубликовано:

Джовани кури меньше да )

093 - yox eksine tullanacaq , çunki amortizatirlar sert olmalidir, stok ise bacarmaz , sert prujin olanda amortizator da biraz sert olmalidir.

sizde liderlerin tekerleri 205di? sabah kama aliram lider gedir garaja,inanirsiz butun peredokmu dagitdi lider(

Опубликовано:

Bes ne bilmishdin..Gor neche aydi Leader diskleri ile firlanirsan ay 093 qaqash..

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bes ne bilmishdin..Gor neche aydi Leader diskleri ile firlanirsan ay 093 qaqash..

peredokmu teze yigmiwdim esil ureim istediyim kimi idi,indi bidene sesler gelir deyasen rulivoyum dagilib

Опубликовано:

093 senin mashinivin en lezzetli stoykasi bax bu olub mehz bu !! :)

post-10620-0-95105400-1326575492_thumb.j

post-10620-0-97048300-1326575508_thumb.j

post-10620-0-34456500-1326575514_thumb.j

• Yeri var! 2
Опубликовано:

093 senin mashinivin en lezzetli stoykasi bax bu olub mehz bu !! :)

sagol atam sabah gene bu vitde olacag inwAllah

• Yeri var! 2
Опубликовано:

sizde liderlerin tekerleri 205di? sabah kama aliram lider gedir garaja,inanirsiz butun peredokmu dagitdi lider(

Yox gardaş məndə 215 di, ona görədə mən yayda onlari taxiram maximum bir ay.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Yox gardaş məndə 215 di, ona görədə mən yayda onlari taxiram maximum bir ay.

mende gabaglar 215di arxalar 205,sizde arxa surtmur bes?

Опубликовано:

sagol atam sabah gene bu vitde olacag inwAllah

InshAllah salidniy durushu var ele olanda..

Опубликовано:

InshAllah salidniy durushu var ele olanda..

xe verecem,sbh alim bidene kamalari

Опубликовано:

mende gabaglar 215di arxalar 205,sizde arxa surtmur bes?

Yox bəs 31 prujin və daha sərt amortizatorlar nə ücün goymuşam )

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Yox bəs 31 prujin və daha sərt amortizatorlar nə ücün goymuşam )

men krilonu icerden doydurdum indi nece krug kesirsen kes surtmur) sizden bir soz soruwum ne ede bilem ki rul bir az yumuwalsin?

Опубликовано:

Bu sualin cavabi özüm tapsaydim yaxşi olardi ))) , mən day nəqədər rulun başina oyun açdim , indiyənə kimi kamaz kimi döndərirəm ) .

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Bu sualin cavabi özüm tapsaydim yaxşi olardi ))) , mən day nəqədər rulun başina oyun açdim , indiyənə kimi kamaz kimi döndərirəm ) .

men rulu boltnan awagi salmiwam onnan ola biler? cox agirdi hele men rulevoy balonkani deyiwiwem bilmirem ne goyub usta demiwdi guyam yumuwalacey

Опубликовано:

men rulu boltnan awagi salmiwam onnan ola biler? cox agirdi hele men rulevoy balonkani deyiwiwem bilmirem ne goyub usta demiwdi guyam yumuwalacey

Maşinin peredoku negededir? kalonkanin regulirovkasini hər usta düz eləmıyi bacarmir, ola bilər regulirovka boltu sixib, amma inan mənə ki bunlari hamisini eləsən də fərq biraz olar.

Опубликовано:

Maşinin peredoku negededir? kalonkanin regulirovkasini hər usta düz eləmıyi bacarmir, ola bilər regulirovka boltu sixib, amma inan mənə ki bunlari hamisini eləsən də fərq biraz olar.

peredok helede cox deyil uzagi 7 barmagi,meslehetdi ustaviz var sizin?

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hündür peredok olanda, rul yumuşalir, bir usta var iydi , amma indi iş yerini deyişib , nömrəsi də məndə yoxdu (( . Sual - cavab temada yaz , uşaqlar bəlkə yaxşi birini məsləhət görərlər.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hündür peredok olanda, rul yumuşalir, bir usta var iydi , amma indi iş yerini deyişib , nömrəsi də məndə yoxdu (( . Sual - cavab temada yaz , uşaqlar bəlkə yaxşi birini məsləhət görərlər.

cox sagolun zehmet verdim, indi sabah kamalari vurub gorey ne var ne yox

• Yeri var! 1
Опубликовано:

cox sagolun zehmet verdim, indi sabah kamalari vurub gorey ne var ne yox

Nə zəhmət gardaş , həmişə buyur )) , inş allah yaxşi olar.

• Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...