Перейти к содержанию

Lada Niva

ilkin333

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Gunduz ishiqlarini deyir mence

mence bu diodlar yaxwi oturmaz mawina.bidene nivada gormuwem bulardan.amma o pavarotniki cixardib,onun yerine bundan goydurub.xowuma gelmedi.

Илькин поворотниклары ния канадский гоймурсан ? Фариздаки кими http://www.auto.az/forum/index.php?act=att...st&id=57748

Rustem,bunu men goymamiwam,zavod ozu goyub.hem de o pavarotnikler galdi kecmiwde,indi bularin zemanesidi ;)

Опубликовано:
mence bu diodlar yaxwi oturmaz mawina.bidene nivada gormuwem bulardan.amma o pavarotniki cixardib,onun yerine bundan goydurub.xowuma gelmedi.

Rustem,bunu men goymamiwam,zavod ozu goyub.hem de o pavarotnikler galdi kecmiwde,indi bularin zemanesidi ;)

Ne bilim )) Menim fikirimce kanadskiy daha qozeldir...

Опубликовано:

Ilkin brat anti-korroziya eletdirmisen buna?

p.s Bu gun Sovetskide Niva gordum bu rengde 10 SK 010..Amma ceke bilmedim gedirdi ;)

Опубликовано: (изменено)

Yox ILkin pavorotnik yerini demirem.Men shekildedi kimi deyirem.Ag nivanin ustunde gormushem zoor gorsenir)

post-10186-1293380311_thumb.jpg

Изменено пользователем Cafarli_Seymur
Опубликовано:
Ne bilim )) Menim fikirimce kanadskiy daha qozeldir...

;)

Ilkin brat anti-korroziya eletdirmisen buna?

p.s Bu gun Sovetskide Niva gordum bu rengde 10 SK 010..Amma ceke bilmedim gedirdi ;)

Eletdirmiwem,amma cindirlar yaxwi elemeyibler,gerek tezeden eletdirim.oluremde 010 nomreli nivaycun,mende de evvel nivanim ustunde 010 nomre olub.ehhhh hardadi o gunler.....

Yox ILkin pavorotnik yerini demirem.Men shekildedi kimi deyirem.Ag nivanin ustunde gormushem zoor gorsenir)

zehmet olmasa ,o nivanin weklini tapa bilse,goyarsan bura,gorum nece gorsenir.nese yaxwi weye oxwuyur.

Опубликовано:

это кузов придется резать,под фарой,я тоже хотел установить пока думаю!

Опубликовано:
Haaa gagaw manda gormuwam o nivani)) Ama ki 1 iw varda o uje plagiat gedir 4unki tak ondadi)))

eybi yox,kim dese plagiatdi sende,men diyecem ki,birinci men elemiwem,o menden goturub:)

Опубликовано:

saymon7777 sende 2107 -di axi olabiler kuzani kesmek lazim olsun.Amma niva da faranin alti plastmas oblicovkadi orda broblem yoxdu duzeltmeye.Ilkin shekil yoxdu tapsam goyaram.

Лучше собрать диоды наверх, в поворотники над фарами.

Изменено пользователем V-zeer
Опубликовано:
Лучше собрать диоды наверх, в поворотники над фарами.

bidene helesini gormuwem,xowuma gelmedi,wit gorsenir.

Опубликовано:

Илькин салам!

Chip-tuning elətmisən maşını? Əgər yox, onda tələs! İlin axırına kimi 20% endirim elan etmişəm!

Və bunda əlavə, NİVAların BOSCH beyninə Startpower proşivkaları gəlib Russiyadan, Ən azı 10 at gücü fərq edir. Əgər fikrin olsa , zəng et, hər şeyi izah edim!

Salignan. Sen deyesen kollekciya yigirsan he?:(

cox saq ol Nezmi.sen 5 series-in bazisan,mende bunun:)

Илькин салам!

Chip-tuning elətmisən maşını? Əgər yox, onda tələs! İlin axırına kimi 20% endirim elan etmişəm!

Və bunda əlavə, NİVAların BOSCH beyninə Startpower proşivkaları gəlib Russiyadan, Ən azı 10 at gьcь fərq edir. Əgər fikrin olsa , zəng et, hər şeyi izah edim!

eleykume salam.qaqaw chip-tuningle maraglaniram,amma hele yox.belke yayda.

Изменено пользователем ilkin333
Опубликовано:
saymon7777 sende 2107 -di axi olabiler kuzani kesmek lazim olsun.Amma niva da faranin alti plastmas oblicovkadi orda broblem yoxdu duzeltmeye.Ilkin shekil yoxdu tapsam goyaram.

у меня нива тоже есть,я хотел на нее сделать но там очень тонкая пластмасса

Опубликовано:

Podnojkani mence qara mat eletdirsen pis qorsenmez

Weherde birdenede göy niva var 10 OZ 010, bir gun onu wekilini goyaram bura

Опубликовано:
Gunduz ishiqlarini deyir mence

Сорри за оффтоп но где и за сколько можно купить такие вкусности ?

Опубликовано:
Podnojkani mence qara mat eletdirsen pis qorsenmez

Weherde birdenede göy niva var 10 OZ 010, bir gun onu wekilini goyaram bura

Duz deyirsen brat..10 OZ 010 kecen defe Konstitusiya Mehkemesinin qabaginda dayanmiwdi zor idi...

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...