Tofiq Опубликовано: 4 ноября 2012 Автор Опубликовано: 4 ноября 2012 Mashina baxmagin spisoku: )) - Hovsele- Heves- Money money- Yaxshi qaraj- Her gunde 1 vedre su))) 1
Android788 Опубликовано: 4 ноября 2012 Опубликовано: 4 ноября 2012 Birde yaxwi brend Antiblik ve Palaroid wuwesinden eynek 1
IsI606 Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Siqnal pis gorsenirki orda? Mashini tezeliyini saxliyir mence) P.s- purjinlernen qutardim da) mene lazim deyil donk style) Saol İsi.. Seninde temani goreyiy tezlile, İnshallah! Inshallah qaqa Dunan gashang yuduzdurdum. Altini, ustunu, matorxanani ve salonu. Axsham da peredoku ranglamisham Saat 23.30a kimi) Vaxtim olanda mostuda gashang rangliyacam. Halaldi Totu emmelli bashdi iw gormusen 1
Tofiq Опубликовано: 5 ноября 2012 Автор Опубликовано: 5 ноября 2012 (изменено) Inshallah qaqaHalaldi Totu emmelli bashdi iw gormusenMaashimi alan kimi deyishilar olacaq yene. LoooooLP.S. - sene pm yazdim, ona cavab yaz) Изменено 5 ноября 2012 пользователем tofig620
Firudin Опубликовано: 5 ноября 2012 Опубликовано: 5 ноября 2012 Dunan gashang yuduzdurdum. Altini, ustunu, matorxanani ve salonu. Axsham da peredoku ranglamisham Saat 23.30a kimi) Vaxtim olanda mostuda gashang rangliyacam. Halaldi Əla görsənir! Özün rəngləmisən? Basha dushdum. Chox sagol. Kraskani token en chox rottestdir da ekser mashinlarda. Ancag mende kraska tokulmemishdi, sadece olaraq, mashin tez tez yuyulub, az az surulmeyden idi) Mueyyen yerlerde Pas emele gelmishdi. Krilonun altini Qara reng eledim belke. Onda malyarla meslehetleshib bir qerara gelerem o gemi kraskasi meselesinde) Qapinin ichini kohne rusun qati antikoru var idi, ele o vaxt mashini alanda onunla antikorlamishdim. Neyniyirsən ki onu eləməyi? Mator xananı yumagin heç bir ziyanı yoxdur? Sveçalara və s.? 1
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 He qaqa ozum rengledim. Werait var birez) Matorxanani, xususi derman var, onu vurdururam, hech el ile yumaga ehtiyac qalmir. Sonrada rottesti uzagdan tuturlar, yuyur aparir hamisini. Ela hamisha ele yuyurlar, halaki problem olmayib, Chox Shukur. He qaqa ozum rengledim. Werait var birez) Matorxanani, xususi derman var, onu vurdururam, hech el ile yumaga ehtiyac qalmir. Sonrada rottesti uzagdan tuturlar, yuyur aparir hamisini. Ela hamisha ele yuyurlar, halaki problem olmayib, Chox Shukur.
Firudin Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 He qaqa ozum rengledim. Werait var birez) Matorxanani, xususi derman var, onu vurdururam, hech el ile yumaga ehtiyac qalmir. Sonrada rottesti uzagdan tuturlar, yuyur aparir hamisini. Ela hamisha ele yuyurlar, halaki problem olmayib, Chox Shukur. He qaqa ozum rengledim. Werait var birez) Matorxanani, xususi derman var, onu vurdururam, hech el ile yumaga ehtiyac qalmir. Sonrada rottesti uzagdan tuturlar, yuyur aparir hamisini. Ela hamisha ele yuyurlar, halaki problem olmayib, Chox Shukur. Mende yuduzdurmag isteyirem. Prosto her moywike de vermey olmurda. Bezileri ele naporu tutur ora zibilini 4ixardirlar Amma peredoku renglemey ela weydi Inwallah mende rengliyecem! 1
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 Mende yuduzdurmag isteyirem. Prosto her moywike de vermey olmurda. Bezileri ele naporu tutur ora zibilini 4ixardirlar Amma peredoku renglemey ela weydi Inwallah mende rengliyecem! Ela peredokunda evini rottest yixir) Orani el ile yumaq chatin ish olduguna gora, rottestnen yuyurlar.
Firudin Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 Ela peredokunda evini rottest yixir) Orani el ile yumaq chatin ish olduguna gora, rottestnen yuyurlar. Rottest neye deyirsen?
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 Rottest neye deyirsen? Suyu naporla vuran aparata.
Firudin Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 Suyu naporla vuran aparata. Elə fikirləşirdim amma dedim bir dəgigləşdirim Deyirsən naporu uzaqdan vursunlar he? 1
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 Elə fikirləşirdim amma dedim bir dəgigləşdirim Deyirsən naporu uzaqdan vursunlar he? He qaqa, ne qeder uzagdan vursa, bir o qeder az yixir mashinin evini. )))) 1
Firudin Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 He qaqa, ne qeder uzagdan vursa, bir o qeder az yixir mashinin evini. )))) Çox saq ol qardaş məsləhətlərə görə Amma mənə bir çey qaranlıq qaldı.Krilonun altini qara niyə rəngləmək istəyirsən? 1
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 Çox saq ol qardaş məsləhətlərə görə Amma mənə bir çey qaranlıq qaldı.Krilonun altini qara niyə rəngləmək istəyirsən? Gencede bir Nivada gormushdum qaqa. 215 tekerlerle, disklerida Vzeer-in 06daki rangdan vudurmushdu, arxanida 2,5 kesmishdi texmini . Babat gorukurdu.
Firudin Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 Gencede bir Nivada gormushdum qaqa. 215 tekerlerle, disklerida Vzeer-in 06daki rangdan vudurmushdu, arxanida 2,5 kesmishdi texmini . Babat gorukurdu. Elə görəy necə qalır Məndə elədim bəlkə Amma elə yıqsan gərək xameleon şüşələr qoyasan
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 Xamelyonuda plonka ile evez eliyeriyda. 15% goy reng plonka yaxshi durar mence. 2
Android788 Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 (изменено) Xamelyonuda plonka ile evez eliyeriyda. 15% goy reng plonka yaxshi durar mence. Tofiq mende 15% lik vurmaq isteyirem mawina, sadece bilmirem ona iliwen olubmu? Yeni DYP hec ona fikir evrir goren? men gormuwem bir mawinda, qeweng gorunurdu., Изменено 6 ноября 2012 пользователем Android788
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 (изменено) Tofiq mende 15% lik vurmaq isteyirem mawina, sadece bilmirem ona iliwen olubmu? Yeni DYP hec ona fikir evrir goren? men gormuwem bir mawinda, qeweng gorunurdu., Mence durduq yerde 15%-e ilishmezler. Chunki göy rang plonka xamelyona oxshayir. Yaxindan baxanda bilinir ki, plonkadir. Ancaq Mazdada << Naxadı >> plonka oldugunu bilirler. Chunki mazdalarda xamelyon olmur bildiyim qederi ile. ) Изменено 6 ноября 2012 пользователем tofig620
Android788 Опубликовано: 6 ноября 2012 Опубликовано: 6 ноября 2012 Mence durduq yerde 15%-e ilishmezler. Chunki göy rang plonka xamelyona oxshayir. Yaxindan baxanda bilinir ki, plonkadir. Ancaq Mazdada << Naxadı >> plonka oldugunu bilirler. Chunki mazdalarda xamelyon olmur bildiyim qederi ile. ) Mende limited edition-dir deyecem)))) 1
Tofiq Опубликовано: 6 ноября 2012 Автор Опубликовано: 6 ноября 2012 Mende limited edition-dir deyecem)))) O ayri masala. ) Lool..
Рекомендуемые сообщения