Sistematik Опубликовано: 22 июля 2011 Опубликовано: 22 июля 2011 Bir dostum Kredite VAZ 2107 almaq istiyir.iL 2006-2008 arasi, qiymeti normal olsun fanatasik qiymetler olmasin.
Sistematik Опубликовано: 22 июля 2011 Автор Опубликовано: 22 июля 2011 Контактный номер?Siz zehmet olmasa avtomobil haqqinda melumat shekiller yerleshdirin men gosterim.
Anar Опубликовано: 22 июля 2011 Опубликовано: 22 июля 2011 Siz zehmet olmasa avtomobil haqqinda melumat shekiller yerleshdirin men gosterim.Mən moderatoram, alverçi yox, qaydalari heç olmasa 1 dəfə oxusaydiniz, bilərdiniz ki kontakt nömrəni yazmağ mütləqdir.Qaydalara riayət edin. 1
Sistematik Опубликовано: 23 июля 2011 Автор Опубликовано: 23 июля 2011 Mən moderatoram, alverçi yox, qaydalari heç olmasa 1 dəfə oxusaydiniz, bilərdiniz ki kontakt nömrəni yazmağ mütləqdir.Qaydalara riayət edin.Basha dushdum, kontakt qoymadim cunki burdan tekliflere baxib xosha gelen teklifle elaqe qurmaq isteyerdik
Anar Опубликовано: 24 июля 2011 Опубликовано: 24 июля 2011 Basha dushdum, kontakt qoymadim cunki burdan tekliflere baxib xosha gelen teklifle elaqe qurmaq isteyerdikTəklif oldu olmadi onun qaydalara heç bir əhəmiyyəti yoxdi.Qaydalarda yazilib "Kontakt nömrə" mütləqdir - deməli mütləqdir. Siz mövzunu yaradanda orda bütün bu qaydalara qol çəkdiniz. 1
Sistematik Опубликовано: 25 июля 2011 Автор Опубликовано: 25 июля 2011 Təklif oldu olmadi onun qaydalara heç bir əhəmiyyəti yoxdi.Qaydalarda yazilib "Kontakt nömrə" mütləqdir - deməli mütləqdir. Siz mövzunu yaradanda orda bütün bu qaydalara qol çəkdiniz.Zehmet olmasa baqliyin movzunu, mashin tapildi.
Рекомендуемые сообщения