GuliyevicH Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 (изменено) Salam dostlar! Bu movzunu risofkaliq elemek uchun achmadim! Mene heqiqi menada komek lazimdir! Fevralin axrina qeder vaxtim qalib! Mene tecili bir avtomobil meslehet gorun! Novbeti avtomobil sechimimde chetinliklerle uzleshmishem! Demeli mesele beledir! Evvelki mashinimi yayda barter elemishem 22 000 avroya! Uzerine de texmini 90 000 avro pul qoyulub ( yene de deyirem ki, risofka uchun achmamisham bu movzunu! Sadece meblegi qeyd edirem ki, bilinsin budce texmini ne qeder olacaq) ! Amma bir shertle ki, avtomobil 2011-ci ilin istehsali olacaq ve may ayinin axrina kimi Bakida olacaq! Ilk sifarish MB E500 W212 (Full Option AMG package) oldu! Bu sechimi valideynim etdi! Amma mene fevralin sonuna qeder sechimimi deyishdirmek imkani verilib! Isterdim E63 AMG W211 olsun! Amma nece deyerler sheherde ite tok derecededir! ML63 AMG de teklif etdiler! Amma bu yaxinlarda bildiyime gore onun da yeni modeli chixacaq! Lexus GS-F isteyirem! Amma o da 2012-ci ilin bashlangicinda konveyere buraxilacaq ! Menim elave 3 sechimim oldu amma 2-si ugursuzluqla neticelendi! Sedan daha chox xoshlayiram! Amma SUV (cip) teklif eleseniz de olar! Amma herterefli olsun! GL550 xoshuma gelir! Amma yeni modeli budceni usteleyir! Sechimlerim ashagidakilar oldu: 1) Cadillac CTS-V (Keyfiyyet baximina ve daha chox Azerbaycanda Cadillac-in "hormet"ine gore meslehet gormediler) 2) Audi S6 (bu mesele de alinmadi! Mashini getiren shexs Almaniyaya getmishdi! Amma dunen xeber aldim ki, 2012-ci ilde yeni model chixacaq deye sifarish qebul olunmur) 3) Jaguar XFR (en son variant kimi bu avtomobili demishem! Bugun axshama kimi, ya da sabah mene deqiq xeber edecekler! Bunda da bir problem chixsa menim sechimim bitir) Elave real tekliflerinizi ve meslehetlerinizi gozleyirem! P.S BMW teklif etmeyin! Изменено 19 января 2011 пользователем GuliyevicH 4
GuliyevicH Опубликовано: 19 января 2011 Автор Опубликовано: 19 января 2011 Abbas IS-F menlik deyil axi! bedenim sigmaz ona! Millet bir postumu etrafli oxuyun da ! orda yazmisham herterefli! Siz dediyiniz modeller alinmadi!
GuliyevicH Опубликовано: 19 января 2011 Автор Опубликовано: 19 января 2011 Deqiq ve konkret model! neye gore meslehet gorurunuz onu da qeyd edin zehmet olmasa! KUPE olmasin!
Bus'ka Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 потому что у Ауди вид зверь + это айди + это S line что тебе еще нужно? и в городе их практически нет, я даж не видел на дорогах нью Эс лайн
Musa Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 110000 euro texmini 150000$ edir GL ala bilersen de o qiymeteteze CLS?bmw istemirsen amma X6 M goturmek olarPanamera 4s almaq olarRR Sport AutobiographyMaseratti Quattroporte Sport GTS amma o teze olmayacaq) Men olsam bunlardan birin secherdim 1
GuliyevicH Опубликовано: 19 января 2011 Автор Опубликовано: 19 января 2011 110.000 € texmini 140.000 $-a yaxin puldur!BMW xoshlamiramPanamera turbodan bashqasi yalandir!RR SPORT AUTOBIOGRAPHY qiymeti inetde texminen 200.000 dollar qoyulub! Bilmirem bu duzgun melumatdir ya yox!Maserati menim arzumdur amma gucumuz chatmir!
Musa Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 RR Sport Autobiography 150-160 tezesidi ishlenmish 130-140 tapa bilersen 5-6000 getmishinIstesen Maserati Quatroporte Sport GTS var Neptunda almaq istesen xeber et dostumun mashinidi 2009-du
Farid Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fJnaOPzZ_pQ
Uzi Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 AUDI RS5-полный привод,очень и очень шустрый,шикарный AUDI А7-совсем новый,т.ч. не скоро обновиться,полный привод и т.д. У офф.диллера, кажется, фуловая версия стоит 112500 баксов New Porsche Cayenne
Bus'ka Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 ктсати Гулиевич Айду А7 - это секс гага в салоне сидел 95.000 азн стоит. 2.8 битурбо диесен
ELF Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 Göstərilənlərdən Audini seçərdim. Amma özün də qeyd etdiyin kimi, yeni model çıxacaq deyə, sifariş qəbul olunmur. Dostum bu yaxınlarda xaricdən qayıdıb, o da özünə maşın axtarır. Dünən gördüm internetdə bu Jaguar ilə maraqlanır. Düzü, heç Jaguarlarla tanış deyiləm, amma o baxırdı deyə diqqətlə nəzərdən keçirdim. Çox yaxşı maşına oxşayır. Həm də bildiyim qədər hələ burda yoxdur. Odur ki, məncə layiqli seçim olar. Orxan, konfidensial sual - hərbi bilet hədiyyəsidir?
Wa1do Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 Audi A7-nin rəsmi təqdimatında olmuşam və içində oturmuşam, dəhşət bir şeydir.A7-nin arxa oturacağı CLS kimi deyil, dirsəkliyi adimaşınlardakı kimi qalxır.Başqa da, Audi-dir də, nə deyim?!
Назим Опубликовано: 19 января 2011 Опубликовано: 19 января 2011 Я бы посоветовал АУДИ. Сам влюбился в последнею восьмёрку. http://www.auto.az/catalog/Audi/a8/A8_D4/
GuliyevicH Опубликовано: 19 января 2011 Автор Опубликовано: 19 января 2011 (изменено) aydindir! Menim de Audi xoshuma gelir! Sadece adi variantini istemirem! Cavan mali olsun da!Mashini bir defelik aliram! Chetin ki onu sonra hemin modellerin s line varianti chixan kimi deyishdire bilem! Ona gore birdefelik hem gozel olan, hem de suretli bir shey isteyirem! 4 qapili olsun! Ozumuz de fikir vermisinizse yuxari da shekillerini elave etdiyim modeller hamsi sport uslubludur! ELF bu mashin Bakida Crystal Motors-un salonunda var 135.000 $-dir! Bu fikir bizde ele yay aylarindan var! Demek olar ki, sen dediyin sohbetdir! Feridin elave etdiyi ikinci shekil yeni CLS-in sheklidi? AMG paketdir? Qiymetini bilen var? Изменено 19 января 2011 пользователем GuliyevicH
Рекомендуемые сообщения