Перейти к содержанию

Lada Niva 20 CZ 702

Tofiq

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

bu temada birincidefedi yaziram , amma hemise bu tamaya baxiram .) sene tovsiye eliyiremki perdeni cxartib plenkani vurasan , onagoreki teatral perdeynen avtomobil idare etmeg biraz cetindi , salondan birsey gorsenmir amma plenka ve tul cox rahadi .

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

bu temada birincidefedi yaziram , amma hemise bu tamaya baxiram .) sene tovsiye eliyiremki perdeni cxartib plenkani vurasan , onagoreki teatral perdeynen avtomobil idare etmey biraz cetindi , salondan birsey gorsenmir amma

plenka ve tul cox rahadi .

Meslehetine gore chox chox minnetdaram!Ancag inanirsan salon guzgusunden hech istifade elemirem qardash, hemide 2dene 54 ekran bokovoy guzguler var, onlar chox rahatdir deye perdeni vurdum.. Achigini desem qorxa qorxa sururem, qai adamin gozunun ichine baxir perdelere gore))), tul perdenide vuranda mashin kohne gorsenir.

Изменено пользователем tofig620
Опубликовано:

Meslehetine gore chox chox minnetdaram!Ancag inanirsan salon guzgusunden hech istifade elemirem qardash, hemide 2dene 54 ekran bokovoy guzguler var, onlar chox rahatdir deye perdeni vurdum.. Achigini desem qorxa qorxa sururem, qai adamin gozunun ichine baxir perdelere gore))), tul perdenide vuranda mashin kohne gorsenir.

neter meslehedir .) sadece men ozum 1.5 iL teatralla surmusem ve 6 ay tulle , sene deyim en yaxsisi tuldi hem basin agramir YPZ lara gore , hemdeki rahat surursen . Men martdan sentabirageder surdum tulle ve meni birdefede saxlamadilar .)

Опубликовано:

neter meslehedir .) sadece men ozum 1.5 iL teatralla surmusem ve 6 ay tulle , sene deyim en yaxsisi tuldi hem basin agramir YPZ lara gore , hemdeki rahat surursen . Men martdan sentabirageder surdum tulle ve meni birdefede saxlamadilar .)

Ortadan ayormagda olur, lazim olanda ayiriram..

Опубликовано:

Ortadan ayormagda olur, lazim olanda ayiriram..

meni cox vaxti yayrilmis olanda saxliyirdilar , bagli olanda gorsenmir ki perde var .)

hem de sen narahat olma perdeye gore hindi bele ganun cixib ki arxaya perde plenka olar sadece 2 col guzgun olmalidi .)

Опубликовано:

meni cox vaxti yayrilmis olanda saxliyirdilar , bagli olanda gorsenmir ki perde var .)

:) Hee uzagdan bilinmir, yaxindan baxanda gorunurki perdedi.. uzag yol surende aralamag lazimdi onsun, bele gundeliye o qederde ehtiyac yoxdu onsuz..

Опубликовано:

Gesheydi Tofiq lap Ela..Ele o gun bi dene Niva gordum nomresi 007 idi lap geshey qarmoshkalarnan Ypx - nin qabaghindan kechdi getdi :)

Опубликовано:

hindi teze ganun cixib axi (sozin acigi ganun 1 ildi var ) sag ve sol yan guzgun var sa arxaya perde plenka olar .

• Yeri var! 1
Опубликовано:

hindi teze ganun cixib axi (sozin acigi ganun 1 ildi var ) sag ve sol yan guzgun var sa arxaya perde plenka olar .

Men deyen mashinda arxa yan shushelerde de perde idi..

Опубликовано:

Men deyen mashinda arxa yan shushelerde de perde idi..

o masin strafnoylugdi .)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

o masin strafnoylugdi .)

Brat qaqash chox ozunden razi eyleshmishdi..DyP de saxlamadi halbuki yolun qiraghinda bosh bekar dayanmishdilar..Umumiyyetce Nivanin boyur shushelerinin perde sohbeti aghir sohbetdi ))

yo bratelnik eger suse yani pencere oturacaglara baxirsa ora perde plenka olmaz , sadece zavoda goyulmus suseler onuda 60 ,70 % geder olar .)

Изменено пользователем VOLQAvod
  • Yeri var! 2

Nivanin bu vidi qewengdi mence.. Inwallah uzu yaya babat aparatura, arxani tezeden salacam ashagi, birde yanlaraperde.. Yayin dadini cixarmag lazimdi))) :nyam:

Qanun belədir.

-Hər iki tərəfdə xarici (bokovoy) güzgülər olduqda avtomobillərinin arxa şüşələrinə örtük, plyonka, teatrski (qarmoşka) pərdə çəkməyə və sənaye üsulu ilə hazırlanan jalüz (ştor) asmağa yol verilir.

post-11678-0-77465400-1329161445_thumb.j

post-11678-0-62518900-1329161448_thumb.j

• Yeri var! 2
  • 4 недели спустя...

new photos

post-11678-0-16008800-1331909180_thumb.j

post-11678-0-32889100-1331909182_thumb.j

post-11678-0-44880300-1331909203_thumb.j

post-11678-0-41918600-1331909219_thumb.j

post-11678-0-48300500-1331909238_thumb.j

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Qullugundayam yene :)

Тофиг,супер бахырсан машына,крассава

амма алтыны юдугун су ила,устуну юма))

бирдя мянджя половинкасыз машын даха тязя горсанярди

• Yeri var! 1

Inanirsan bu mashini alandan beri, cemi 2 defe moykaya vermidhem. qalanvaxtlari tekerleri sokub dashin ustune qoyuram heyetde, "arxayn-arxayn" ozum yuyuram.

Palovinkasiz ayna varimdi, ustunden chixan akvariumlar durur, qaytarib olari taxacam, sadece "axot" yoxdi. Deyirem bir defeliy hamisi deyishim. Uzu yaya mashini verecem atama, tezeden yigmagi ohtesine goturub. Men bunu alan kimi yigdirdim axi, hech surmedim, ona gore yene salonda ses Yaranib.

Опубликовано:

tak polovinkani dayis,yanlari dayisma

Oda olar.

Bakida dost adam var. Mene dediki xrom kimi plenka var, havadan asili olarag shushenin rengi deyishir. Normal plenkaya yaxindan baxanda icheri gorsenir, ancag bunda hechne gorsenmir, mende "amerikanka" basha dushdim. Ancag ondan deyil. Gencede ele sheylere pul veren adam az oldugu uchun butun sheheri gezdim tapmadim. dediyim plonkadan S class var bakida 10 uz 007 o mashina vurublar. Ona baxim xoshuma gelse, ele bir ideada var aglimda.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...