Перейти к содержанию

Lada Priora

FRHD

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Salam Aleykum!

Mənim Maşınım

Marka: Lada Priora

Burxaılış ili: 2010

Rəng: Qara

Mühərrikin həcmi (lt): 1.6 lt

Sürət qutusu: Mexaniki

Va Aleykumus-Salam.

Mashinin tebrik edirem.Xeyrili ishlere suresen.

Prioranin yeri var. Men senin yerine olsaydim en birinci Chip tuning eliyerdim, cunki oz LADA 110-mu edenden sonra cox sevindim.

Ksenon da ki shexsi ve az olmayan tecrubemnen deyirem ki 4300K elasi yoxdu, hem gallogenden secilir hemde en cox lumen 3800-5000 K arasinda oldugundan 4300K ag ksenonlar arasinda yagishda en yaxshi gosterendir. Xarici mashinlarin coxsunda zavoddan o gelir.

P.S. Avtomaniya dediyi sesbogucu menim mashinimda idi , bu da videosu :

Bashka bazarda satilan angiralniklerden ne bada goyasan aaa :)

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Videonu youtube-a qoymağıvı Fərhada göstərmək üçün istəmişdim də səndən. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hər zaman buyur. :(

Raditor torunun üstündəki xromu karbon vinili ilə örtsən və ya maşının öz rəngində boyasan, yaxşı olar.

Rauf, karbon qəşəng ideyadır.Deyirəm, bəlkə radiatorun üstündəki xromla, arxa tərəfdə nömrənin üstündəki xromu hər iksini karbonla örtdürüm?

Ya da hər ikisini sən dediyin kimi parıltılı vinillə?

Hansı məsləhətdir?

Yaxci elemisen brat..Dumanniya sari ksenon qoyman meslehetlidir..Mende mashinda ksenon 2500 K - dir..Yaqishda hecne gormurem..Sari dumani daha yaxci oldurur..Yuxari da goy qoy 4300 pis doul..Men alanda 4300 baqladilar lezet elemedi sonra 2500 qoydurdum :)

Vacib deyilki iksin bir yerde yandirasan ;)

Numune ucun de shekili qoyum bax 2500 K yaqishda sifirdi.

Brat, amma indi istəyirəm ki, hər iksini ağ 4300K elətdirim.

Mən podfarnikə qoşdurmuşam, plyus blijni yananda dumana qarşı işıqlarda yanır.Fikirləşirəm ki, yuxarı ağ, aşağı sarı iksi bir yerdə yaxşı tutmaz.

Amma yenə də dəqiq bilmirəm. :(

Bu arada məsləhətlərinə görə çox sağol.

Va Aleykumus-Salam.

Mashinin tebrik edirem.Xeyrili ishlere suresen.

Prioranin yeri var. Men senin yerine olsaydim en birinci Chip tuning eliyerdim, cunki oz LADA 110-mu edenden sonra cox sevindim.

Ksenon da ki shexsi ve az olmayan tecrubemnen deyirem ki 4300K elasi yoxdu, hem gallogenden secilir hemde en cox lumen 3800-5000 K arasinda oldugundan 4300K ag ksenonlar arasinda yagishda en yaxshi gosterendir. Xarici mashinlarin coxsunda zavoddan o gelir.

Bashka bazarda satilan angiralniklerden ne bada goyasan aaa :D

Aleykum Salam Qardaş!

Çox sağol. :D

Brat hələ də dəqiq bilmirəm, hər iksini 4300K ksenon elətdirim ya aşağını sarı yuxarını 4300K eliyim.

Yuxarıda dediyim kimi yandıranda iksi bir yerdə yanır, bilmirəm, yuxarl ağ, aşağı sarı necə tutar.

Sözün düzü çip tuning hələ fikirləşmirəm.

Rauf sağolsun, göstərmişdi mənə.Yeri var.Çox xoşuma gəldi.

Bazarda olandan qoydurmaram.:D

Rauf məsləhətlərin verib, səs boğucuya görə.Amma İnşAllah, axırda bir dəfə də Raufla məsləhətləşib, qoyduracam.

Bu arada hər şeyə çox sağol.

Videonu youtube-a qoymağıvı Fərhada göstərmək üçün istəmişdim də səndən. :D

Rauf, bir daha çox sağol!

Sənə də çox əziyyət verirəm.:)

Sağol ki, bacardığın qədər kömək edirsən.

Опубликовано:

Qardash forum istifadecilerinde Roshganin mashinidir dumanni sari brijni goy..Numune ucun bax :)

post-10620-0-50474400-1307690301_thumb.j

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Rauf, karbon qəşəng ideyadır.Deyirəm, bəlkə radiatorun üstündəki xromla, arxa tərəfdə nömrənin üstündəki xromu hər iksini karbonla örtdürüm?

Ya da hər ikisini sən dediyin kimi parıltılı vinillə?

Hansı məsləhətdir?

Rauf, bir daha çox sağol!

Sənə də çox əziyyət verirəm.:)

Sağol ki, bacardığın qədər kömək edirsən.

Fərhad, maşın sənindir, ürəyin hansını istəyir, onu da yapışdır. :D Özü də ona görə ustaya pul vermə. Özün evdəki saç qurudan fenlə yapışdıra bilərsən. Mən kompyuterin mouse-nu özüm karbon vinillə örtmüşəm. Fenin ən yüksək pilləsi ilə qızdırırsan vinili, dartılır, küncləri dartıb, qatlayırsan, olur əla. Əgər özün çəksən, görəcəksən ki, xırda qabarcıqlar qalıb. Narahat olma, 1-2 günə özü sorulur.

Hər zaman buyur. Əziyyət deyil, xoşdur. :D Əgər sənə az da olsa kömək edə bilirəmsə, nə mutlu mənə. :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Qardash forum istifadecilerinde Roshganin mashinidir dumanni sari brijni goy..Numune ucun bax :(

Qardaş, nümunəyə görə çox sağol.

Amma nəsə bir o qədər də göy işıqlar xoşuma gəlmədi. :D

Sadəcə olaraq bilmirəm ki, sarı ksenonla, ağ ksenon yananda bir yerdə necə görsənər.

Fərhad, maşın sənindir, ürəyin hansını istəyir, onu da yapışdır. :( Özü də ona görə ustaya pul vermə. Özün evdəki saç qurudan fenlə yapışdıra bilərsən. Mən kompyuterin mouse-nu özüm karbon vinillə örtmüşəm. Fenin ən yüksək pilləsi ilə qızdırırsan vinili, dartılır, küncləri dartıb, qatlayırsan, olur əla. Əgər özün çəksən, görəcəksən ki, xırda qabarcıqlar qalıb. Narahat olma, 1-2 günə özü sorulur.

Hər zaman buyur. Əziyyət deyil, xoşdur. :) Əgər sənə az da olsa kömək edə bilirəmsə, nə mutlu mənə. :D

Qardaş, sadəcə olaraq bilmirəm ki, hansı qəşəng qalar. :D

Rauf, mən onu yapışdıra bilmərəm, lap pis günə qoyaram, ən yaxşısı ustaya verərəm.:)

Az yox, çox köməyin dəydi və dəyir də.Bir daha çox sağol.:D

Опубликовано: (изменено)

Qardaş, nümunəyə görə çox sağol.

Amma nəsə bir o qədər də göy işıqlar xoşuma gəlmədi. :(

Sadəcə olaraq bilmirəm ki, sarı ksenonla, ağ ksenon yananda bir yerdə necə görsənər.

Qardaş, sadəcə olaraq bilmirəm ki, hansı qəşəng qalar. :)

Rauf, mən onu yapışdıra bilmərəm, lap pis günə qoyaram, ən yaxşısı ustaya verərəm.:)

Az yox, çox köməyin dəydi və dəyir də.Bir daha çox sağol.:angel:

Qardash bir yerde boyuk ehtimalla yaxshi gorsenmeyecek..Deqiq fikirlesh qerarini ver.. ;)

Изменено пользователем 10 KH 540
Опубликовано:

Qardaş, sadəcə olaraq bilmirəm ki, hansı qəşəng qalar. :)

Az yox, çox köməyin dəydi və dəyir də.Bir daha çox sağol.:angel:

Hərəsi özünə görə gözəl görünəcək. İstəyirsən karbon vinili yapışdır, bax, xoşuva gəlməsə, qopar, parıltılı vinil yapışdır. Özün eləsən əl haqqı vrməyəcəksən, ustaya versən xərcin çıxacaq.

Orda çətin bir iş yoxdur. Çətini başlayıncadır, arxası gələcək. Əsas küncləri qatlamaqdır, onu da izah etdim necə edəcəksən. Mən mouse-a karbon vinili çəkəndə ömrümdə ilk dəfə idi ki, vinil çəkirdim. Nəticədə əla alındı.

Опубликовано:

Qardash bir yerde boyuk ehtimalla yaxshi gorsenmeyecek..Deqiq fikirlesh qerarini ver.. :angel:

Görəkdə nəyə qərar verəcəm. :)

Hərəsi özünə görə gözəl görünəcək. İstəyirsən karbon vinili yapışdır, bax, xoşuva gəlməsə, qopar, parıltılı vinil yapışdır. Özün eləsən əl haqqı vrməyəcəksən, ustaya versən xərcin çıxacaq.

Orda çətin bir iş yoxdur. Çətini başlayıncadır, arxası gələcək. Əsas küncləri qatlamaqdır, onu da izah etdim necə edəcəksən. Mən mouse-a karbon vinili çəkəndə ömrümdə ilk dəfə idi ki, vinil çəkirdim. Nəticədə əla alındı.

Düz deyirsən iksini də yoxlayım.Görüm hansı qəşəng qalacaq. :)

Düz deyirsən iksini də yoxlayım.Görüm hansı qəşəng qalacaq. :angel:

Dediyim kimi, ustaya getmə, özün evdə düzəlt. Hardasa iki detala 2-3 saat vaxtın gedəcək ilk dəfə olduğuna görə.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Решетку сплошной черной сделай, как у Надыра.

Опубликовано:

Dediyim kimi, ustaya getmə, özün evdə düzəlt. Hardasa iki detala 2-3 saat vaxtın gedəcək ilk dəfə olduğuna görə.

Görək İnşAllah!Gedim vinil alım, sonra başlayım işə. :angel:

Решетку сплошной черной сделай, как у Надыра.

Brat, İnşAllah qara olacaq. :)

Brat əla! :D

İnşAllah, mən də xromu qaraltdıracam, bir də bu resniçalardan alacam. :D

ALLAH Hamıdan Uzaq Etsin, İnşAllah!

Maşını vurmuşam. :)

Mən vurmuşam amma günah məndə deyil.

Yol mənim idi, gözlənmədən ikinci dərəcəli yolda çıxdı qarşıma.

Artıq saxlamaqda gec idi.:)

Daha doğrusu saxladım, amma dəydi.

Sol qabaq fara sınıb, sol tərəf bufer əzilib və sol tərəf qabaq krilo əzilib.:D

Görək İnşAllah, 2-3 günə çıxartmalıyam.

ALLAH Hamını Təhlükədən Qorusun, İnşAllah!

Изменено пользователем Priora
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Bu vinillərdən hansı yaxşıdır?

Biri parıltılıdır, biri də mat.

post-11752-0-48735800-1308125525_thumb.g

Опубликовано:

Neynirsan nikellari qaraldirsan o onsuzda tokulacay...get bazarda tahir var o bela weylar satir zavod renginda..men da almiwam menda vinil idi yeri yoxdu

Neynirsan nikellari qaraldirsan o onsuzda tokulacay...get bazarda tahir var o bela weylar satir zavod renginda..men da almiwam menda vinil idi yeri yoxdu

Опубликовано:

Obliçovkanı qara almışam.

Mən kapotun üstündəki xromu deyirəm.

O satılır qara rəngdə?

Опубликовано:

Qaqash shukur Allaha yungul qurtarmirsan.. :)

Mat yaxci olar

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Obliçovkanı qara almışam.

Mən kapotun üstündəki xromu deyirəm.

O satılır qara rəngdə?

He bildim qabaqda arxada nikelin qarasi satilir

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Qaqash shukur Allaha yungul qurtarmirsan.. :)

Mat yaxci olar

Qardaş, çox sağol!

Amma məndə maşının rəngi qara metalikdir axı.

Pis görsənməz ki, mat olanla?

He bildim qabaqda arxada nikelin qarasi satilir

Vinil vurum, əgər pis olsa, gedim onun qara rəngini alım.

Görüm necə görsənəcək.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...