PcTec Опубликовано: 21 декабря 2011 Опубликовано: 21 декабря 2011 O nədi elə? Полностью черные)Не просвечивающиеся 1
FRHD Опубликовано: 21 декабря 2011 Автор Опубликовано: 21 декабря 2011 Maraqlı olacaq... Həm görünüşü, həm də onu necə sürəcəksən. 1
elsan Опубликовано: 21 декабря 2011 Опубликовано: 21 декабря 2011 Arxasını kəsdirim, şəkillər sonra, İnşAllah! kesmemiwden qabaq fikirlew....Wert deyilki mawinin lap posadkasi awagi olsun hemde istediyin yere,istediyin kimi sure bilesen,mende olubda 4de awagi sure bilmirdim BAKI yamalarina dozmez bakavinlerin 1
FRHD Опубликовано: 22 декабря 2011 Автор Опубликовано: 22 декабря 2011 kesmemiwden qabaq fikirlew....Wert deyilki mawinin lap posadkasi awagi olsun hemde istediyin yere,istediyin kimi sure bilesen,mende olubda 4de awagi sure bilmirdim BAKI yamalarina dozmez bakavinlerin Elşən, bu cür də çox hündürdür. Fikrimcə, 1.5 ya 2 ilə heç nə olmaz. Usta ilə artıq danışmışam, bu gün İnşAllah gedəcəm yanına.
elsan Опубликовано: 22 декабря 2011 Опубликовано: 22 декабря 2011 Elşən, bu cür də çox hündürdür. Fikrimcə, 1.5 ya 2 ilə heç nə olmaz. Usta ilə artıq danışmışam, bu gün İnşAllah gedəcəm yanına. kese,,,,ama baxda qabaqcadan bilde 1
AlekperoFF Опубликовано: 22 декабря 2011 Опубликовано: 22 декабря 2011 Fərhad! Ruslanın Priorasını görmüşəm. Cox qəşəngdir. Arxasını onu kimi kəsdir, qəşəng olacaq... 1
FRHD Опубликовано: 23 декабря 2011 Автор Опубликовано: 23 декабря 2011 kese,,,,ama baxda qabaqcadan bilde Çox sağol! Fərhad! Ruslanın Priorasını görmüşəm. Cox qəşəngdir. Arxasını onu kimi kəsdir, qəşəng olacaq... ElÇin, mənim də görmüşəm, xoşuma gəlib. Dünən getmişdim, amma qaldı bu günə.Bu arada ustaya göstərdim maşını baxdı, sonra dedi ki, 1 halqa kifayət edər.Onsuzda biraz yaylar boşalacaq yatacaq.Mən amma istəyirəm ki, 1.5 kəsdirim.Bu gün İnşAllah, gedirəm!
FRHD Опубликовано: 24 декабря 2011 Автор Опубликовано: 24 декабря 2011 Dünən getdim kəsdirdim. Ustaya dedim 2 halqa kəs, qoymadı.Dedi, 1 halqa bəsdir. Mən də o dediyi kimi elədim.Amma qəşəng alındı.Şəkillər yaxında gəlir.
AlekperoFF Опубликовано: 24 декабря 2011 Опубликовано: 24 декабря 2011 Dünən getdim kəsdirdim. Ustaya dedim 2 halqa kəs, qoymadı.Dedi, 1 halqa bəsdir. Mən də o dediyi kimi elədim.Amma qəşəng alındı.Şəkillər yaxında gəlir. Şəkillər tamojnıdan kecir? 3
FRHD Опубликовано: 24 декабря 2011 Автор Опубликовано: 24 декабря 2011 Şəkillər tamojnıdan kecir? ALLAH Səni Güldürsün. Nə qədər güldüm. Dünən gecə idi, maşın çirkli idi, həm də tələsirdim ona görə şəkil çəkə bilmədim. Elçin, bir söz soruşum bəlkə bilərsən.Maşının oturacaqlarına(ön və arxa) parçadan üzlük tikdirmək təxmini neçiyə başa gələr?
AlekperoFF Опубликовано: 24 декабря 2011 Опубликовано: 24 декабря 2011 ALLAH Səni Güldürsün. Nə qədər güldüm. Dünən gecə idi, maşın çirkli idi, həm də tələsirdim ona görə şəkil çəkə bilmədim. Elçin, bir söz soruşum bəlkə bilərsən.Maşının oturacaqlarına(ön və arxa) parçadan üzlük tikdirmək təxmini neçiyə başa gələr? üzlük tikdirməyi deyə bilmərəm. ancag 8-oy bazarında istənilən marka ücün hazir parca və kojzam üzlüklər satılır. Türkiyə və Kitay istehsalı. Ucuz qymətlərlə. 20 man. başlayır. O vaxt turk istehsalı kojzam almışdım. Dözümlü cıxdı. Əgər qərara gəlsən bir yerdə gedib maraqlana bilərik. 2
FRHD Опубликовано: 24 декабря 2011 Автор Опубликовано: 24 декабря 2011 üzlük tikdirməyi deyə bilmərəm. ancag 8-oy bazarında istənilən marka ücün hazir parca və kojzam üzlüklər satılır. Türkiyə və Kitay istehsalı. Ucuz qymətlərlə. 20 man. başlayır. O vaxt turk istehsalı kojzam almışdım. Dözümlü cıxdı. Əgər qərara gəlsən bir yerdə gedib maraqlana bilərik. Bu cür hazırı satılırsa, əladır ki! Mənə üzlük tikdirməyi haradasa 150-200 AZN`ə dedilər. Mən tünd rəngdə parçadan istəyirəm. O zaman qardaş, İnşAllah bayramdan sonra bir gün münasib vaxt təyin edib, bir yerdə gedib baxarıq. Ancaq sənə əziyyət olacaq.Bilirəm ki, gecələr yatmırsan, səhərlər yatırsan. Sənə əziyyət verməyim, qardaş.
10 KH 540 Опубликовано: 24 декабря 2011 Опубликовано: 24 декабря 2011 ALLAH Səni Güldürsün. Nə qədər güldüm. Dünən gecə idi, maşın çirkli idi, həm də tələsirdim ona görə şəkil çəkə bilmədim. Elçin, bir söz soruşum bəlkə bilərsən.Maşının oturacaqlarına(ön və arxa) parçadan üzlük tikdirmək təxmini neçiyə başa gələr? Ferhad materialdan asili olaraq..Daje 20ye elemek olar daje 200-e 1
FRHD Опубликовано: 24 декабря 2011 Автор Опубликовано: 24 декабря 2011 Ferhad materialdan asili olaraq..Daje 20ye elemek olar daje 200-e Tağı, bilirəm. Çox sağolsun ElÇin izah elədi hərşeyi. 1
Wa1do Опубликовано: 25 декабря 2011 Опубликовано: 25 декабря 2011 Fərhad, belə duruş maşına yaraşacaq. İnşallah maşını dəyişməli olmasan, idman üslublu yaylar və amortizatorlara pul yığ. 1
FRHD Опубликовано: 26 декабря 2011 Автор Опубликовано: 26 декабря 2011 (изменено) Fərhad, belə duruş maşına yaraşacaq. İnşallah maşını dəyişməli olmasan, idman üslublu yaylar və amortizatorlara pul yığ. Mən də təxmini belədir.:)Amma qabaq biraz çox hündürdür. Rauf, mən də elə onu gözləyirəm, əgər, dəyişməli olmasam, ondan sonra yavaş-yavaş üstünə pul xərcləyəcəm. stinger istemirsen???))) Elşən, Stinger nədir? Söz verdiyim kimi... Kəsilməmişdən əvvəl və sonra... Изменено 26 декабря 2011 пользователем FRHD 5
AlekperoFF Опубликовано: 26 декабря 2011 Опубликовано: 26 декабря 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ax_fJAroy7A&feature=player_embedded 2
FRHD Опубликовано: 26 декабря 2011 Автор Опубликовано: 26 декабря 2011 Elçin, çox sağol! Qəşəng səsi gəlir, amma hələ ki, istəmirəm.
AlekperoFF Опубликовано: 26 декабря 2011 Опубликовано: 26 декабря 2011 Elçin, çox sağol! Qəşəng səsi gəlir, amma hələ ki, istəmirəm. Burda - http://www.auto.az/f...ge__tab__topics - yüzerlərdən biri Priora ücün aksesuarlar satır....
Рекомендуемые сообщения