IsI606 Опубликовано: 10 июня 2013 Опубликовано: 10 июня 2013 hele teymur adi peredachaynan cixirdi panijenniye qoyan kimi shir oldu))) 1
Inqilab 092 Опубликовано: 10 июня 2013 Опубликовано: 10 июня 2013 Setka ela gorunur Tofiq,mubarekdi,bunu ozun kesib duzeltdin ? cetin deyilki ? men bunu bazarda soruwdum 70 azn dedilere mene. 1
Tofiq Опубликовано: 11 июня 2013 Автор Опубликовано: 11 июня 2013 Setka ela gorunur Tofiq,mubarekdi,bunu ozun kesib duzeltdin ? cetin deyilki ? men bunu bazarda soruwdum 70 azn dedilere mene. He Vusal ozum duzeltdim. Istesen senede duzeltib gondere bilerem. Bele 8 manat xercim cixdi Usta - Dinka 55 manat oxumushdu menede) облицовка, супер !!!! Super omrum olsun!)
Inqilab 092 Опубликовано: 11 июня 2013 Опубликовано: 11 июня 2013 He Vusal ozum duzeltdim. Istesen senede duzeltib gondere bilerem. Bele 8 manat xercim cixdi Usta - Dinka 55 manat oxumushdu menede) Super omrum olsun!) burdaki ustalara deyim,ucuz duzelden olmasa deyerem sene bir denede mene duzeldersen)) Birdeki Tofiq meni hevesdendirdin getdim bir denede spicka aldim,amaki zadniye qoya bilmedim.Indi hara qoyum bunu ?)) 1
Tofiq Опубликовано: 11 июня 2013 Автор Опубликовано: 11 июня 2013 (изменено) burdaki ustalara deyim,ucuz duzelden olmasa deyerem sene bir denede mene duzeldersen))Birdeki Tofiq meni hevesdendirdin getdim bir denede spicka aldim,amaki zadniye qoya bilmedim.Indi hara qoyum bunu ?))He problem yoxdu))Sen o spichkalari faralara yigdira bilmezsen? Lupanin altindan qoydurmaga yer yoxdu? Ama qabagda var hee? Zadniye niye qoymag olmurki? Bashka elektriklere gosteribsen? Изменено 11 июня 2013 пользователем Tofiq
Inqilab 092 Опубликовано: 12 июня 2013 Опубликовано: 12 июня 2013 He problem yoxdu)) Sen o spichkalari faralara yigdira bilmezsen? Lupanin altindan qoydurmaga yer yoxdu? Ama qabagda var hee? Zadniye niye qoymag olmurki? Bashka elektriklere gosteribsen? faralari dewdirmek istemireme,sora icine su zad dolar,zibil olar.Qabaqda patfarnikde var,bawqa istedim bufere dumanni qoyduram,onuda bacaran usta yoxdu.Bawqa elektrikede gostermiwem,hamsi eyni sozu deyir. 1
Tofiq Опубликовано: 12 июня 2013 Автор Опубликовано: 12 июня 2013 faralari dewdirmek istemireme,sora icine su zad dolar,zibil olar.Qabaqda patfarnikde var,bawqa istedim bufere dumanni qoyduram,onuda bacaran usta yoxdu.Bawqa elektrikede gostermiwem,hamsi eyni sozu deyir.Sen 3 gun sebr ele Vusal. Diodniy patfarnik + pavarotnik + spichka yigilacag menim mashinima. Cucu yigasidi. Videonu chekib yoyacam Inshallah, baxarsan Men sene ele bir wey deyirdim, ancag videosunu tapa bilmemishdim o vaxti(( 1
Inqilab 092 Опубликовано: 12 июня 2013 Опубликовано: 12 июня 2013 Sen 3 gun sebr ele Vusal. Diodniy patfarnik + pavarotnik + spichka yigilacag menim mashinima. Cucu yigasidi. Videonu chekib yoyacam Inshallah, baxarsan Men sene ele bir wey deyirdim, ancag videosunu tapa bilmemishdim o vaxti(( Inwallah yigdir,qoy weklin gorek nece weydi. 1
093 Опубликовано: 13 июня 2013 Опубликовано: 13 июня 2013 brat sende wuweler ag-di he? butulka deyil?
Tofiq Опубликовано: 13 июня 2013 Автор Опубликовано: 13 июня 2013 brat sende wuweler ag-di he? butulka deyil?Yox brat, ag zavod shushelerdi.
IsI606 Опубликовано: 13 июня 2013 Опубликовано: 13 июня 2013 Sen 3 gun sebr ele Vusal. Diodniy patfarnik + pavarotnik + spichka yigilacag menim mashinima. Cucu yigasidi. Videonu chekib yoyacam Inshallah, baxarsan Men sene ele bir wey deyirdim, ancag videosunu tapa bilmemishdim o vaxti(( sagooollll gozdeyirem))) 1
Tofiq Опубликовано: 13 июня 2013 Автор Опубликовано: 13 июня 2013 yani butulka deyil he duz bawa duwdum?He duz basha dushdun))
093 Опубликовано: 13 июня 2013 Опубликовано: 13 июня 2013 bah deyiremde gewengggg men tapa bilmirem ag wuwe ((
Tofiq Опубликовано: 14 июня 2013 Автор Опубликовано: 14 июня 2013 bah deyiremde gewengggg men tapa bilmirem ag wuwe ((Mende o vaxt mashinin ustunnen chixandi 2011-de. Qaytardim yerine taxtim yene))
fariz44 Опубликовано: 14 июня 2013 Опубликовано: 14 июня 2013 arxa 1.5 kruq ucun goz yawlari tokureee ))
Tofiq Опубликовано: 14 июня 2013 Автор Опубликовано: 14 июня 2013 arxa 1.5 kruq ucun goz yawlari tokureee ))Qardash -2 kesik yaylarim var, bu yaxinlarda chixartdim onlari. Yay sezonu geldi, daga - baga chox surecem, arxasi ashagi cetindi.
Рекомендуемые сообщения