Перейти к содержанию

90-XC-041

Jaga

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Onda mühərrikin tez dağılanda, şikayətlənmə. :(

07дидя) ферари дейилки меним гардашым)

Опубликовано:
Nə olsun 07-di. :(

07 нин кайфы еле онда ды да брат)

Опубликовано:
07 нин кайфы еле онда ды да брат)

Nə bilim, mən maşını qışqırtmağı xoşlamıram, yəqin ona görə. Ancaq tələsəndə sürürəm, yoxsa sürətli sürmürəm. 50-lik yolda, sağda 40-la gedirəm, musiqiyə də səs verirəm, istəyən soldan sürsün, getsin.

Mühərriki boğmaq isə maşını dağıtmaqdan başqa bir şey deyil. Bütün işlək detalları incidirsən, qranatların anasını ağladırsan 4-dən 2-ə atıb boğanda, sürət qutusuna da ziyandı. Çox elə eləsən bir müdətdən sonra maşından gic-gic səslər gələcək. Mən sənə görə deyirəm, artıq xərcdi bu hərəkətlər.

Hərdən eləmək olar, amma, heç eləməsən lap yaxşı olar.

Опубликовано:
Nə bilim, mən maşını qışqırtmağı xoşlamıram, yəqin ona görə. Ancaq tələsəndə sürürəm, yoxsa sürətli sürmürəm. 50-lik yolda, sağda 40-la gedirəm, musiqiyə də səs verirəm, istəyən soldan sürsün, getsin.

Mühərriki boğmaq isə maşını dağıtmaqdan başqa bir şey deyil. Bütün işlək detalları incidirsən, qranatların anasını ağladırsan 4-dən 2-ə atıb boğanda, sürət qutusuna da ziyandı. Çox elə eləsən bir müdətdən sonra maşından gic-gic səslər gələcək. Mən sənə görə deyirəm, artıq xərcdi bu hərəkətlər.

гардашым 07 дя гранат йохдур) обирисини исе дюз дейирсен)

Опубликовано:
ну что чехи купил? :(

я позвонил по номеру который ты мне дал... гагаш дарты озюню "аля 120азн + родные фары" )))) это не выгодно согласись)

Опубликовано:
я позвонил по номеру который ты мне дал... гагаш дарты озюню "аля 120азн + родные фары" )))) это не выгодно согласись)

:-) жаль :( если найду ещё я тебе скажу :(

Опубликовано:
:-) жаль :( если найду ещё я тебе скажу :(

ок. но полюбэ здесь на форуме чувак один новенькие продает по 90 азн. наверно их куплю

Опубликовано:

Rauf. ele mashin surmekden ne hezz alirsan ??

Опубликовано:
Rauf. ele mashin surmekden ne hezz alirsan ??

Mən sürətdən qorxuram qaqaş. Məhz mən elə maşın sürməkdən həzz alıram. Atıram 4-ə ya da 5-ə, ayağımı azca qaza qoyuram, gedir. Heç əyləci də basmıram. Dairəyə yaxınlaşanda (burda çoxdu dairələr) atıram 3-ə, sürət pilləsi və mufta ilə sürəti öldürürəm, girirəm dairəmə, çıxıram, yenə 4-ə ya da 5-ə atıram, gedirəm.

Yüksək sürətdə maşının idarəsi itir, mən də canımdan bezməmişəm hələ. Məsələn, dünən anama dərman lazım idi, 80-90 gedirdim 50-lik yolda, maşınların belinə minirdim. Adi hallarda isə sürətli sürmürəm. Sən maşın sürəndə yan şüşədən bax, görəcəksən necə getdiyivi. :(

Опубликовано:
Mən sürətdən qorxuram qaqaş. Məhz mən elə maşın sürməkdən həzz alıram. Atıram 4-ə ya da 5-ə, ayağımı azca qaza qoyuram, gedir. Heç əyləci də basmıram. Dairəyə yaxınlaşanda (burda çoxdu dairələr) atıram 3-ə, sürət pilləsi və mufta ilə sürəti öldürürəm, girirəm dairəmə, çıxıram, yenə 4-ə ya da 5-ə atıram, gedirəm.

Yüksək sürətdə maşının idarəsi itir, mən də canımdan bezməmişəm hələ. Məsələn, dünən anama dərman lazım idi, 80-90 gedirdim 50-lik yolda, maşınların belinə minirdim. Adi hallarda isə sürətli sürmürəm. Sən maşın sürəndə yan şüşədən bax, görəcəksən necə getdiyivi. :(

еля ян аггыллысыны сен елейирсен брат. дюзде елейирсен. низкий поклон тебе.

• 2 недели спустя...
Опубликовано: (изменено)

Tvoy dvoynik..... diskler pis dol aaa :zor::):zor:

post-10186-1282894670_thumb.jpg

Изменено пользователем Cafarli_Seymur
Опубликовано:
Tvoy dvoynik..... diskler pis dol aaa :zor::):zor:

яшасын 041!!!))) просто передок башга шейдидяяя)

Опубликовано:

ay brat esli iwti tekeri 4ixartmali olsan bidene diskin i4eri hissesinin rengine baxda gor 4oldekinnen se4ilir ok? а то у нас внутри они другого цвета ( снаружи мышинный а изнутри как до этого ваз выпускал вот такого светло -серого)

Опубликовано:
ay brat esli iwti tekeri 4ixartmali olsan bidene diskin i4eri hissesinin rengine baxda gor 4oldekinnen se4ilir ok? а то у нас внутри они другого цвета ( снаружи мышинный а изнутри как до этого ваз выпускал вот такого светло -серого)

у меня цельные брат. и снаружи и изнутри одинаковый цвет. бехтуннен чыхардмышам текерлери)

Опубликовано: (изменено)

чех фары купил?ждём фото :huh:

Изменено пользователем 16
Опубликовано:

Смени да аватор)

Вот, сам вырезал)

post-8147-1283197894_thumb.jpg

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...