Перейти к содержанию

Lada Niva

ilkin333

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Burjun yox, qardashim - bulaqlar. Rus dilinde ise - пружины :cray:

Опубликовано:

Bulag nedi?burjun azerbaycan dilinde bulag demekdi?

Опубликовано:

Пружина

ж

1. yay; часовая пружина saat yayı;

2. məc. hərəkətverici qüvvə;

как на пружинах (вставать, двигаться) çox cəld, tez (durmaq, hərəkət etmək).

Polyglot ©

Опубликовано:

подогрев заводской гялир,? подношка фярги бирдя ня ?

Опубликовано: (изменено)
Burjun yox, qardashim - bulaqlar. Rus dilinde ise - пружины :nea:

Bulaq-lar yox, yay-lar :lol: icazenle seni duzeldim :lol:

P.S. Avtomaniya-е привет ;)

Изменено пользователем Baku-London_889
Опубликовано:
Пружина

ж

1. yay; часовая пружина saat yayı;

2. məc. hərəkətverici qüvvə;

как на пружинах (вставать, двигаться) çox cəld, tez (durmaq, hərəkət etmək).

Polyglot ©

Я так и знал - пружины - yaylar

Чертов гугл запутал меня, покорай его Господь!

Опубликовано:
Я так и знал - пружины - yaylar

Чертов гугл запутал меня, покорай его Господь!

Sən azərbaycan dilini bəzi azərbaycan dili bölməsini bitirənlərdən daha yaxşı bilirsən, bunu həmişə deyirəm.

Опубликовано:
подогрев заводской гялир,? подношка фярги бирдя ня ?

heri qaqaw,her weyi zavodskoydu.damdaki iwig,birde sideniler.

Опубликовано:

Qaqa o gun bir niva gordum, G class guzgusu qoymushdu... Yagin uje geydirmelerin buraxirlar deye alib vurublar qashay dururdu mashinda...

Опубликовано:
Qaqa o gun bir niva gordum, G class guzgusu qoymushdu... Yagin uje geydirmelerin buraxirlar deye alib vurublar qashay dururdu mashinda...

:nea:

biraz kechsin G-nin qapilarini, kapotu, baqaji, oblicovkani, salonuda nivaya yigacaqlar)

Опубликовано:

ilkin333,

bunlari gurdtala - maragli sheyler var:

www.lada4x4spb.ru

www.nivavod.ru

Опубликовано:

men birdefelik G-class-in kuzasini vuracam buna :)

:)

biraz kechsin G-nin qapilarini, kapotu, baqaji, oblicovkani, salonuda nivaya yigacaqlar)

Axirda da diyiceyler ki,Nivani Mersedec buraxir

ilkin333,

bunlari gurdtala - maragli sheyler var:

www.lada4x4spb.ru

www.nivavod.ru

ok

Опубликовано:

Saaglignan. Beyaq gordum seni. Mashinva srosnu nomre al. Mashin xarici vetendash mashinina oxsayir. Adina oformit elemey 18 yashina baxmir axi deyesen.

Saaglignan. Beyaq gordum seni. Mashinva srosnu nomre al. Mashin xarici vetendash mashinina oxsayir. Adina oformit elemey 18 yashina baxmir axi deyesen.

cox saq ol qaqaw.beyag dalimca yawil 406ynan gelen sen idun?gerek 18yawim olsun adima oformit ola bilmesiycun.

Изменено пользователем ilkin333
Опубликовано:
cox saq ol qaqaw.beyag dalimca yawil 406ynan gelen sen idun?gerek 18yawim olsun adima oformit ola bilmesiycun.

He men idim ama mashinimin yashil olmagini bilmirdim. :) Mashinvun rengi zordu. Bilinir ki teze mashindu. Ama hele padnoshkalara gozlerimiz alismiyib deyesen.

Ilkin, mashini oz adina salmaq ucun 18 yash gerekmir axi deyesen. Sen sorushmusan qaiden? Cunki adina salmaq ucun shexsiyyet vesiqesi lazimdir. Suruculuk vesiqesi yox.

He men idim ama mashinimin yashil olmagini bilmirdim. :) Mashinvun rengi zordu. Bilinir ki teze mashindu. Ama hele padnoshkalara gozlerimiz alismiyib deyesen.

Ilkin, mashini oz adina salmaq ucun 18 yash gerekmir axi deyesen. Sen sorushmusan qaiden? Cunki adina salmaq ucun shexsiyyet vesiqesi lazimdir. Suruculuk vesiqesi yox.

indi bildun de :)rengi degig yadimda galamdi,axiri onu bilirem ki,dumannikde sari iwiqlari variydi.cox saq ol qaqaw.men indi padnojkalari cixartmag istemirem.cunki bele nivalar Bakiya gelib cixandan sora,hec kim cixartmayacaq.lazimdi 18 yaw,soruwmuwam.

Опубликовано:

Ilkin, bes niye imenno bu rengde aldin?

Qara Niva mence lap zor olardi

Ilkin, bes niye imenno bu rengde aldin?

Qara Niva mence lap zor olardi

Zavodun bazarinda,3 rengde niva variydi,bu rengde,viwnyoviy,bir de ag.viwnyoviydan zehlem gedir,ag nivadaki doludu bakida,bidene ferli reng bu idi.Zavod ozu gara rengde niva buraxmir.onu soradan rengleyib gotururler.hem de bu reng evvelki nivamin rengidi.bunu surende o birisini yada saliram :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...