Jaga Опубликовано: 17 августа 2010 Автор Опубликовано: 17 августа 2010 Onda mühərrikin tez dağılanda, şikayətlənmə. 07дидя) ферари дейилки меним гардашым)
Wa1do Опубликовано: 17 августа 2010 Опубликовано: 17 августа 2010 07дидя) ферари дейилки меним гардашым) Nə olsun 07-di.
Jaga Опубликовано: 17 августа 2010 Автор Опубликовано: 17 августа 2010 Nə olsun 07-di. 07 нин кайфы еле онда ды да брат)
Wa1do Опубликовано: 17 августа 2010 Опубликовано: 17 августа 2010 07 нин кайфы еле онда ды да брат)Nə bilim, mən maşını qışqırtmağı xoşlamıram, yəqin ona görə. Ancaq tələsəndə sürürəm, yoxsa sürətli sürmürəm. 50-lik yolda, sağda 40-la gedirəm, musiqiyə də səs verirəm, istəyən soldan sürsün, getsin. Mühərriki boğmaq isə maşını dağıtmaqdan başqa bir şey deyil. Bütün işlək detalları incidirsən, qranatların anasını ağladırsan 4-dən 2-ə atıb boğanda, sürət qutusuna da ziyandı. Çox elə eləsən bir müdətdən sonra maşından gic-gic səslər gələcək. Mən sənə görə deyirəm, artıq xərcdi bu hərəkətlər.Hərdən eləmək olar, amma, heç eləməsən lap yaxşı olar.
Jaga Опубликовано: 17 августа 2010 Автор Опубликовано: 17 августа 2010 Nə bilim, mən maşını qışqırtmağı xoşlamıram, yəqin ona görə. Ancaq tələsəndə sürürəm, yoxsa sürətli sürmürəm. 50-lik yolda, sağda 40-la gedirəm, musiqiyə də səs verirəm, istəyən soldan sürsün, getsin. Mühərriki boğmaq isə maşını dağıtmaqdan başqa bir şey deyil. Bütün işlək detalları incidirsən, qranatların anasını ağladırsan 4-dən 2-ə atıb boğanda, sürət qutusuna da ziyandı. Çox elə eləsən bir müdətdən sonra maşından gic-gic səslər gələcək. Mən sənə görə deyirəm, artıq xərcdi bu hərəkətlər.Hərdən eləmək olar, amma, heç eləməsən lap yaxşı olar.гардашым 07 дя гранат йохдур) обирисини исе дюз дейирсен)
Jaga Опубликовано: 17 августа 2010 Автор Опубликовано: 17 августа 2010 ну что чехи купил? я позвонил по номеру который ты мне дал... гагаш дарты озюню "аля 120азн + родные фары" )))) это не выгодно согласись)
016 Опубликовано: 17 августа 2010 Опубликовано: 17 августа 2010 я позвонил по номеру который ты мне дал... гагаш дарты озюню "аля 120азн + родные фары" )))) это не выгодно согласись) :-) жаль если найду ещё я тебе скажу
Jaga Опубликовано: 17 августа 2010 Автор Опубликовано: 17 августа 2010 :-) жаль если найду ещё я тебе скажу ок. но полюбэ здесь на форуме чувак один новенькие продает по 90 азн. наверно их куплю
Mc-TuRBo Опубликовано: 17 августа 2010 Опубликовано: 17 августа 2010 Nə bilim, mən maşını qışqırtmağı xoşlamıram, yəqin ona görə. Ancaq tələsəndə sürürəm, yoxsa sürətli sürmürəm. 50-lik yolda, sağda 40-la gedirəm, musiqiyə də səs verirəm, istəyən soldan sürsün, getsin. Mühərriki boğmaq isə maşını dağıtmaqdan başqa bir şey deyil. Bütün işlək detalları incidirsən, qranatların anasını ağladırsan 4-dən 2-ə atıb boğanda, sürət qutusuna da ziyandı. Çox elə eləsən bir müdətdən sonra maşından gic-gic səslər gələcək. Mən sənə görə deyirəm, artıq xərcdi bu hərəkətlər.Hərdən eləmək olar, amma, heç eləməsən lap yaxşı olar.Rauf. ele mashin surmekden ne hezz alirsan ??
Wa1do Опубликовано: 17 августа 2010 Опубликовано: 17 августа 2010 Rauf. ele mashin surmekden ne hezz alirsan ?? Mən sürətdən qorxuram qaqaş. Məhz mən elə maşın sürməkdən həzz alıram. Atıram 4-ə ya da 5-ə, ayağımı azca qaza qoyuram, gedir. Heç əyləci də basmıram. Dairəyə yaxınlaşanda (burda çoxdu dairələr) atıram 3-ə, sürət pilləsi və mufta ilə sürəti öldürürəm, girirəm dairəmə, çıxıram, yenə 4-ə ya da 5-ə atıram, gedirəm. Yüksək sürətdə maşının idarəsi itir, mən də canımdan bezməmişəm hələ. Məsələn, dünən anama dərman lazım idi, 80-90 gedirdim 50-lik yolda, maşınların belinə minirdim. Adi hallarda isə sürətli sürmürəm. Sən maşın sürəndə yan şüşədən bax, görəcəksən necə getdiyivi.
Jaga Опубликовано: 17 августа 2010 Автор Опубликовано: 17 августа 2010 Mən sürətdən qorxuram qaqaş. Məhz mən elə maşın sürməkdən həzz alıram. Atıram 4-ə ya da 5-ə, ayağımı azca qaza qoyuram, gedir. Heç əyləci də basmıram. Dairəyə yaxınlaşanda (burda çoxdu dairələr) atıram 3-ə, sürət pilləsi və mufta ilə sürəti öldürürəm, girirəm dairəmə, çıxıram, yenə 4-ə ya da 5-ə atıram, gedirəm.Yüksək sürətdə maşının idarəsi itir, mən də canımdan bezməmişəm hələ. Məsələn, dünən anama dərman lazım idi, 80-90 gedirdim 50-lik yolda, maşınların belinə minirdim. Adi hallarda isə sürətli sürmürəm. Sən maşın sürəndə yan şüşədən bax, görəcəksən necə getdiyivi. еля ян аггыллысыны сен елейирсен брат. дюзде елейирсен. низкий поклон тебе.
Cafarli_Seymur Опубликовано: 27 августа 2010 Опубликовано: 27 августа 2010 (изменено) Tvoy dvoynik..... diskler pis dol aaa Изменено 27 августа 2010 пользователем Cafarli_Seymur
Jaga Опубликовано: 27 августа 2010 Автор Опубликовано: 27 августа 2010 Tvoy dvoynik..... diskler pis dol aaa яшасын 041!!!))) просто передок башга шейдидяяя)
qarabala815 Опубликовано: 27 августа 2010 Опубликовано: 27 августа 2010 ay brat esli iwti tekeri 4ixartmali olsan bidene diskin i4eri hissesinin rengine baxda gor 4oldekinnen se4ilir ok? а то у нас внутри они другого цвета ( снаружи мышинный а изнутри как до этого ваз выпускал вот такого светло -серого)
Jaga Опубликовано: 27 августа 2010 Автор Опубликовано: 27 августа 2010 ay brat esli iwti tekeri 4ixartmali olsan bidene diskin i4eri hissesinin rengine baxda gor 4oldekinnen se4ilir ok? а то у нас внутри они другого цвета ( снаружи мышинный а изнутри как до этого ваз выпускал вот такого светло -серого)у меня цельные брат. и снаружи и изнутри одинаковый цвет. бехтуннен чыхардмышам текерлери)
qarabala815 Опубликовано: 27 августа 2010 Опубликовано: 27 августа 2010 onda bizdekiler giydirmedi)))))) 4ox sagol brat
016 Опубликовано: 30 августа 2010 Опубликовано: 30 августа 2010 (изменено) чех фары купил?ждём фото Изменено 30 августа 2010 пользователем 16
016 Опубликовано: 31 августа 2010 Опубликовано: 31 августа 2010 brat yeri vat!cex+takarlara nagada verdin?
Рекомендуемые сообщения