Перейти к содержанию

Lada Niva 20 CZ 702

Tofiq

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Ach gelsinnnnn AYE )))))))))

Kec PMe wekilleri verim bax de hansilari qoyum

Опубликовано:
Çim çim eledi masin :D

He brat. 

Moyshiki mashinin altinnan chixarta bilmirdim. Demeli getdim su vurdurmaga, doze bilmedim. Dedim altini elnen qeshhheng yuyarsan)) El chakmirdi mashinnan :D

• Yeri var! 2
Опубликовано: (изменено)
He brat. 

Moyshiki mashinin altinnan chixarta bilmirdim. Demeli getdim su vurdurmaga, doze bilmedim. Dedim altini elnen qeshhheng yuyarsan)) El chakmirdi mashinnan :D

"elliyirdi" :D

bizde mehlede bi dene psix moysik var nivani yanina apariram 1 saatdan sora gelirem baxiramki helede yuyur :D

Изменено пользователем Rzazade
Опубликовано:
"elliyirdi" :D

bizde mehlede bi dene psix moysik var nivani yanina apariram 1 saatdan sora gelirem baxiramki helede yuyur :D

Achigini desam ozum moyshiklerden yaxshi yuyuram. Ancag indi qishdir deya chox bend olmuram. Ozum yuyanda matorxanada zapaskani achiram, akumlatoru ve hava filtrinin qabini zadi achib chixartiram yuyub qurlayiram. Sonra Qabagini qaldiriram 30-40 sm hundurluyunde taxtalarin ustune peredok-most girishiramee :D

Sonrada Tekerleri zbor qaraltib 1-2 tur atiram sheherde. Bax onunda kayfi bashqadi :)

• Yeri var! 4
Опубликовано:
Achigini desam ozum moyshiklerden yaxshi yuyuram. Ancag indi qishdir deya chox bend olmuram. Ozum yuyanda matorxanada zapaskani achiram, akumlatoru ve hava filtrinin qabini zadi achib chixartiram yuyub qurlayiram. Sonra Qabagini qaldiriram 30-40 sm hundurluyunde taxtalarin ustune peredok-most girishiramee :D

Sonrada Tekerleri zbor qaraltib 1-2 tur atiram sheherde. Bax onunda kayfi bashqadi :)

elbetde mende moysikden yaxsi yuyuram yayda bagda galanda 2 saat 3 saat masin yudugum gun olub  :D

• Yeri var! 3
Опубликовано:
elbetde mende moysikden yaxsi yuyuram yayda bagda galanda 2 saat 3 saat masin yudugum gun olub   :D

Mendede Land cruizer olsaydi 3 nedir 5 saata yuyub qurtarardim :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Mendede Land cruizer olsaydi 3 nedir 5 saata yuyub qurtarardim :D

Mende voobshee, Land Cruiser olsaydi, xususi moyshik tutardim :D 

sorry offtop)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Indicene 15 azn icime daxil oldu, motorxanali zadli. Liderin yanindaki moyka xorowo.

Hansi Lider brat? Shemkir shossesi, mebel dukaninin yani?

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Hansi Lider brat? Shemkir shossesi, mebel dukaninin yani?mence ora tbilisi prospekti qedir. townu bilmirem
Опубликовано:

Hayif doymu Qizilgulun yanindaki moyka 3 manat verirsen gesheyce icli collu yuyullar :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Hayif doymu Qizilgulun yanindaki moyka 3 manat verirsen gesheyce icli collu yuyullar :)
Ay lele 3 manata Tekerlerin ichini cholunu birde peredok - mostu yudurduram. :)

PS - adam krisa olmaz :D

Опубликовано: (изменено)
Ay lele 3 manata Tekerlerin ichini cholunu birde peredok - mostu yudurduram. :)

PS - adam krisa olmaz :D

Sohbet krisaliqdan getmir

Ay Totu belke ebaydan Karcher getirdim ozum yuyajam mawinnari :D

!
Внимание!

Offtoplari bitirin zehmet olmasa!!

Изменено пользователем Ricco
Опубликовано:
Sohbet krisaliqdan getmir

Ay Totu belke ebaydan Karcher getirdim ozum yuyajam mawinnari :D

Gal pme

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...