Farid Опубликовано: 8 августа 2025 Опубликовано: 8 августа 2025 2 часа назад, 093 сказал: Yaman moda düşüb Yenilik yoxdur amma Nivalarin choxusu eynidirler - peredok, rul, tavan, diskler... Texniki cehetini demirem hech Цитата
093 Опубликовано: 8 августа 2025 Опубликовано: 8 августа 2025 Gardaş bu menim şəxsi fikrimdi bu sovet maşınlara yenilik edende şit olur… Budu dibi 100 il kecsə belə bu vitdə gözəldir) Цитата
Farid Опубликовано: 8 августа 2025 Опубликовано: 8 августа 2025 3 часа назад, 093 сказал: Gardaş bu menim şəxsi fikrimdi bu sovet maşınlara yenilik edende şit olur… Budu dibi 100 il kecsə belə bu vitdə gözəldir) Yenilik mutleq shitlik deyil ki, teze nese bir shey fikirleshmek lazimdir, nese unikalliq olsun, hamisi bir birine oxshayir. Dediyim kimi, vizual olmasin, texniki cehetden qeyri-adi olsun, rusyadakilara baxanda paxilliq edirem. Yoxsa bizimkiler, son 10 ilde birce yenilik gordum, peredoku svarkalanmish demirnen 1 metr qaldiriblar, vessalam. Nivalara bax, kesilmish giydirme fiat rulu, kitayin zir-zibil wrangler fara, s-klass guzgu, giydirme "vossen", bashqa disk yoxdur ki? Dediyim odur ki, hech bir avtomobilde agil gormurem, 07-nin qiymeti 5-10 min, peredoku qaldirmaq 100-200 manat, giydirme powerful nasadkasi, ne bilim ne... Inkubator 1 Цитата
093 Опубликовано: 9 августа 2025 Опубликовано: 9 августа 2025 (изменено) 02.08.2025 в 15:53, 093 сказал: Buna 20000 azn pul sayıblar nömrəsiz) Yenədə mənim şəxsi fikrimdi,Mən şexsən köhnə fikirli insanam) Hacansa Allah nəsib etsə mənde alıb atacam garaja köhnə stilnən özde) 07 ya nə eləmək olar? misal ücün səndə olsa ne edərdin yenilik ? bir bölüş maraglıdır.. Birdə bir söz deyim,mən sevmirəm ulduz tavan,vossen,və s. Bu yenilik dediyin bunlar olduda))) Nivaya 50000 azn pul tökəndə oldu) amma əvvəl ki,gaydada yıgılan niva kimi olmadı) biz bu maşınları onların öz salonlarna öz şitnə öz fara stopna görə sevmişik,bunu inomarkaya yıgacagdlgsa gedib inormarka alardlgda) Изменено 9 августа 2025 пользователем 093 Цитата
Farid Опубликовано: 9 августа 2025 Опубликовано: 9 августа 2025 8 часов назад, 093 сказал: Buna 20000 azn pul sayıblar nömrəsiz) Dediklərim konkret bu maşın barədə deyildi, ümumi "tuninq" məsələsi - 150-200 manatnan qabağını qaldırıb tüningdirsə, onda xaricilər kosmosdadırlar. 8 часов назад, 093 сказал: 07 ya nə eləmək olar? misal ücün səndə olsa ne edərdin yenilik ? bir bölüş maraglıdır.. Məndə olsa, fikirləşərdim, vosmoyun bazarına qaçıb orda nə satılırsa basmazdım, bu dəqiqdir. Fikirləşib, qeyri-adi və şit olmayan nəsə yenilik gətirmək olar 1 Цитата
093 Опубликовано: 10 августа 2025 Опубликовано: 10 августа 2025 Budu yenilik?)))) Gardaş nəsə eləmək istəyib əməlli əziyyət cekib,amma o deyil) Yani bu maşınlar ya tam zavod sürəsən yada gabagı yuxarı arxası aşagı) 1 Цитата
Farid Опубликовано: 10 августа 2025 Опубликовано: 10 августа 2025 3 часа назад, 093 сказал: Budu yenilik?)))) Gardaş nəsə eləmək istəyib əməlli əziyyət cekib,amma o deyil) Yani bu maşınlar ya tam zavod sürəsən yada gabagı yuxarı arxası aşagı) "O deyil" – o nədir ki? Əlinin maşını Vəlinin zövgünə uyğun yığılmalıydı, yığılmayıbsa o deyil? Göstərdiyin avtomobil mənim də zövgümə uyğun deyil, ancaq maşın inkubator "peredok + vitour-formula" olmadığına görə, like 1 Цитата
093 Опубликовано: 10 августа 2025 Опубликовано: 10 августа 2025 Bir azda yazsam məni ban edəcəksən)))) hayış edirem vitor formula mənə birləşdirmə) Yoko de,Kama (zavod ) bridgestone de,sumitomo de)) Fariz hardadl gəl kömək elə)) @V-zeer 1 Цитата
Farid Опубликовано: 10 августа 2025 Опубликовано: 10 августа 2025 48 минут назад, 093 сказал: Bir azda yazsam məni ban edəcəksən)))) Sən ürəksən, helə şey mümkün deyil Ümumiyyətlə, burada "yox, mən haqqlıyam" müzakirəsi deyil, söhbətdi eliyiriy də ))) 1 1 Цитата
Fuad123 Опубликовано: 21 сентября 2025 Опубликовано: 21 сентября 2025 18.09.2025 в 18:12, 093 сказал: Heci Ǔlvi 1 Цитата
093 Опубликовано: 28 сентября 2025 Опубликовано: 28 сентября 2025 MaşAllah esil Bizim stil 3 3 Цитата
Farid Опубликовано: 28 февраля Опубликовано: 28 февраля Красиво Можно и в тему номеров https://auto.az/az/10DD007 2 Цитата
Zaur626 Опубликовано: 28 февраля Опубликовано: 28 февраля 10.08.2025 в 10:27, 093 сказал: Budu yenilik?)))) Gardaş nəsə eləmək istəyib əməlli əziyyət cekib,amma o deyil) Yani bu maşınlar ya tam zavod sürəsən yada gabagı yuxarı arxası aşagı) bu gagash mehle ushagimdi Nargile terefde galir. cox super stili var hettas glushiteli giraga baxmagi cox gesheng vid verir. plenkasi bele yoxtu. sahlihina gismet oz stilinde oz dalhasindadi Цитата
093 Опубликовано: 1 марта Опубликовано: 1 марта Ne bilim gardaş,men bu maşnı bir ara tez tez görürdüm,her görendede calışlrdlm diqqetmi onu yöneltmeyim cün ki,cox eybecerdi buda menim şexsi fikrimdi ) Men bu vide üreymi acmışam) 1 Цитата
093 Опубликовано: 30 марта Опубликовано: 30 марта (изменено) Almışıq yıgırlg,bir söz deyim ruhum dincelir her o maşnı görende ve nese elave aksesuar tapıb alanda) Изменено 30 марта пользователем 093 3 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.