Перейти к содержанию

Lada Niva

ilkin333

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Dord dənəli səs boğucü belke qoyasan?

Yoxe ay Nazim,nivaya hele weyler yarawmir,ancag zavod gulwitel.belke orta gazani deyiwdim bidene.o da imkan olsa

• Yeri var! 1
Опубликовано:

:)

А зачем глянцевой краской покрасили? Надо было в матовый красить :)

Опубликовано:

:)

А зачем глянцевой краской покрасили? Надо было в матовый красить :)

bele pisdi beyem?

Опубликовано:

bele pisdi beyem?

Esas sene gore yaxshi olsun...

Mene gore pisdi... Buferlar gerek mat qara olsun... Podnojkalarda cixsa yaxshi olar.

Опубликовано:

Esas sene gore yaxshi olsun...

Mene gore pisdi... Buferlar gerek mat qara olsun... Podnojkalarda cixsa yaxshi olar.

ne bilim.mence bele yaxwidi,axwam xenon-un iwigi duwur buferin ustune geweng gorsenir.

Опубликовано: (изменено)

Güzgüləri dəyişdirəsi olmadun? :)

hele yox.bular rahatdi,uje oyrewmiwem bulara,bulari cixartsam narahat olucey.

Изменено пользователем ilkin333
Опубликовано:

Ilkin qaqaw mawina 5+... :) Bir dene meslehetim olardi ki qluwaka bir wey nasadka ele..Bele yarawmir..Qazan olmasa bele nasadka elesen tam oturar vide..Birdeki gunduz iwiqlari deyirdi uwaqlar bu gun Elmlerde bir ag Nivada gordum(XX 119)hec yarawmir,amma teessufler olsun ki ceke bilmedim o arxamizca gelirdi men ozumde ele guzguden gordum :)

Опубликовано:

Ilkin, qeweng alinir :) Zovqunde qeyri adidi.

Malades :)

Mence buu podnojkalarnan yaxwi gorsenir, chunki mawin hem enni gorsenir. hemde yasti.

Buferlere qalanda, yarawir. Herenin oz zovqu var :)

P.S. kentde havalar necedi ? :(

Опубликовано:

Ilkin qaqaw mawina 5+... :) Bir dene meslehetim olardi ki qluwaka bir wey nasadka ele..Bele yarawmir..Qazan olmasa bele nasadka elesen tam oturar vide..Birdeki gunduz iwiqlari deyirdi uwaqlar bu gun Elmlerde bir ag Nivada gordum(XX 119)hec yarawmir,amma teessufler olsun ki ceke bilmedim o arxamizca gelirdi men ozumde ele guzguden gordum :(

:D

Ilkin4ik brat xatriva daymasin ama ki ela bil mawin gocaldiii)

eybi yox,surdukce cavanlawdiraram onu

Ilkin, qeweng alinir :) Zovqunde qeyri adidi.

Malades :)

Mence buu podnojkalarnan yaxwi gorsenir, chunki mawin hem enni gorsenir. hemde yasti.

Buferlere qalanda, yarawir. Herenin oz zovqu var :(

P.S. kentde havalar necedi ? :)

+yayda diskleri de deyiwecem,enni vuracam.

kendde havalar bomba kimi.sen uje getmisen?

Опубликовано: (изменено)

+yayda diskleri de deyiwecem,enni vuracam.

kendde havalar bomba kimi.sen uje getmisen?

Hansilari qoymag istiyirsen ki?

He, InwAllah 2 aya yene gelirem.

Kentde olanda gormuwdum mawinivi.. duzdu normesi VH idi.. bir neche defe gorende signal verdim, day bilmedim, gordun ya yox, hemiweki kimi harsa uchursan :)

Изменено пользователем Baku-London_889
Опубликовано:

Hansilari qoymag istiyirsen ki?

He, InwAllah 2 aya yene gelirem.

Kentde olanda gormuwdum mawinivi.. duzdu normesi VH idi.. bir neche defe gorende signal verdim, day bilmedim, gordun ya yox, hemiweki kimi harsa uchursan :)

he ola biler,men senun mawinivi hemiwe bawqa adam suren gorurem,ona gore signal vermirem.oformit olunmuyanda,gundu bidene nomre vururdum mawinin ustune:cox vaxt da beznomre olurdu.

Что за диски?

enni pakriwkali diskler goyacam.InWALLAH.

Опубликовано:

he ola biler,men senun mawinivi hemiwe bawqa adam suren gorurem,ona gore signal vermirem.oformit olunmuyanda,gundu bidene nomre vururdum mawinin ustune:cox vaxt da beznomre olurdu.

enni pakriwkali diskler goyacam.InWALLAH.

He, ata surur. InwAllah tezelikle, yene ozum chapacam onu :)

beznomre olmaginida gormuwem, naxodu tanimiwam :)

Chunki, Merdekan - Shuvalan erazisinde tek sendedi bu reng. bawqalari da var, amma onlar oxwardi.

Mennen sene qardaw mesleheti, pakriwkalari ennide qoya bilersen, amma disklerini deyiwme, zavod diski qalsin.

Опубликовано:

He, ata surur. InwAllah tezelikle, yene ozum chapacam onu :)

beznomre olmaginida gormuwem, naxodu tanimiwam :)

Chunki, Merdekan - Shuvalan erazisinde tek sendedi bu reng. bawqalari da var, amma onlar oxwardi.

Mennen sene qardaw mesleheti, pakriwkalari ennide qoya bilersen, amma disklerini deyiwme, zavod diski qalsin.

helelik deyiwecem,1-2 aylig.kayfini cixardim,soram enni pakriwkalar vuracam zavod disknen.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Brat buferler qara rengde pis deyil,bu renge yarashir..ama arxasi chox hundurdu mence,birazda kestir..neche kruq kestirmisen indi?

Опубликовано:

Brat buferler qara rengde pis deyil,bu renge yarashir..ama arxasi chox hundurdu mence,birazda kestir..neche kruq kestirmisen indi?

2 krug kesdirmiwem indi.amma bundan cox kesdirmek istemirem,cunki soram uje sliwkom olucey.lazim olanda 2 mewok sement bagaja,i vsyo:)

Опубликовано:

Brat internetde goy niva var satirlar 18 mine bilmirem belke de gormusen onun ablicovkasi zordu birez ferqlenir bunlardan ya bilmirem mene ele gelir polniy qara maraqlanmamisan nedi o?Men maraqlandim deyirler teze ablicovkalardir onlar amma oz aramizdi gewey tutur mawini :)

Brat birde bagiwla movzudan kenardi amma sen mene bu mawini deyirdin deyesen baltika :)

VN 049 :)

post-10620-0-35011900-1296557445_thumb.j

post-10620-0-33571400-1296557499_thumb.j

post-10620-0-87227800-1296557544_thumb.j

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...