Перейти к содержанию

Посвящается Тройке (Ваз 2103)

Apollon

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
бир аз далыны архасыны галдырса яхшы оларды

Чтобы сзади и спереди колеса относительно арки одинаково были? Задок намного выше переда будет смотреться тогда :(

Опубликовано:

Salam.Zavadskoy 2103 yeri bilirem.1700 manata verir.Balaca el gezdirmek lazimdir.Ama detal deyismeyib ve butun xrmlari ustundedir.Ama kim alsa 200 mene verecek makler pulu)))Masin sekidedir

Опубликовано:
Salam.Zavadskoy 2103 yeri bilirem.1700 manata verir.Balaca el gezdirmek lazimdir.Ama detal deyismeyib ve butun xrmlari ustundedir.Ama kim alsa 200 mene verecek makler pulu)))Masin sekidedir

salam ay birad, bilirsen lap yaxshi, shekillerin tulla bura baxag, maklerlik eleme yaxchu deil, hekim adamsan ee!!! chujoy yoxdi burda

Опубликовано:
salam ay birad, bilirsen lap yaxshi, shekillerin tulla bura baxag, maklerlik eleme yaxchu deil, hekim adamsan ee!!! chujoy yoxdi burda

Qaqas gormursen ki makler sobetinin axirinda gulumseyirem.Bu da maklerliyimin zarafat oldugu menasina gelir.Ayib olar qardasim kim isteyir gelib ala biler.Rengi goydur.super masindir.Sekillerini tapib qoyacagam

Опубликовано: (изменено)

chunki onun 200-u uje 1700-in ichindedir ))))

Изменено пользователем Phobia
Sehv fikirdesen.Qardas bilirdim masinin yerini dedim qiymetini....indi ise bilmirem ve demirem....

Yaxshi da qardash, zarafatcun dedim. Daje sobetinin axirinda smaylik qoymusham )))

Изменено пользователем Phobia
Опубликовано:
Yaxshi da qardash, zarafatcun dedim. Daje sobetinin axirinda smaylik qoymusham )))

Gorursen, bela olmaz axi.

Belke kimse almaq istayirdi mashini.

Indi de hekim incidi ve yerini demayacak :(

smaylik oz sozunu deyir :(

Опубликовано:
Gorursen, bela olmaz axi.

Belke kimse almaq istayirdi mashini.

Indi de hekim incidi ve yerini demayacak :(

smaylik oz sozunu deyir :(

Hmmm...Qardaslar men fikirlesmisdim ki kimse almaq isteyer belke.Ama gordumki here bir soz atir fikrimden dasindim

Опубликовано:

Hekim, duz elamisiniz. Shekiller olsa, lap ela olar. Sadece bu Phobia kimi insanlar her yerda var. Gerek hersheyi korlasinlar. Fikir vermiyin. Maa hela galir onun gozu goturmur ona gore bela eliyir :(

Belke gece sekillerini qoydum 2103un ...

Hekim mellim, duz dersen, ee canin sag olsun, zarafat basha dushdum, sene zehmet deilse shekillerin goy, alan olsa senin payini da verecek abijni hech kes galmayacag :D

ps: nirvana, trolling oz yerinda ))

в тему

Ux8BQaOoiBg.jpgx_986e39ee.jpg-HNOhHB4Kcg.jpg

Изменено пользователем Lowenhart

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...