Перейти к содержанию

Lada Niva 20 CZ 702

Tofiq

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Bu gun ag CZAMISHIMI qaiye salmishdilar :(

Arxa 2 kruq kesik + Qosha palasa 

Dunende "AA"-ya guzgum deymishdi) 

Onun badi idi deyasan))

Naisa 100 manat qopartdilar ((

kecmiw olsun,Gencedede qiymetder diyesen Bakida qiymetdernen eynidi)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
kecmiw olsun,Gencedede qiymetder diyesen Bakida qiymetdernen eynidi)

Bakinin qiymatlarinnan xabarim yxdu))

Ama manim ishim biraz agir idi. 

Cerimeleri demeye razi olsaydim, qainin heyetinde mashinin arxasinida qaldirtmali lacaqdim))

Ona gore 100u ozdarine verdim)))

Опубликовано:

onsuz eyni vaxtda iki dene protokol yaza bilmezder.Ya purjunun cerimesin oduyecekdin,yadaki qowa xett.

Опубликовано:
onsuz eyni vaxtda iki dene protokol yaza bilmezder.Ya purjunun cerimesin oduyecekdin,yadaki qowa xett.
Qaqaw o momentda adamin aglina gelmirki "qanun" :)

Naisa, onsuz menim chixacagim var idi))

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Qaqaw o momentda adamin aglina gelmirki "qanun" :)

Naisa, onsuz menim chixacagim var idi))

oda duzdu,hemin vaxt adam bir wey fikirlewir,odaki canimi n qeder tez qutarsam o qeder yaxwidi :)

Опубликовано: (изменено)
oda duzdu,hemin vaxt adam bir wey fikirlewir,odaki canimi n qeder tez qutarsam o qeder yaxwidi :)
Bilirsan neca oldu?

Gancada bilmirem olubsanmi?!

Qlavnida, Univermagin yaninda 3 palasali yoldu, 2 palasasi olub "avto-park". Camahat uje 2ci palasada da dayanir, 3cu palasa ilede mashinlar gedir, uje tixac yaranir. Mende telesirdim deye palasani taptalamali oldum((

O deyqe tixacin ichinnan chixib geldi dalimca. Deyir qowa palasani hara taptaliyirsan? Deyirem 2 palasa mashin dayanib onlara soz deyen yoxdu, gelib meni tutursan... Birez direwdim, qowa palasa meselesi baglanirdi uje, dediki bes arxasi kesikdi, ona ne deyirsan?)) Uje burda sixiwdim))

Apardilar "chepere"))

Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:
Bilirsan neca oldu?

Gancada bilmirem olubsanmi?!

Qlavnida, Univermagin yaninda 3 palasali yoldu, 2 palasasi olub "avto-park". Camahat uje 2ci palasada da dayanir, 3cu palasa ilede mashinlar gedir, uje tixac yaranir. Mende telesirdim deye palasani taptalamali oldum((

O deyqe tixacin ichinnan chixib geldi dalimca. Deyir qowa palasani hara taptaliyirsan? Deyirem 2 palasa mashin dayanib onlara soz deyen yoxdu, gelib meni tutursan... Birez direwdim, qowa palasa meselesi baglanirdi uje, dediki bes arxasi kesikdi, ona ne deyirsan?)) Uje burda sixiwdim))

Apardilar "chepere"))

Olmuwam,ama tam tanimiram oralari.Mawinda nese olanda,adamin dilide qisa olur,gerek wirin dilive salib yola veresen gede,bawqa cur mumkun deyil)

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Olmuwam,ama tam tanimiram oralari.Mawinda nese olanda,adamin dilide qisa olur,gerek wirin dilive salib yola veresen gede,bawqa cur mumkun deyil)
Birdeki plan dolmuw olmalidi))

Eyer planlari dolmuyubsa, chetinburaxalar :))

Kstati dunen arxa stoplari achdim, qeshengce yudum temizledim.

Sonrada stoplarin qiragindaki rezinleri silikonladim yerine bagladim. Ichina toz dolurdu.

Tofig gagaw dal stoplari acmag asantdi?yoxsa olarda girmetikadi?

"itin zulumu"du qaqam((

Sol terefi achmag vobshe. Ancaq arxa obivkalar chixanda rahatdi. 

Sende achmag istiyirsense, gozle, obeswumka eletdirende bir defelik silikonladarsan en yaxshisi. 

ps - chox temizliyende, stoplarin ichi qaralir

Изменено пользователем Tofiq
  • Yeri var! 1
Опубликовано:
"itin zulumu"du qaqam((

Sol terefi achmag vobshe. Ancaq arxa obivkalar chixanda rahatdi. 

Sende achmag istiyirsense, gozle, obeswumka eletdirende bir defelik silikonladarsan en yaxshisi. 

ps - chox temizliyende, stoplarin ichi qaralir

duz deyirsen gagaw cox sag ol

• Yeri var! 1
  • 2 недели спустя...
Опубликовано:

Benzin filtri deyishdim.

post-11678-0-77847900-1366544642_thumb.j

Orta ve kenar tyaqalarin bashi deshildi, "memecik" qoyuldu ve yaglandi. 

post-11678-0-42562300-1366544780_thumb.j

post-11678-0-94989300-1366544725_thumb.jpost-11678-0-39282100-1366544750_thumb.jpost-11678-0-59115300-1366544766_thumb.j

• Yeri var! 5
Опубликовано:
O neye lazimdiki?

Tyaqanin ichinde zavodskoy yag az olur. 

Ve biraz surenden sonra ses emele gelir ve birazda o veziyyetde surdikde, artiq xarab olur. 

Mende indiden yaglamag uchun deshib memecik qoydumki tyaqalarin omrunu uzatsin. :)

• Yeri var! 5
Опубликовано:

Bu gun arxa ve yan akvariumlari krishadan tushurtdum, temizledim. Toz basmishdi :)

Yukledim mashina)

Sabah vaxt eliyen kimi taxtiracam. 

post-11678-0-19664600-1366630788_thumb.jpost-11678-0-47365800-1366630789_thumb.j

• Yeri var! 2

indi mawinin ustundeki akvariumdu?

Изменено пользователем Гараев
Опубликовано:
indi mawinin ustundeki akvariumdu?
Ancag porpressler akvariumdu.

Qabagi deyishmishdim, arxanida indi deyishdim.

Sabahda allah qoysa yanlari deyishecem. :)

Опубликовано:
evvel butulucni idi ya xamilyon ?

Alanda akvarium idi, deyishdik butulka qoyduq. 

Indi yene akvariumlari qoydum. 

Photos

post-11678-0-92879500-1366711685_thumb.jpost-11678-0-38738700-1366711710_thumb.jpost-11678-0-68088100-1366711723_thumb.jpost-11678-0-30487400-1366711740_thumb.j

• Yeri var! 5
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...