Tofiq Опубликовано: 20 марта 2012 Автор Опубликовано: 20 марта 2012 (изменено) Yeni perde. O birisinin parchasinin materiali yaxshi deyildi. boz gorukurdu. Bunuda ozum tikdim)) Tamamile oz el ishimdi. Изменено 20 марта 2012 пользователем tofig620 3
AlekperoFF Опубликовано: 20 марта 2012 Опубликовано: 20 марта 2012 Cox gözəl!!! Əla qarajın var. Sağlığına qismət. Belə qarajda ürəyin istəyən kimi və qədər avtomobillə məşğul olmaq olar. 1
Tofiq Опубликовано: 21 марта 2012 Автор Опубликовано: 21 марта 2012 (изменено) Cox gözəl!!! Əla qarajın var. Sağlığına qismət. Belə qarajda ürəyin istəyən kimi və qədər avtomobillə məşğul olmaq olar.)) Chox sagol. Bu qaraj 18 il idiki kohne ehtiyyat hisseleri ile dolu idi)) Изменено 21 марта 2012 пользователем tofig620
Tofiq Опубликовано: 27 марта 2012 Автор Опубликовано: 27 марта 2012 (изменено) Yanlara da perde vurdum. Arxa yaylari da kesmey fikrim var, ama bilmirem ne qeder salsam yaxshi olar. Meslehetlerinizi gozleyirem. Изменено 27 марта 2012 пользователем tofig620
1923 Опубликовано: 27 марта 2012 Опубликовано: 27 марта 2012 dagda dere tepede cox surulurse 1 halga kes , amma ancag ozun tek ve yavas yavas surursense 3 halga kes .)
Tofiq Опубликовано: 27 марта 2012 Автор Опубликовано: 27 марта 2012 (изменено) dagda dere tepede cox surulurse 1 halga kes , amma ancag ozun tek ve yavas yavas surursense 3 halga kes .)Menim fikrim 1.5-dir. Mene qabagi goyde gorsenmeyi lazim deyil, sadece normal durushu olsun deye salmag istirem.Bilirsen chox salanda qailerde ilishir, amartizatorlarinda evi yixilir))) Изменено 27 марта 2012 пользователем tofig620 1
1923 Опубликовано: 27 марта 2012 Опубликовано: 27 марта 2012 Menim fikrim 1.5-dir. Mene qabagi goyde gorsenmeyi lazim deyil, sadece normal durushu olsun deye salmag istirem.Bilirsen chox salanda qailerde ilishir, amartizatorlarinda evi yixilir)))amortizator problem yoxdi onsuzda negeder kesirsen kes stokini kisaldmalisan , amma mence kesirsense birdefelik 2 kes . Ilkinin masinini gormusen ??? o 3 defe kesib, birdefe 1.5 sonra 2 axirda 3 eledi .)
Tofiq Опубликовано: 27 марта 2012 Автор Опубликовано: 27 марта 2012 amortizator problem yoxdi onsuzda negeder kesirsen kes stokini kisaldmalisan , amma mence kesirsense birdefelik 2 kes . Ilkinin masinini gormusen ??? o 3 defe kesib, birdefe 1.5 sonra 2 axirda 3 eledi .) Onda nivaliq qalmir)) Mene sadece normal durush lazimdir, yeni burnu yere girmesin, chox lesende deyirler aftoshdi.. amortizator problem yoxdi onsuzda negeder kesirsen kes stokini kisaldmalisan , amma mence kesirsense birdefelik 2 kes . Ilkinin masinini gormusen ??? o 3 defe kesib, birdefe 1.5 sonra 2 axirda 3 eledi .) Onda nivaliq qalmir)) Mene sadece normal durush lazimdir, yeni burnu yere girmesin, chox kesende deyirler aftoshdi..
Apollon Опубликовано: 27 марта 2012 Опубликовано: 27 марта 2012 Tofig,dayma masina,nega var,helada goy galsindurus dayismak istiyirsansa,burnunu galdir,arxasi yaxsidi 1
Tofiq Опубликовано: 27 марта 2012 Автор Опубликовано: 27 марта 2012 Tofig,dayma masina,nega var,helada goy galsindurus dayismak istiyirsansa,burnunu galdir,arxasi yaxsidiGta-daki nivalarin qabagi kimi??))) Qabagini qaldirmaq istemirem, temiz 8 barmaqdi, biraz surulse yatacaq max 1 barmaq, ancag arxa yenede 9 barmaq qalir. Menim uchun Nivada normal durush, qabagda 8 barmaq, arxada 4,5-5 barmaqdir. Birdeki bularda- 2009-dan sonra gelenler, yeni, amartizatorlari düz duranlari eyri yollara salanda, amartizator tam açilmir, teker uzulur yerden.
Apollon Опубликовано: 27 марта 2012 Опубликовано: 27 марта 2012 Gta-daki nivalarin qabagi kimi??))) Qabagini qaldirmaq istemirem, temiz 8 barmaqdi, biraz surulse yatacaq max 1 barmaq, ancag arxa yenede 9 barmaq qalir. Menim uchun Nivada normal durush, qabagda 8 barmaq, arxada 4,5-5 barmaqdir. Birdeki bularda- 2009-dan sonra gelenler, yeni, amartizatorlari düz duranlari eyri yollara salanda, amartizator tam açilmir, teker uzulur yerden.2009 dan yox,2010/06-danamma gabag chashkalarin tam achilmir,duz durur,mashina gabagdan baxandaona gorada peredok olsa yaxshi olar 1
Tofiq Опубликовано: 27 марта 2012 Автор Опубликовано: 27 марта 2012 2009 dan yox,2010/06-danamma gabag chashkalarin tam achilmir,duz durur,mashina gabagdan baxandaona gorada peredok olsa yaxshi olarBilirsen, Nivada onsuz pavarot qabiliyyeti yoxdi, chem peredokla))ona gore qalmisham.
Tofiq Опубликовано: 6 апреля 2012 Автор Опубликовано: 6 апреля 2012 (изменено) İnwAllah sabah gedirem arxa yaylari kestirmeye. Изменено 6 апреля 2012 пользователем tofig620
AlekperoFF Опубликовано: 6 апреля 2012 Опубликовано: 6 апреля 2012 İnwAllah sabah gedirem arxa yaylari kestirmeye.Neyləyirsən elə, bir dənə arxası qabağından aşağı olmasın. Şəhərin bütün Nivaları eyni formadadır. Dal yatıb, burun göydə...
Tofiq Опубликовано: 6 апреля 2012 Автор Опубликовано: 6 апреля 2012 Neyləyirsən elə, bir dənə arxası qabağından aşağı olmasın. Şəhərin bütün Nivaları eyni formadadır. Dal yatıb, burun göydə...Yoo.. Chox kesende mashininda evi yixilir. Men kosmosa gedenlerden deyilem)) sadrce normal durushu olsun bes eliyir. 1
Tofiq Опубликовано: 8 апреля 2012 Автор Опубликовано: 8 апреля 2012 (изменено) ((( Изменено 8 апреля 2012 пользователем tofig620
1923 Опубликовано: 8 апреля 2012 Опубликовано: 8 апреля 2012 ne olub ki , ne sebeble strafnoya apariblar sen ?
Tofiq Опубликовано: 8 апреля 2012 Автор Опубликовано: 8 апреля 2012 ne olub ki , ne sebeble strafnoya apariblar sen ?Shtrafnoy doyul,)) ama shtrafnoy olsa shukur ederdim..Sabah sabah getdim zaprafqa eledim, ondan soram mashin bashladi zadlamaga, 2-3 km getdim, sonra vobshe xotdan yatdii.. Soramda 5-6 defe vurdum stater herliyir, benzin chekir nason, ancag xotdanmirki, xotdanmir. Evakuatora mindirib apardim atamin yanina. Sabahlari bakiya chixiram. 3-4 gune qayidacam inshallah, benzin bakini temiz sokub yuduzduracam, benzin nasosuda deyishdirecem. Bu gun temiz pazor oldumee(((
1923 Опубликовано: 8 апреля 2012 Опубликовано: 8 апреля 2012 InsAllah yaxsi olar , menim masinimda 34 ildi bak yuyulmurdu ve hec bir problem olmurdu , sadece benzo filtr en cox 2 hefte galirdi sonra gap gara olurdu ,))) sonra yuduzdurdum baki ve ikidene benzo filtr goydum 3 ay surdum filtrlar garalmadi .) 1
Рекомендуемые сообщения