Перейти к содержанию

Black 07

Orxan_303

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

10 KH 540

bawim gariwig idi gire bilmirdim,diskleri cixartdim cunki peredoku dagidirdi,hemde lider yayin malidi yayda vuracam ustune,he Hamletdi o ceh deyil

post-10641-0-05507500-1298397602_thumb.j

post-10641-0-43738400-1298398090_thumb.j

post-10641-0-80106200-1298398147_thumb.j

post-10641-0-98300300-1298398190_thumb.j

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Назим вот как и обещал

c7c8d9d8bbf1.jpg

Ay brat uwaq bawi allatmirsanee... burda oturanlar ne tupoydu nede geride qalmiw!!! Fotowopdu wekil!!!!!! :D

• Yeri var! 2
Опубликовано:

:)men hec kimin bawini aldatmiram ve hec kime de nese subud elemeli deyilem,dayi sozum yoxdu yaxwi goy olsun Fotoshop :D

Опубликовано:

Mene chatmirda bele sohbetler.... O bir dene Togrul var idiye burda Kia-nan.. buda onun tayidi deyesen.... :D

Kstati ele dost idiler kak raz...

:)men hec kimin bawini aldatmiram ve hec kime de nese subud elemeli deyilem,dayi sozum yoxdu yaxwi goy olsun Fotoshop :D

Bax ozun istedin ki, yandirim seni !!! Gosterecem indi hardan bilinir

Gele... Senin kimileri choxdan ban qoyub silmiwdim forumdan... Camaat gic yerine qoyublare...

post-9016-0-50157200-1298398762_thumb.jp

• Yeri var! 4
Опубликовано:

nolub ki Togrula beyam?ozude sozderive fikir ver gagash burda heckim duwmen deyil,lap veten hayini eledin meni)goster gadasi lap menede maragli geldi :D

Опубликовано:

Baxda wekile... Bax gorum ne deyeceksen

Togrul haqqda daniwmag hech lazimda deyil, onu artiq hami taniyir ve bilir elediyi hereketleri...

Опубликовано:

arxa nomre gl de gabaga gelir get kimden isteyirsen soruw,ona gore kolge gelmir,beledi ki yaxwi buda fotoshopdi? :D :D

post-10641-0-04866300-1298399146_thumb.j

Опубликовано:

Menimde SLR Mclarenim olub, Bu yaxinlarda satdim... Tecili pul lazim idi!!

Buda wekil

arxa nomre gl de gabaga gelir get kimden isteyirsen soruw,ona gore kolge gelmir,beledi ki yaxwi buda fotoshopdi? :D :D

Birincisi GL deyil G-di, ikincisi bawa duwmedim, nomre qabaga gelende kolge duwmur ustune? Orda zapaskada, buferde qabaga gelir, demeli kolge duwmemeli idide niye duwur ora bes?

Boynuva alda ki Photoshopdu! Photoshop olmasada Paintdi!

S Class Photoshop deyil, mene chatmadi, S class-in bura ne dexlisi var idi? Sohbet konkret senin wekilinden gedirdi, olaninda olmayaninda ve yaxudda neye qadir oldugundan getmirdi. Burda risovkaliq lazim deyil, hal hazirda sen ele indi risovkaliqla mewqulsan.

post-9016-0-57428200-1298399167_thumb.jp

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Menimde SLR Mclarenim olub, Bu yaxinlarda satdim... Tecili pul lazim idi!!

Buda wekil

he?lap yaxwi,ne deyirem ki,belediki menim vecimede deyil ee kim isteyir inansin kim yox,olan olub kecen kecib.uzuviz bilin yeri gelse lap temani baglayin hec girmeyim

Опубликовано:

Ay sag ol, Amma burda sehvsen, vecive olmasa idi, camaatin bawini aldatmaq istemezdin. He misal uchun olub G sende amma wekilleri qalmayib, sende (ve yaxudda, kimse) photoshopda (paintde) duzeltmisen, sonrada deyirsen vecime deyil? Chox maraqlidi.

Bir faktda qeyde edim ki, eger orda dediyin kimi lap ele nomre qabaga gelseydi, nomre ozu arxa bamber kimi ag olardi! :D

Опубликовано: (изменено)

тему закройте и удалитеб и дайте мне бан мне по *** кто не верит кто верит найся покааааааа )))))))))))))

Изменено пользователем Farid
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Если б не последнее сообщение, бана можно было бы избежать.

Мы не на улице в подворотне, чтоб тут так выражаться. Тут есть взрослые, есть девушки, есть элементарные правила этикета, общения и КУЛЬТУРЫ.

БАН. Тема закрыта и будет удалена.

П.С. а фото - очень непрофессиональный фотошоп.

• Yeri var! 7
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...