Tofiq Опубликовано: 29 октября 2012 Автор Опубликовано: 29 октября 2012 (изменено) Hee eee hec yadima duwmur atan P.S. Sabah belke geldim iw yerine Ürəyin nə vaxt istəsə buyur. Изменено 29 октября 2012 пользователем tofig620 1
Tofiq Опубликовано: 31 октября 2012 Автор Опубликовано: 31 октября 2012 1. Гараев ve Tofig620) 2. On my street) 5
AvtozavR Опубликовано: 31 октября 2012 Опубликовано: 31 октября 2012 Uyda Kəpəz 14 il gabag necə var idi elə də galıb eee ))) 2
Tofiq Опубликовано: 31 октября 2012 Автор Опубликовано: 31 октября 2012 Uyda Kəpəz 14 il gabag necə var idi elə də galıb eee )))Chox cekmez onuda sokerler)Sen Gencede yashayibsan he bir neqeder?
023 Опубликовано: 1 ноября 2012 Опубликовано: 1 ноября 2012 Sen yorulmadin bu brizqovikleri cixardib taxmaqdan? Gunde nece defe cixardib taxirsan? 1
Tofiq Опубликовано: 1 ноября 2012 Автор Опубликовано: 1 ноября 2012 Sen yorulmadin bu brizqovikleri cixardib taxmaqdan? Gunde nece defe cixardib taxirsan? Menim drelim var. Mebel ustalarinda olura, bax olardan. Bosch firmasinindi. Onun elinde 2 deyqaliqdi. Yagish olan kimi bagliyiram. Yoxsa mashin abirdan chixir)
023 Опубликовано: 1 ноября 2012 Опубликовано: 1 ноября 2012 Menim drelim var. Mebel ustalarinda olura, bax olardan. Bosch firmasinindi. Onun elinde 2 deyqaliqdi. Yagish olan kimi bagliyiram. Yoxsa mashin abirdan chixir) Padpresin qiraqindaki kantlari deyiw qarasindan qoy
Tofiq Опубликовано: 1 ноября 2012 Автор Опубликовано: 1 ноября 2012 (изменено) Padpresin qiraqindaki kantlari deyiw qarasindan qoy Haci, Arada bir dafa dayishmishdim. O qederdelezet elemedi, sora chixartdim. Mashini bogur elebil. O sen deyen tund reng mashinda geweng gorseni, xamwlyonnuda qoyursan olur əntiqə.. ) Изменено 1 ноября 2012 пользователем tofig620
023 Опубликовано: 3 ноября 2012 Опубликовано: 3 ноября 2012 Haci, Arada bir dafa dayishmishdim. O qederdelezet elemedi, sora chixartdim. Mashini bogur elebil. O sen deyen tund reng mashinda geweng gorseni, xamwlyonnuda qoyursan olur əntiqə.. ) Esas senin xowuva gelsin qaqaw. Beledeki yarat gedsin cavan uwaqsan, ged teze purjun al 3 kurug kes kayfiva duwende apar luboy ustaya 5 manat ver tez deyiwsin, signali cixart, oblisovkani splawnoy ele, biraz peredok ver 1
AvtozavR Опубликовано: 3 ноября 2012 Опубликовано: 3 ноября 2012 Chox cekmez onuda sokerler)Sen Gencede yashayibsan he bir neqeder?He men demek olar 8 ile yaxin orda yashamisham.Kepezin gabagini asfaltliyiblar ))правильно заметил, но я про сам Кяпяз ))) 1
Турал Опубликовано: 3 ноября 2012 Опубликовано: 3 ноября 2012 He men demek olar 8 ile yaxin orda yashamisham.правильно заметил, но я про сам Кяпяз )))Да но я про асфальт ) 1
Tofiq Опубликовано: 3 ноября 2012 Автор Опубликовано: 3 ноября 2012 (изменено) Esas senin xowuva gelsin qaqaw. Beledeki yarat gedsin cavan uwaqsan, ged teze purjun al 3 kurug kes kayfiva duwende apar luboy ustaya 5 manat ver tez deyiwsin, signali cixart, oblisovkani splawnoy ele, biraz peredok verSiqnal pis gorsenirki orda? Mashini tezeliyini saxliyir mence)P.s- purjinlernen qutardim da) mene lazim deyil donk style)Respect Totu!!Saol İsi.. Seninde temani goreyiy tezlile, İnshallah! Изменено 3 ноября 2012 пользователем tofig620 1
Tofiq Опубликовано: 4 ноября 2012 Автор Опубликовано: 4 ноября 2012 Dunan gashang yuduzdurdum. Altini, ustunu, matorxanani ve salonu. Axsham da peredoku ranglamisham Saat 23.30a kimi) Vaxtim olanda mostuda gashang rangliyacam. 3
Android788 Опубликовано: 4 ноября 2012 Опубликовано: 4 ноября 2012 Sen lap emelli bawli iw gormisen. halaldi. Kraska adidir yoxsa gemikraskasidir? 1
Tofiq Опубликовано: 4 ноября 2012 Автор Опубликовано: 4 ноября 2012 Sen lap emelli bawli iw gormisen. halaldi. Kraska adidir yoxsa gemikraskasidir?Yox Ceyhun. Adi kraskadir, ancaq keyfiyyetli bir wey idi) Gemi kraskasini nemliye gore vururlar he? 1
Android788 Опубликовано: 4 ноября 2012 Опубликовано: 4 ноября 2012 Aha O kraska hecvaxt atmir hemde pas kecirmir. Men 2106 nin vaxtinda butun krilanin altini gemir kraskasi etmiwdim. Ele mawina olum yoxdur. Qapilarin icine yag puskurtmemisen? 1
Tofiq Опубликовано: 4 ноября 2012 Автор Опубликовано: 4 ноября 2012 (изменено) Aha O kraska hecvaxt atmir hemde pas kecirmir. Men 2106 nin vaxtinda butun krilanin altini gemir kraskasi etmiwdim. Ele mawina olum yoxdur. Qapilarin icine yag puskurtmemisen?Basha dushdum. Chox sagol.Kraskani token en chox rottestdir da ekser mashinlarda. Ancag mende kraska tokulmemishdi, sadece olaraq, mashin tez tez yuyulub, az az surulmeyden idi) Mueyyen yerlerde Pas emele gelmishdi.Krilonun altini Qara reng eledim belke. Onda malyarla meslehetleshib bir qerara gelerem o gemi kraskasi meselesinde)Qapinin ichini kohne rusun qati antikoru var idi, ele o vaxt mashini alanda onunla antikorlamishdim. Изменено 4 ноября 2012 пользователем tofig620 1
Android788 Опубликовано: 4 ноября 2012 Опубликовано: 4 ноября 2012 Mashina baxarsan mawin olar, baxmazsan bu olar 1
Рекомендуемые сообщения